۷ روش بازاریابی اینترنتی نوین مقاله ای می باشد برای دوستدارن آموزش بازاریابی و بازاریابی اینترنتی و افرادی که کسب و کار اینترنتی علاقه دارند. در این مقاله هدف ما این است که شما را با روش های جدید و نوین بازاریابی اینترنتی آشنا کنیم و ترفندهایی را به شما یاد بدهیم که می توانید از آنها برای بازاریابی کسب و کار اینترنتی و سایت های خود از انها استفاده کنید. اگر به حوزه بازاریابی اینترنتی علاقه دارید با ما همراه باشید. در ادامه به شما ۷ روش بازاریابی اینترنتی را یاد خواهیم داد.
آموزش بازاریابی
یکی از آموزش های بسیار مهم برای کسب و کارها و به خصوص مدیران و کارشناسان سازمان ها، آموزش بازاریابی و فروش است.
آموزش های حوزه بازاریابی و فروش گستره فراوانی دارند و نیاز است علاقه مندان به حوزه زمان مناسبی برای این آموزش ها بگذارند.
آموزش های بازاریابی و فروش که می تواند اولویت بالایی به آن ها داد را می توانیم شامل موارد زیر بدانیم:
- آشنایی با اصول بازاریابی
- تحقیقات بازاریابی
- برنامه بازاریابی
- مهارت های ارتباط با مشتریان
- بازاریابی و فروش تلفنی
- اصول تبلیغات
- تبلیغات خلاق
- بازاریابی و تبلیغات چریکی
- اصول و فنون مذاکره
- اصول متقاعد سازی
- تکنیک های فروش موفق
- اصول فروشندگی
- باشگاه مشتریان
- اصول وفادارسازی مشتریان
- و بسیاری آموزش های دیگر…
تعریف بازاریابی
- بازاریابی اجرای فعالیتهایی در فضای کسب و کار است که جریان کالا و خدمات را از تولیدکننده به سمت مصرفکننده هدایت میکند.
- بازاریابی یکی از وظایف سازمانی و مجموعهای از فرایندهای مرتبط با خلق ارزش، اطلاعرسانی دربارهی آن ارزش و تحویل آن به مشتریان است.
- بازاریابی همچنین مدیریت ارتباط با مشتریان را، به شکلی که منافع سازمان و ذینفعان آن را تأمین کند، شامل میشود.
- بازاریابی فرایند برنامه ریزی و اجرای فعالیتهای مربوط به شکلگیری، قیمت گذاری، ترویج و توزیع ایدهها، کالاها و خدمات است؛
به شکلی که در تبادلات انجام شده، اهداف فردی و سازمانی تأمین شوند. - بازاریابی مجموعهی نهادها، فعالیتها و فرایندهایی است که به خلق، ارتباط [اطلاعرسانی و کسب اطلاع]، تحویل و تبادل پیشنهادها (Offerings) مربوطند.
مبادلههایی که برای مشتریان، کارفرما، شرکا و در مقیاس بزرگتر، جامعه، ارزشمند محسوب میشوند. - بازاریابی، دانش و هنر کشف، خلق و ارائهی ارزش،
با هدف تأمین نیازهای یک بازار هدف، همزمان با کسب سود است. - بازاریابی، نیازها و خواستههای تأمین نشده را تشخیص میدهد؛
بازارِ آنها را تعریف کرده، حجم این بازار را اندازه گیری و سود بالقوهاش را برآورد میکند. مشخص میکند که کدام بخش از بازار را میتواند بهتر تأمین کند؛ و سپس محصولات و خدمات مناسب را طراحی و ترویج میکند. - بازاریابی (Marketing) عبارت است از؛ همگراسازی همه فعالیتهای شرکت در مسیر فروش بیشتر!
- بازاریابی به عنوان فرآیندی مدیریتی-اجتماعی تعریف میشود که به وسیله آن، افراد، گروهها و سازمانها از طریق تولید، عرضه و مبادله کالا (و خدمات) با یکدیگر، به تأمین نیازها و خواستههای خود اقدام میکنند.
