الفبای راه اندازی سایت
در این مقاله از سایت ره آموز با مقاله الفبای راه اندازی سایت و آموزش نکات مبتدی برای راه اندازی سایت و کسب و کار اینترنتی خود خدمت شما دوستان عزیز می باشیم.میخواهیم مراحل اولیه راه اندازی سایت رو آموزش بدیم قطعاً شمایی که این مقاله رو میخوانید، دوست دارید سایت خودتون رو داشته باشید و کسب و کار آنلاین خودتون رو راه اندازی کنید اما از نحوهی راه اندازی و طراحی وبسایت اطلاعاتی ندارید. ما در این مقاله قصد داریم از طریق راحتترین راه ممکن مراحل راه اندازی وبسایت رو به شما آموزش بدیم.
پیشنهاد ما مطالعه مقاله : طرح تجاری کسب و کار
مراحل راه اندازی سایت
هم اکنون تمام مراحل راه اندازی وب سایت را به صورت قدم به قدم به شما آموزش می دهیم، باتوجه که مراحل راه اندازی سایت طولانی هستند و از حوصله شما عزیزان خارج است بنابراین تا جایی که توانسته ایم خلاصه مطالب را بیان می کنیم تا زیاد مطالب حوصله خواننده را سر نبرد.
مزایای راه اندازی سایت در اینترنت :
- هزینه کم
- راه اندازی سریع
- درآمد همیشگی
- فروش اتوماتیک
- جذب مشتریان بیشتر
- کشف بازار های جدید
- تبلیغات کم هزینه
انواع روش های راه اندازی سایت در اینترنت :
- راه اندازی وبلاگ:
سیستم های ساده ای هستند که فقط امکان اطلاع رسانی و تولید مقاله یا خبر را دارند. - راه اندازی وب سایت:
سیستم های پیشرفته ای هستند که علاوه بر اطلاع رسانی، امکان ارائه خدمات، معرفی محصولات، عضو گیری، اتصال مستقیم به درگاه های بانکی و فروش آنلاین را نیز دارند.
مراحل راه اندازی وب سایت :
- انتخاب نام دامنه
- خرید هاست مناسب
- انتخاب قالب وب سایت ( طراحی وب سایت و نصب سیستم مدیریت محتوا )
- آپلود فایل و اطلاعات وب سایت
- سئو و افزایش فروش سایت
۱- انتخاب دامنه (domain)
اولین کاری که برای راه اندازی سایت لازم هست انتخاب دامنه مناسب با فعالیتتان هست و بهتر هست دقت زیادی در انتخاب نام دامنه داشته باشید و از نامهای غیر مرتبط و با تعداد حروف زیاد استفاده نکنید.
برای آنکه بدانید نام دامنهای که انتخاب کردهاید استفاده یا خریداری نشده میتوانید هم از سایتهای ایرانی و هم از سایتهای خارجی برای بررسی نام دامنه استفاده کنید. و برای خرید آن از سایتهای ایرانی استفاده کنید.
برخی از پسوندهایی که میتوان از آنها برای اسم دامنه خودتان استفاده بکنید (ir , com , net , org , co , biz )
هزینههای ثبت دامنه سالانه از ۴۰۰۰ تومان شروع میشود و چند صد هزار ادامه دارد.
۲- هاست (host)
دومین کاری که برای راه اندازی سایت لازم هست انتخاب هاست مناسب است و اما هاست چیست ؟ جایی که اطلاعات سایت روی آن قرار میگیرد . و اما هاست مناسب را چگونه انتخاب کنیم ؟ هاست را با توجه به کاری که میخواهیم انجام دهیم بررسی میکنیم و با توجه به رزومه سایتهایی که خدمات هاست را میدهند انتخاب میکنیم.
۲ نوع هاست وجود دارد :
- هاست ویندوز
- هاست لینوکس
بیشتر سایتهایی که در ایران هستند از هاست های لینوکسی استفاده میکنند.
از هاست های داخلی ایران استفاده کنید چون سرعت خوبی نسبت به هاست های خارجی برای بارگذاری سایت برای کاربران ایجاد میکند. قیمت تعرفه هاست ها هم متفاوت هست و با توجه به خدماتی که میدهند از ۷۰۰۰ تومان شروع میشود و تا چند ده میلیون ادامه دارد.
