قالب وردپرس دانلود آبجکت 3Dmax پرنده فناوری

۱۰ معیار اساسی برای انتخاب قالب وردپرسی

1,158 بازدید

انتخاب قالب وردپرس یکی از حیاطی ترین کارهایی است که نباید در انتخاب آن عجله کرد. چون اگر انتخاب قالب وردپرس به درستی صورت نگیرد، در کسب و کار اینترنتی خود به مشکلات عدیده ای برخورد خواهید کرد و چون در ابتدای راه قرار دارید حل کردن این مسئله کمی گران برای شما تمام خواهد شد؛ پس تمام دقت خود را در انتخاب قالب وردپرس مناسب برای کسب و کارتان به کار ببندید.

 

پیشنهاد ما: الفبای راه اندازی سایت

 

قالب وردپرس

یک قالب وردپرس شکل و ظاهر سایت شما را نمایش می دهد. شما با استفاده از قالب وردپرس می توانید طراحی و ظاهر سایت خود و همین طور نحوه چینش المنت های مختلف در صفحات وب سایت خود را تغییر دهید. در ابتدای کار با وردپرس، بسیار ضروری است که بدانید قالب وردپرس چیست و اجزا آن چگونه در کنار هم کار می کنند.

تغییر یک قالب باعث تغییر شکل ظاهر سایت شما در سمت کاربر یا همان front end می گردد. front end در واقع بخشی از سایت شماست که توسط کاربران مشاهده می گردد، به عبارت دیگر شما با تغییر قالب سایت وردپرس می توانید آنچه را که بازدیدکنندگان سایت شما در سایت شما می بینند، را عوض کنید.

نکته بسیار جالب در مورد قالب های وردپرس این است که هزاران قالب وردپرس رایگان در مخزن قالب های وردپرس بصورت رایگان وجود دارد که شما برای طراحی سایت خود می توانید از آن ها بصورت کاملا رایگان استفاده کنید، اگرچه خیلی از وبمستران ترجیح می دهند از تم های غیر رایگان وردپرس یا تم سفارشی شده وردپرس برای سایت خود استفاده کنند.

مسلما قالب های غیر رایگان وردپرس امکانات بسیار پیشرفته تری نسبت به فالب های رایگان داشته و علاوه بر آن شما می توانید از پشتیبانی حرفه ای، برای آن ها نیز برخوردار شوید. ضمن اینکه بسیاری از سایت های حرفه ای وردپرس دارای قالب های کاملا سفارشی می باشند که دقیقا برای نیاز کاربران سایت مورد نظر طراحی شده است.

 

انتخاب قالب وردپرس مناسب

قالب وردپرس

 

  1. قالب رایگان یا پولی؟
    به نظر خیلی از افرادی که از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده کرده اند قالب وردپرس رایگان می تواند برای استفاده آزمایشی در هاست و یا در لوکال هاست برای تمرین مناسب باشد چرا:
    الف) چون پشتیبانی مناسبی از آن صورت نمی گیرد. (این قضیه آن جایی نمود پیدا می کند که قالب وردپرس فارسی سازی شده باشد و آپدیت برای قالب شما رسیده باشد و شما نمی توانید آن را آپدیت کنید چون قالب شما بهم خواهد ریخت.)
    ب) اگر شما به هر دلیلی از قالب رایگان استفاده می کنید چون نمی توانید آپدیت کنید از استفاده از خیلی افزونه ها محروم خواهید بود. چون افزونه ها هر روز آپدیت می شوند و احتمالا بعد از مدتی با قالب شما هم سازگاری نداشته باشند.
    ج) در ضمن قالب های رایگان نسخه نهایی (پولی) یا پریمیوم (Premium) دارند که دوباره دست شما را در بعضی امکاناتشان خالی می گذارند.
    پس اگر می خواهید کسب و کار خود را حرفه ای آغاز کنید پیشنهاد ما این است که قالب را از شرکت های معتبر یا همان سایت های معتبر که هم نسخه پولی را به همراه فارسی شده ی قالب به شما تحویل می دهند و هم پشتیبانی خوبی هم ارائه می دهند تهیه کنید