مدیریت بازاریابی
تعریف مدیریت بازاریابی – فروش شخصی
یکی دیگر از تکنیک های فروش در بازاریابی و سیاستهای ترفیعی و تشویقی، فروش شخصی است. فروش یک ارتباط دوطرفه است. یک راه، ارتباط شخصی بین نماینده شرکت و مشتری بالقوه و ارتباط دوم، برگشت مشتری به شرکت است.
در تعریف مدیریت بازاریابی وظیفه فروشنده این است که باید با فهم و شناخت نیاز مشتری، آن نیاز را با محصول شرکت تطبیق دهد و سپس مشتری را برای خرید ترغیب کند.
فروش شخصی موثر در کشور فروشنده (مادر)، مستلزم ایجاد ارتباط مطلوب با مشتری است. بازار جهانی به علت این که خریدار و فروشنده ممکن است از فرهنگهای متفاوت برخوردار باشند، دچار چالش میشود. روشها و تلاشهای رودررو در فروش شخصی برای محصولات صنعتی اهمیت زیادی دارد.
اصول بازاریابی
حفظ روابط با مشتریان، یکی از اصول بازاریابی و فروش است. مدیران زیرک میدانند که به انجام رساندن فروش، به معنای اتمام تجربهی خرید برای مشتری نیست. دانستن اینکه کجا، چگونه و چه زمانی مشتریان به خرید میپردازند، برای سلامت بلندمدت شرکت مهم است.
حفظ روابط با مشتریان، یکی از اصول بازاریابی و فروش است. مدیران زیرک میدانند که به انجام رساندن فروش، به معنای اتمام تجرببرای آشنایی با اصول بازاریابی و فروش، بیایید ببینیم هدف از بازاریابی چیست. در نگاه نخست، به نظر میرسد که بازاریابی صرفا روشی برای مطرح کردن کسبوکار است. همانطور که کسبوکارهای بیشماری در سراسر دنیا پی بردهاند، تنها آگهی دادن و نصب تبلیغ منجر به سرازیر شدن گروه مشتریان به سمت شما نمیشود. برای ایجاد کمپین بازاریابی موفق، باید پژوهشهای قابل اطمینانی در مورد رفتار خریدار و نیازهای مشتری احتمالی صورت بگیرد. تلاشهای بازاریابی به منظور به انجام رساندن یکی از موارد زیر طراحی میشوند:
- به وجود آوردن مشتریان جدید
- افزایش مقدار خرید
- افزایش بسامد خرید
استراتژی بازاریابی
استراتژی بازاریابی، (به انگلیسی: Marketing strategy) استراتژی است که تعیین میکند یک سازمان چگونه به اهداف بازاریابی خود میرسد، مثلاً بر کدام بازارها و محصولات متمرکز شود و چه مقدار برای فعالیتهای بازاریابی هزینه کند.
انواع استراتژی بازاریابی :
- استراتژی رهبری قیمت
- استراتژی تمرکز
- استراتژی متمایزسازی
- استراتژی نفوذ در بازار
- استراتژی توسعه بازار
- استراتژی توسعه کالا
- استراتژی تنوعبخشی
آموزش بازاریابی اینترنتی
یک تعریف ساده از بازاریابی اینترنتی ( آموزش بازاریابی ):
بازاریابی اینترنتی به هر نوع فعالیت برای معرفی برند، نام شرکت، محصولات و خدمات از طریق محیط آنلاین گفته می شود.
امروزه در دنیایی زندگی می کنیم که بیشتر از اینکه به بیلبوردها و تابلوهای روان اطراف نگاه کنیم، بیشتر سرمان در موبایلمان است. در حالی که در شبکه های اجتماعی یا اینترنت در حال گشت و گذار هستیم.
✅ بطور متوسط هر ایرانی ۱۱ ساعت در روز با وسایل دیجیتال می گذارند. طولی نمی کشد همه ساعات بیداریمان را با این وسایل سر کنیم.
✅ تا سال ۲۰۲۰ تاکسی ها بدون سرنشین می شوند و تنها توسط اپلیکیشن های آنلاین دستور می گیرند.
✅ امروزه جوانان بسیاری با ایجاد یک سیستم اتوماتیک کسب درآمد اینترنتی، حتی در خواب هم میلیون ها تومان درآمد زایی دارند.
✅ کسب درآمد ۱۰۰,۰۰۰ میلیون تومان در یک هفته فقط توسط بازاریابی اینترنتی امکان پذیر است.
✅ درآمد ماهانه ۲۵۰ میلیون تومان پس از ۲ سال فعالیت در حوزه کسب و کار اینترنتی، فقط از طریق بازاریابی اینترنتی امکان پذیر است.
از این آمارها خوشبختانه زیاد است. بهتر است به انواع روش های بازاریابی اینترنتی بپردازیم:
بازاریابی تلفنی
فروش تلفنی یا بازاریابی تلفنی؟ ( آموزش بازاریابی )
تقریباً مشابه بحثهای تفاوت ویزیتور و بازاریاب، در فروش تلفنی و بازاریابی تلفنی هم وجود دارد.
عدهای اصرار دارند که فروش تلفنی (Telesales) با بازاریابی تلفنی (Telemarketing) تفاوت دارد و تقریباً همان نکاتی را که دربارهی تفاوت فروش و بازاریابی وجود دارد، به عنوان تفاوت فروش تلفنی و بازاریابی تلفنی هم در نظر میگیرند.
برای تفکیک این دو اصطلاح، گفته میشود که فروش تلفنی، صرفاً برای اطلاع رسانی و فروش یک یا چند محصول مشخص با ویژگیهای مشخص به مجموعهای از سرنخهاست. اما بازاریابی تلفنی میتواند برای نظرسنجی از مشتریان، ارزیابی بازارهای بالقوه، نزدیکتر کردن رابطهی کسب و کار با مشتریان فعلی، مدیریت ارتباط با مشتری و کارهای دیگری از این دست نیز بهکار گرفته شود.
۵ تکنیک موثر در بازاریابی تلفنی :
- لطفاً ربات نباشید! و صحبت های خود را بر اساس نیاز مشتری پیش ببرید.
- زمان مناسب تماس خود را انتخاب کنید (بدانید که چه موقع باید تماس بگیرید.)
- از قبل چهارچوب هایی برای تماستان داشته باشید.
- اطلاعات بیشتری از کسب و کار خود ارائه دهید.
- اهداف واقع بینانه و قابل دسترس داشته باشید.
پیشنهاد ما : هدف بازاریابی تلفنی و دستورالعمل ۵ مرحله ای آن
۷ روش بازاریابی اینترنتی که به شما پیشنهاد می کنیم آنها را رعایت کنید و به صورت صعودی فروش خود را افزایش دهید.
۱- بازاریابی محتوایی :
یکی از مهم ترین و کاربردی ترین روش های سئو ۲۰۱۸ بازاریابی از طریق محتوا می باشد. در این نوع بازاریابی خود شما در سایت خودتان در قالب یک وبلاگ برای محصولات خود بازاریابی می کنید و یکی از روش های رایگان بازاریابی می باشد. برای این کار کافیست یک وبلاگ برای سایت خود راه اندازی کنید و شروع به محتوا سازی و لینک بیلدینگ برای سایت خود کنید. در این روش بهترین نتیجه ها را خواهید گرفت و با توجه به الگوریتم های جدید سئو در سال ۲۰۱۸ بهترین نتیجه را از گوگل خواهید گرفت.
پیشنهاد ما : محتوای بهینه و جدید و درآمد میلیونی بدون تبلیغ
۲- بازاریابی اینترنتی :
بازاریابی اینترنتی ممکن است به دو صورت شکل بگیرد. روش اول این می باشد که خود شما شروع به تبلیغات می کنید و در سایت های دیگر تبلیغات خودتان را قرار می دهید. این کار به شما کمک می کند شما به یک برند موفق تبدیل شوید. دومین روش به صورت غیر مستقیم توسط کاربران و مشتریان وفادار شما صورت می گیرد و در سایت ها و شبکه های اجتماعی در مورد شما صحبت می کنند که این نوع بازاریابی تاثیر شگرفی در کسب و کار شما دارد.
۳- بازاریابی در شبکه های اجتماعی :
یکی دیگر از روش های بازاریابی امروزی بازاریابی در شبکه های اجتماعی می باشد. یکی از فاکتور هایی که گوگل به آن توجه بسیار خاصی دارد میزان محبوبیت شما در شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک ، تویتر ، پین ترست و سایر شبکه های اجتماعی را مورد بررسی قرار می دهد و بر اساس محبوبیت شما نسبت به رقیبان حوزه کاریتان به شما امتیاز می دهد. چنانچه بیش از این به این مورد بی توجهی میکردید توصیه ما این است به شدت پیگیر این قضیه باشید.
۴- بازاریابی در اپلیکیشن های موبایل :
یک مورد دیگر از بازاریابی های اینترنتی بازاریابی در اپلیکیشن های موبایل می باشد. دو عدد از محبوب ترین ها عبارتند از : تلگرام و اینستاگرام. در این دو برنامه فعالیت خود را بیشتر کنید سعی کنید در اینستاگرام برای خود پیج بسازید و فالورهای خود را افزایش دهید. در تلگرام نیز یک کانال برای خود بسازید و با کانال های دیگر تبادل لینک کنید. در تلگرام خود سعی کنید مطالب خاص و اخبار را قرار دهید که در سایت قرار نگرفته است. برای کاربران عضو کانال تخفیف ها و امتیازاتی قائل شوید تا بتوانند در کانال شما ماندگار باشند و شما را به دوستان و همکاران خود معرفی کنند.
۵- بازاریابی در فروم ها و انجمن ها :
روش دیگر بازاریابی این گونه می باشد که شما در انجمن های معروف ایرانی و خارجی عضو می شوید و به تبلیغ سایت خود و محصولات خود می پردازید. دو روش برای بازاریابی و تبلیغ کسب و کار شما وجود دارد یک اینکه در بحث ها و گفتگو ها شرکت کنید و در بین پست ها به آدرس سایت خود لینک دهید تا کاربر برای رفع نیاز خود وارد سایت شما بشود. روش دیگری نیز وجود دارد که در اکثر انجمن ها دیده می شود و به این صورت می باشد که در انتهای هر پست شما بخشی به عنوان امضای کاربری وجود دارد و شما می توانید لینک محصولات و سایت خود را از طریق آن قرار دهید.
۶- بازاریابی از طریق ایمیل :
روش بازاریابی اینترنتی روشی قدیمی می باشد و سرویس های زیادی آنها را ارائه می دهند و شما می توانید از آن برای تبلیغ سایت خود استفاده کنید. سعی کنید در سایت خود خبرنامه فعال داشته باشید و در برخی از قسمت های سایت برخی از فایل های خود را طوری قرار دهید که کاربر ثبت نام کند یا ایمیل خود را وارد کند تا بتواند فایل مورد نظر را مشاهده یا دانلود کند. بعد از بدست آوردن ایمیل مشتری و کاربران خود آن ها را لیست کنید و در سایت هایی که سرویس تبلیغ ایمیل دارند به آن ها ایمیل بفرستید.
۷- بازاریابی از طریق اینترنت و سایت های دیگر :
روشی که هیچ وقت منسوخ نمی شود و هر روزه با انواع مدل های جدید روبر می شویم. برای تبلیغات در سایت های مختلف روش های بسیار زیادی وجود دارد. از جمله تبلیغات بنری، تبلیغات کلیکی، لینک های متنی ، قسمت های نظرات سایت ها ، رپورتاژ آگهی و پاپ آپ. البته روش های زیادی وجود دارد که این چند مورد پرکاربرد ترین آنها می باشد.
پیشنهاد ما : چه عواملی باعث موفقیت کسب و کار اینترنتی شما می شود؟
کلام آخر و جمع بندی نهایی :
امیدواریم از مقاله ۷ روش بازاریابی اینترنتی نوین خوشتان امده باشد و توانسته باشیم تا خلاصه ای از مفاهیم آموزش بازاریابی را به نحوی ارائه داده باشیم.
اگر شما این ۷ روش بازاریابی اینترنتی را رعایت کنید کسب و کارتان متحول می شود و به سایتهای بزرگی تبدیل خواهید شد. لازم نیست همه ۷ روش بازاریابی اینترنتی را عملی کنید کافیت چند مورد مهم را رعایت کنید و نسبت به سرمایه خود باقی کارها را انجام دهید و بازاریابی کنید.
بسیار جالب بود سپاس گزار موفق باشید