۳- طراحی سایت
پوسته سایت و شکل ظاهری مهمترین قسمت سایت به شمار میآید و برای این کار میتوان از سایت سازها استفاده کرد و سایت سازهای رایگان انواع مختلفی دارند و سایت ساز جوملا و سیستم های مدیریت محتوایی که توسط متخصصان کشورمان ساختهشده است میتوانید از آنها هم استفاده کنید و سایتهای خارجی هم وجود دارند مثل وردپرس و دروپال که آنها هم رایگان هستند و علاوه بر اینکه رایگان هستند قدرت و امنیت بالایی نیز دارند و امکانات فوقالعاده را خلق کردهاند که کار کردن با آنها را بسیار آسان کرده است و میتوانید کارهایتان را رابط کاربری سادهای که دارد انجام دهید.
طراحی سایت توسط طراحان سایت که در این صورت هر ملاکی که در ذهن دارید میتوانید در وبسایتتان اعمال کنید . اما هزینه طراحی وبسایت شما خیلی زیاد خواهد شد .
در ابتدای راه اندازی وبسایتان نیازی نیست هزینه زیادی را صرف طراحان برای طراحی سایتتان بکنید و با استفاده از سایت سازها خودتان اقدام به این کار بکنید . و بعد از اینکه کسب و کارتان را شروع کردید و به درآمد رسیدید اگر خواستید میتوانید از طراحان بخواهید سایتتان را ویرایش و امکانات جدیدی مثل قالب به سایت شما اضافه کند.
پیشنهاد ما : سرمایه مورد نیاز برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی
۴- آپلود فایل و اطلاعات وب سایت
آخرین مرحله آپلود و راه اندازی وب سایت می باشد. در صورتی که سایت توسط خودتان طراحی شده است می توانید بعد از تهیه هاست سایت خود را از طریق FTP آپلود نمایید و در صورتی که تنها نیاز به نصب سیستم مدیریت محتوا دارید می توانید با چند کلیک ساده از طریق ابزار نصب خودکار سیست مدیریت محتوا در داخل هاست، این کار را انجام دهید.
۵- سئو و افزایش فروش سایت
پس از خرید هاست و دامنه و نصب قالب وب سایت، هم اکنون زمان آن رسیده است که منو ها، مطالب و محصولات خود را داخل وب سایتتان قرار دهید و سایت خود را به مطلوب ترین حالت ظاهری ممکن برسانید، اما باید بدانید که وب سایت شما بدون بازدیدکننده مانند یک سینما بدون بیننده است، بنابراین پس از اتمام پروسه طراحی و راه اندازی سایت، زمان آن فرا می رسد که وب سایت خود را سئو کنید و سایتتان را در کلمات کلیدی رقابتی به صدر نتایج موتور های جستجو برسانید، شما برای سئو کردن وب سایتتان دو راه در پیش رو دارید:
- خودتان بر روی سئو وب سایتتان کار کنید. ( که زمان بر اما برای شما خیلی کارسازتر می باشد )
- پروژه سئو وب سایتتان را به یک متخصص بسپارید. ( که هزینه زیاد و ریسکش زیادتر هم می تواند باشد )
این که کدام راهکار برای شما بهتر است کاملا بستگی به استاندارد ها و منابع مالی شما دارد.
پیشنهاد ما مطالعه مقاله : تأثیر طراحی سایت ریسپانسیو بر سئو
کلام آخر :
در این مقاله مطالب کوتاهی درباره الفبای راه اندازی سایت یا همان مراحل راه اندازی سایت بیان کردیم البته آموزش های زیادی در این رابطه در سایت ما موجود می باشد که با کمی نگاه کردن در مقالات آن هایی که برای شما به درد می خورند را می توانید مطالعه کنید. و هم چنین برای آموزش های تخصصی تر بعدها نیز با ما همراه باشید.
توضیحات کامل و مفیدی بود
خیلی از شما ممنونم که خیلی ساده مراحل رو شفاف کردین
ولی سایت زدن یه ماجرای کار و اونو ادامه دادن و به نتیجه رسوندنش یه ور کار که سخت تره
وگرنه سایت که چیزی نیست با وردپرس یه روزه میاد بالا… از دوستان می خوام که با هدف سایت بزنند
سلام دوست عزیز
نکته کار همین جاست که افراد شروع به راه اندازی سایت و تولید محتوا و ایجاد سرویس هایی میکنند. اما بعد از چندماه خسته میشن و کار رو رها میکنند.
قرار نیست شما یک شبه درآمد ۱۰-۲۰ میلیونی از سایت داشته باشید. اینم مثل هر کار دیگه ای نیازمند وقت و شناخته شدن هست. اما شیرینی درآمد فروش آنلاین یک چیز دیگست که تا تجربه نکنید نمیدونید منظورم چی هست.