    قالب وردپرس 

  2. قالب وردپرس خود را از سایت های معتبر تهیه کنید.
    این موضوع را فراموش نکنید که حتما از سایت ها معتبر قالب خود را تهیه نمایید. چون احتمال وجود هر گونه فایل مخرب داخل کدهای قالب تان هست که وجود این نوع کدها که هکر ها از آن ها استفاده می کنند باعث صدمات جبران ناپذیری به کسب و کارتان خواهد شد.
  3. سایت شما برای چه کسب و کاری خواهد بود؟
    حتما این سوال را از خودتان داشته باشید که کسب و کار شما چه خواهد بود و چگونه قالبی برای کسب و کارتان مناسب است؟ این سوال شما را در انتخاب قالب مناسب یاری خواهد کرد. در این زمینه شما حتما باید مشاوره با افرادی که کسب و کارهای آنلاین موفق داشته اند را داشته باشید.
  4. در انتخاب قالب به ساده و کم حجم بودن آن توجه کنید. (سرعت لود بالا و مناسب)
    اگر کسب و کارتان رو به رشد شد حتما اگر قالب تان دارای کدهای مناسب نباشد و به اصطلاع سنگین باشد با مشکل سرعت لود مواجه خواهید شد و این یک مشکل اساسی در سئو سایت تان خواهد بود. پس حتما قالب خود را از لحاظ سرعت تست کنید. که برای این کار ابزارهای مختلفی وجود دارد که محبوب ترین آن ها سایت gtmetrix.com است.
  5. واکنش گرایی مهم ترین معیار قالب مناسب است.
    چنان چه امروزه بیش از ۹۰ در صد استفاده کنندگان از گستره ی وب بوسیله ی گوشی های هوشمند است پس قالب شما حتما باید ریسپانسیو (واکنش گرا) باشد.
  6. سازگاری با مرورگر های مختلف
    انتخاب قالب وردپرس که با تمام مرورگرها سازگار باشد خیلی مهم است. قابلیت سازگاری قالب با مرورگر را می‌توان به کمک ابزارهای پیشرفته بررسی کرد بنابراین سازگاری قالب با مرورگر یک معیار مهم در انتخاب قالب مناسب وردپرس است. البته امروزه تقریبا همه قالب ها سازگاری را دارند.
  7. سازگاری با افزونه wpml (قابلیت چند زبانه شدن و ترجمه)
    اگر کسب و کار فرا مرزی را می خواهید دنبال کنید سایت شما حتما باید قابلیت چند زبانه شدن بوسیله افزونه wpml را داشته باشد.

    قالب وردپرس 

  8. قالب شما برای گوگل سئو شده باشد.
    بعد از اینکه کسب و کار اینترنتی خود را راه انداختید، مطمئنا با کلمه سئو بیشتر درگیر خواهید شد پس این گزینه هم نیاز به مشاور خاص خود را خواهد داشت که قالب شما برای گوگل بهینه است یا نه؟
  9. امنیت بالا و کدنویسی شده طبق بروز رسانی وردپرس
    بعد از بزرگ شدن کسب و کار اینترنتی شما،یکی دیگر از دغدغه های شما کلمه امنیت خواهد بود. چون مطمئنا شما رقیبانی را در حوزه خود خواهید داشت و شاید برای شما بخواهند دردسرهایی را ایجاد کنند. پس این گزینه را هم نادیده نگیرید.
  10. مشاهده امتیاز قالب و نظرات کاربران
    اگر چنان چه خواستید قالب خود را از فروشگاه های فروش قالب در ایران خریداری کنید از کسانی که قبلا از این قالب استفاده کرده اند و نظرات خود را در زیر آن محصول نوشته اند و همچنین پشتیبانی از قالب مورد نظر را تایید کردند، شما نیز به سراغ آن محصول بروید.

 

پیشنهاد ما: علت شکست کسب و کار اینترنتی چیست ؟

 

کلام آخر:

شاید در ابتدا خیلی از این گزینه ها برای شما بزرگ جلوه داده شوند و تمسخر آمیز باشد، اما این تجربه ی خیلی از دوستان است که باید این معیارها را از همان اول در نظر داشته باشید تا هم کسب و کارتان سریع تر رشد کند و شما دوست عزیز هم به مشکلاتی که در بالا گفته شد دچار نشوید. پس سعی کنید خیلی از مسائلی که دیگران تجربه کرده اند را شما نیز دوباره تجربه نکنید.
و در آخر نیز اگر پیشنهاد و انتقاد یا سوال خاصی از انتخاب قالب وردپرسی داشته اید ما پاسخگو خواهیم بود.

 

دانلود فایل PDF مقاله

About تیم محتوای ره آموز

عشق به یادگیری، چونان شعله‌ای در دل شب است که هر چه بیشتر می‌سوزد، راهی بیشتر در پیش رو روشن می‌کند. این تشنگی برای دانایی، مسیری است بی‌پایان به سوی کشف رازهای هستی و درک عمیق‌تر خود و جهان.

Check Also

spotify-free-music-download

دانلود آهنگ از اسپاتیفای چگونه انجام می شود؟

یکی از محبوب‌ترین پلتفرم‌های پخش موسیقی در جهان، اسپاتیفای است که با ارائه‌ی میلیون‌ها آهنگ، …

2 comments

  1. سلام. ممنون از مقاله تون
    ایا حالت چسبان هدر و فوتر و منوها در هر قالبی امکان پذیره با گزینه های وردپرس؟ یا نه باید قالب اون قابلیت چسبان اون قسمتهارو داشته باشه؟

    و سوال دیگه م اینه که قالب صحیفه ایا قابلیت چسبان داره؟
    ایا این قالب رو میشه برای فروشگاه استفاده کرد؟ و هم اینکه مقالات مختلف هم توش گزاشت؟

    • سعید انوشه

      سلام دوست عزیز
      در هر قالبی امکان پذیر هست اگر کد نویسی بلد باشین
      اما با افزونه ها شاید بعضی قالب ها مشکل داشته باشن و درست کار نکنند.
      قالب صحیفه یکی از بهترین قالب هاست و پیش فرض من ندیدم چسبان باشه و فکر کنم با افزونه و یا یکم دستکاری کدهاش می تونین این کارو انجام بدید.
      برای فروشگاه وردپرس مناسب نیست اما اگر محصولاتتون کم هست و می خواین مقاله هم تولید کنید بله قالب صحیفه خیلی مناسب است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *