قالب وردپرس دانلود آبجکت 3Dmax پرنده فناوری

لیست ۲۰ تا از بهترین پیام رسان دنیا در سال ۲۰۲۰

80,823 بازدید

سریع ترین و  ارزان ترین راه ارتباطی بین مردم پیام رسان ها هستند. ما در این بخش به معرفی ۱۱تا از بهترین پیام رسان دنیا در سال ۲۰۱۹ از دیدگاه سایت آمارگیر statista می‌پردازیم. این آمارها با توجه به تعداد کاربران و فعالیت آن‌ها در پیام رسان و امکاناتی که به کاربران خود می‌دهند، محاسبه شده است.

۲۰ پیام رسان محبوب در سال ۲۰۲۰

بهترین پیام رسان دنیا

بعضی از قابلیت‌های بهترین پیام رسان دنیا باهم یکسان است، سعی شده است که در مورد قابلیت‌های که در همه‌ی آن‌ها وجود دارد و یکسان است، خودداری شود.

۱  واتس آپ (WhatsApp)

واتس آپ بهترین پیام رسان دنیا با ۱٫۵ میلیارد کاربر بیشترین تعداد کاربر را در میان پیام رسان ها دارد. این پیام رسان سرعت بالایی را در انتقال اطلاعات دارد و دارای قابلیت تماس صوتی و تصویری می‌باشد. در عین حال رابط کاربری ساده‌ای دارد که هرکسی را به‌سوی خود جذب می‌کند.

برخی از قابلیت‌های واتس آپ:

  • تماس ویدئویی گروهی که می‌توان با ۴ نفر به صورت همزمان حرف زد.
  • یکپارچه سازی یوتیوب در واتس آپ به این صورت که شما می‌توانید فیلم‌های یوتیوب را در پنجره چت پخش کنید.
  • اشتراک‌ گذاری موقعیت مکانی با سایر کاربران
  • امکان استفاده از پیام صوتی

بهترین پیام رسان دنیا

۲  فیس بوک مسنجر (facebook massenger)

پیام رسان فیس‌بوک مسنجر با داشتن ۱٫۳ میلیارد کاربر در رتبه دوم قرار دارد. پیام رسان فیس‌بوک به دلیل داشتن کاربر زیاد فیس‌بوک خیلی سریع توانست خود را به این تعداد کاربر برساند. این نشان از این هست که این پیام رسان در بین مردم جهان از محبوبیت خاصی برخوردار است. بیشتر مردم دوست دارند از این پیام رسان برای گفتگوهای خود استفاده کند.

اما به دلیل فیلتر بودن فیس‌بوک، مسنجر آن‌هم فیلتر است. در ایران به دلیل فیلتر بودن فیس‌بوک مردم دوست دارن از پیام رسان دیگری استفاده کنند. به همین دلیل در ایران طرفدار کمی دارد.

برخی از قابلیت‌های فیس‌بوک مسنجر:

  • نمایش سریع پیام‌ها
  • دیدن پیام‌های خود بدون باز کردن اپلیکیشن
  • امکان ارسال لوکیشن به دوستان
  • نمایش یوزر های آنلاین در فیس‌بوک

بهترین پیام رسان دنیا

بهترین پیام رسان دنیا

۳  وی چت (WeChat)

وی چت پیام رسان چینی است. بیش از ۱ میلیارد کاربر دارد که بخش عمد از کاربران آن در کشورهای شرق آسیا قرار دارند و بیشترین تعداد کاربر را در چین دارد. در چین به دلیل مشکلات ارتباطی، پیام رسان وی چت طراحی شده  تا مردم این کشور بتوانند مشکلات ارتباطی خود را حل کنند. این‌طور می‌توان گفت که پیام رسان بومی کشور چین هست که تقریباً تمام کارهای مربوط به پرداخت‌ها و اخبار و … را پوشش می‌دهد؛ اما در مقایسه پیام رسان‌ های بین‌المللی  استفاده از آن سخت به نظر می‌رسد.

برخی از قابلیت‌های وی چت:

  • در آن تبلیغاتی نمی‌بینید.
  • امکان ارسال لوکیشن به دوستان
  • امکان کنفرانس ویدئویی تا ۹ نفر
  • مرتب کردن لیست دوستان با ستاره دهی به آن‌ها
  • امکان بک آپ گیری از چت‌ها و رستور کردن آن‌ها را دارد.
  • ابزار دعوت دوستان با کد QR

بهترین پیام رسان دنیا

پیشنهاد ما: ۳۹ روش برای افزایش فالوور در شبکه های مجازی

۴  کیوکیو موبایل (QQ Mobile)

QQ Mobile با بیش از ۸۰۰ میلیون کاربر جزء غول‌های پیام رسان به‌حساب می‌آید. یکی از محبوب‌ترین پیام رسان ها می‌باشد که به آمار بیش از ۱۰۰ میلیون کاربر آنلاین در هر ساعت از شبانه‌روز رسیده است؛ اما در ایران طرفدار زیادی ندارد و آنچنان شناخته شده نیست. درست است در ایران محبوبیت خاصی ندارد اما جزو بهترین پیام رسان دنیا در سال ۲۰۱۹ قرار گرفته است.

برخی از قابلیت‌های QQ Mobile:

  • دارای مترجم داخلی است که می‌تواند محتوای چت را به زبان‌های مختلف ترجمه کند.
  • Qzone  قابلیت اشتراک گذاری لحظه‌های خاطره‌انگیز

بهترین پیام رسان دنیا

۵ اسکایپ (Skype)

اسکایپ یکی از قدیمی‌ترین پیام رسان ها در سطح اینترنت به‌حساب می‌آید. اسکایپ به دلیل داشتن تماس تصویری به شهرت رسید و  الان ماهانه بیش از ۳۰۰ میلیون کاربر فعال دارد. این پیام رسان از کیفیت بسیار بالایی در تماس هایش برخوردار هست که توانسته جای خود را در اکثر پلتفرم‌ها تثبیت کند.

برخی از قابلیت‌های اسکایپ:

  • قابلیت چت تصویری

بهترین پیام رسان دنیا

پیشنهاد ما: ۳۷ آمار منحصر به‌ فرد از ۳ شبکه بزرگ اجتماعی

۶  اسنپ چت (SnapChat)

اسنپ چت یکی از قدیمی‌ترین پیام رسان های جهان است . در نوآوری پیشتاز می‌باشد و بسیاری از پیام رسان ها در امکانات خاصی که دارند و نقطه قوتشان است از روی آن کپی‌برداری کرده‌اند. برای مثال تلگرام قابلیت حذف عکس پس از فرستادن که برای اولین بار اسنپ چت ارائه کرده است. دارای ۲۹۱ میلیون کاربر هست که ۱۸۸ میلیون نفر کاربر فعال روزانه دارد.

برخی از قابلیت‌های اسنپ چت:

  • امکان افزودن نقاشی به پیام‌های خود
  • ارسال زمان‌دار فایل‌ها
  • ارسال ویدیو و تصویر در قالب لیست

بهترین پیام رسان دنیا

پیشنهاد ما: چگونه شماره مجازی بسازیم؟

با استفاده از شماره مجازی هایی که توسط آموزش بالا ساخته میشود میتوان در بهترین پیام رسان دنیا که در این مقاله معرفی شده به ساخت اکانت پرداخت.

۷  وایبر (Viber)

وایبر یکی از پیام رسان هایی بود که در ایران طرفدار زیادی داشت.  اما پس از فیلتر شدن بیشتر کاربران ایرانی خود را از دست داد. وایبر ۲۶۰ میلیون کاربر فعال در سراسر دنیا دارد.

وایبر برای ایرانی‌ها با تماس و ارسال پیام رایگان شناخته شده است. به این صورت که هزینه‌های ارتباط با دوستانشان از حجم اینترنتشان کم می‌شد و هزینه‌ای به اپراتورها نمی‌پرداختند.

برخی امکانات وایبر:

  • ارسال لوکیشن مکانی
  • کیفیت صدای عالی

بهترین پیام رسان دنیا

۸  لاین (Line)

LINE که در اصل در پاسخ به زیرساخت‌های مخابراتی آسیب‌دیده در ژاپن پس از زلزله Tohoku 2011 ساخته شده است، یک پیام رسان فوری موبایل است که به صورت پلتفرم‌های اجتماعی تکامل یافته است. LINE همچنین دارای یک پلت فرم بازی است و یکی از ناشران اصلی بازی‌های موبایل در فروشگاه گوگل در سراسر جهان است. در ماه فوریه سال ۲۰۱۷، درآمد ناشر برنامه موبایل LINE به ۲۶٫۷۹ میلیون دلار رسید.

برخی امکانات لاین:

  • ایجاد گروه و چت گروهی
  • لایک و کامنت  گذاشتن برای پست‌ها
  • قرار دادن عکس در بخش نظرات
  • قابلیت ساخت اکانت بدون شماره موبایل

بهترین پیام رسان دنیا

 

۹  اینستاگرام (Instagram)

اینستاگرام نیز یکی دیگر از شبکه‌های اجتماعی پرطرفدار است که قابلیت‌های فراوانی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. اینستاگرام در هر آپدیت امکاناتی جدید را اضافه می‌کند. این اپلیکیشن ۸۰۰ میلیون کاربر فعال در ماه دارد و یکی از شبکه‌های اجتماعی محبوب در دنیا و ایران به شمار می‌رود.

۱۰ توییتر (Twitter)

توییتر یکی دیگر از پیام‌رسان‌های اجتماعی است که در مارس ۲۰۰۶ به دست جک روسی ایجاد شد و در ژانویه ۲۰۰۶ شروع به کارکرد. توییتر از شبکه‌های محبوبی است که روزانه ۳۴۰ میلیون توییت در آن قرار داده می‌شود. این پیام‌رسان ۳۳۰ میلیون کاربر فعال در هرماه دارد.

بهترین پیام رسان دنیا

 

۱۱ لینکدین (Linkedin)

لینکدین از شبکه‌های اجتماعی است که مبنای اصلی آن روابط تجاری است و براین اساس طراحی‌شده است. بسیاری از کاربران این شبکه در حوزه کسب‌وکاری خود فعالیت دارند. این شبکه اجتماعی در سال ۲۰۰۳ به‌صورت رسمی افتتاح شد. لینکدین از پرطرفدارترین شبکه‌های اجتماعی است که بیش از ۲۰ دفتر فعال در سراسر دنیا دارد علاوه بر آن این شبکه اجتماعی با داشتن ۲۶۰ میلیون کاربر فعال در ماه توانسته است در لیست محبوب‌ترین شبکه‌های اجتماعی قرار گیرد.

بهترین پیام رسان دنیا

 

 

محبوب ترین پیام رسان ایرانی

بی شک بهترین پیام رسانی که در طی این سال ها در ایران استفاده شده تلگرام میباشد. تلگرام با کاربر فعال بالای ۴۰ میلیون نفر در ایران رکورد پیام رسان های قبلی که مردم ایران از آن ها استفاده میکردند را شکست. تلگرام با کاربرد ها و امکانات فراوانی که دارد باعث شده که شغل های جدیدی در بستر این پیام رسان ایجاد شود که الان روزی بسیاری از افراد از آن تامین میشود. تعدادی از شغل های که در بستر تلگرام وجود دارد و باعث درآمد مردم شده:

  • گروه های تخصصی
  • فروشگاه های تلگرامی
  • بخش تبلیغات
  • بخش فروش ممبر یا اعضای کانال یا گروه
  • کانال های معرفی

۱۲ تلگرام (Telegram)

یک پیام ‌رسان متن‌باز چند سکویی مبتنی بر رایانش ابری است. تلگرام به‌وسیله دو برادر به نام‌های پاول دورف و نیکلای دورف به بازار آمد.  تلگرام چند سال است که به‌عنوان اولین پیام رسان ایران تبدیل شده است. به دلیل داشتن محیطی کاربرپسند و امکانات زیاد در عین سادگی ۴۵ میلیون کاربر ایرانی را سرویس می‌دهد. تلگرام کاربرانش از مرز ۲۰۰ میلیون نفر گذشته است که بخش اعظمی از کاربران تلگرام در روسیه، ایران و چین قرار دارد. در سطح جهانی تلگرام با رقبای اصلی خود فاصله زیادی دارد.

برخی امکانات تلگرام:

  • امکان ساخت کانال
  • امکان ساخت گروه، سوپر گروه
  • ساخت انواع ربات
  • امکان چت‌های محرمانه

بهترین پیام رسان دنیا

۱۳ سیگنال ( Signal)

پیام رسان سیگنال که برای اولین بار در سال ۲۰۱۴ میلادی به منظور در دسترس قرار گرفتن عموم مردم و کاربران توسعه داده شد. سیگنال همواره یکی از امن ترین پیام رسان های جهان نامیده می شود. دلیل امنیت این پیام رسان آن است که از قابلیت Encryption End- to End یا رمزنگاری پیشرفته یا چندسطحی بهره مند است. مکالمات صوتی و تصویری و همچنین پیام های متنی کاربران در اپلیکیشن سیگنال به صورت کاملا محرمانه و غیر قابل دسترس باقی خواهد ماند. این بدان معناست که هیچ نهاد امنیتی و دولتی در هیچ کدام از کشورها نمی تواند به اطلاعات خصوصی کاربران دسترسی داشته باشد.

اپلیکیشن سیگنال را که بسیاری از کارشناسان، مشابه پیام رسان تلگرام معرفی می کنند، تقریبا کاربرد و قابلیت های مشابه با تلگرام پاول دروف دارد. نرم افزار شرکت سیگنال همچنین قابلیت نصب برروی ویندوز و همچنین از طریق وب در مرورگر کروم نیز قابلیت اجرا را دارد.

  • قابلیت Encryption End- to End یا رمزنگاری پیشرفته
  • ظاهری زیبا و کاربردی

۱۴ تریما (Threema)

اپلیکیشن پیام رسان تریما، جزو لیست بهترین پیام رسان دنیا در سال ۲۰۱۹ قرار گرفته، تاکنون بیش از یک میلیون بار از فروشگاه های اینترنتی برای آیفون و اندرید، اپ استور اپل و پلی استور گوگل دانلود و نصب شده است. این پیام رسان وجه تمایزی که با سایر برنامه های پیام رسان دارد در پولی بودن آن هست. تریما با قیمت ۲٫۹۹ دلار آمریکا قابل دانلود و استفاده برای کاربران است. این شرکت به خاطر هزینه ناچیزی که دارد برای آن ها درگاه امنی را به ارمغان می آورد.
بنابر ادعای شرکت تریما، تمامی امکانات لازم برای جلوگیری از دسترسی هکرها و نهادهای اطلاعاتی و به طور خلاصه نفوذ شخص ثالثی به حریم شخصی کاربران این پیام رسان فراهم آورده شده است. این اپلیکیشن نیز از قابلیت Encryption End- to End بهره مند است.

  • تمامی پیام های متنی و صوتی بلافاصله پس از ارسال به مخاطب، از سرورهای پیام رسان تریما حذف می شوند.
  • قابلیت Encryption End- to End

پیشنهاد ما: ۸۵ آمار باورنکردنی ۵ غول رسانه اجتماعی

 

۱۵ سروش (Soroush)

سروش یکی از پیام‌رسان‌های ایرانی است که نام آن نسبت به پیام‌رسان‌های دیگر بیشتر به گوش ما خورده است و علت آن داشتن تعداد کاربران این پیام‌رسان نسبت به شبکه‌های اجتماعی ایرانی دیگراست. این پیام‌رسان با داشتن امکاناتی مانند کانال و گروه شباهت زیادی به تلگرام دارد. پیام‌رسان سروش قابل‌نصب در پلتفرم‌های اندروید، آی او اس و دسکتاپ است. از مزیت‌های این پیام‌رسان می‌توان به استفاده از چت خصوصی، ایجاد کانال، گروه و امکان انجام پرداخت بانکی اشاره کرد. یکی از معایب این پیام‌رسان امنیت پایین آن است زیرا اپلیکیشن آن از الگوریتم‌های ساده برای رمزنگاری استفاده می‌کند درنتیجه به‌راحتی می‌توان آن را رمزگشایی کرد.

 

بهترین پیام رسان دنیا

 

 

۱۶ گپ (Gap)

اپلیکیشن گپ قابل‌نصب در پلتفرم‌های اندروید، آیفون و دسکتاپ است. پیام‌رسان گپ مانند سایر پیام‌رسان‌های ایرانی امکاناتی نظیر چت خصوصی، چت گروهی، کانال، امکان دسترسی به اطلاعات کاربری، خدمات مفید، بازی و سرگرمی را در اختیار کاربرانش قرار می‌دهد. از ویژگی‌های دیگر این اپلیکیشن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • امکان تغییر پوسته و رابط کاربری برنامه
  • دسته‌بندی گفتگوها
  • امکان ایجاد کانال و گروه
  • ارائه مجموع متنوعی از استیکرها
  • امکان تعیین رمز عبور برای ورود به برنامه
  • امکان درخواست و ارسال پول
  • امکان خرید شارژ و پرداخت قبوض

۱۷ آی گپ (I Gap)

آی گپ نیز از پیام‌رسان‌های ایرانی دیگری است که امکاناتی مشابه پیام‌رسان‌های گفته‌شده دارد از امکانات ویژه این پیام‌رسان می‌توان به انتقال فایل ویدئویی، صوتی، تصویری و متن اشاره کرد. کار با این پیام‌رسان بسیار ساده بوده و به دو زبان فارسی و انگلیسی منتشرشده است. از نقاط ضعف این پیام‌رسان نداشتن استیکر است و فقط می‌توانید ایموجی داشته باشید همچنین تصاویر پس‌زمینه گفتگوها کیفیت و زیبایی چندانی ندارد و سرعت بارگذاری انیمیشن‌ها در آن بسیار کند است.

۱۸ بیسفون (Bisphone)

این پیام‌رسان در کنار داشتن طراحی ساده رابط کاربری بسیار مدرن و جذاب دارد همچنین امنیت آن نسبت به پیام‌رسان‌های دیگر در حد قابل قبولی است و امنیت ارسال اطلاعات و حریم خصوصی وضعیت مطلوب‌تری دارد از ویژگی‌های دیگر این پیام‌رسان امکان برقراری تماس صوتی، امکان ساخت گروه و داشتن چت گروهی، رایگان بودن، داشتن استیکرهای زیبا و محیط کاربری جذاب می‌توان اشاره کرد.

بهترین پیام رسان دنیا

 

۱۹ بله

بله ترکیبی از یک پیام‌رسان و یک برنامه بانکی است. این اپلیکیشن نیز قابلیت‌هایی مشابه سایر پیام‌رسان‌های ایرانی دارد. از بله می‌توانید برای ارسال پیام، چت و انتقال پول استفاده کنید. این اپلیکیشن با پشتیبانی بانک ملی ایران ساخته‌شده است و امنیت و عملیات‌های بانکی آن تحت نظر بانک مرکزی است.

مزیت‌های اپلیکیشن بله

  • ارسال پیام متنی، صوت و تصویر
  • ظاهر گرافیکی جذاب
  • ساخت کانال و گروه و عضویت در آن‌ها
  • سرعت‌بالا جهت ارسال فایل
  • قابلیت‌های جانبی نظیر خرید شارژ
  • انجام امور مالی چون دریافت موجودی، انتقال وجه و کارت به کارت
  • ساخت بات (بازو) با امکان پرداخت مالی
  • امکان اضافه کردن مخاطب به‌وسیله آی دی

۲۰ ایتا

ایتا شباهت بسیار زیادی به پیام‌رسان تلگرام دارد و برخی عقیده دارند که این پیام‌رسان کپی تلگرام است. درواقع کاملاً درست است ایتا نسخه‌ی دیگری از تلگرام است و بر اساس تلگرام ساخته‌شده است و مانند تلگرام قابلیت‌های زیادی دارد.

مزیت اپلیکیشن ایتا

  • رابط کاربری آشنا همچون تلگرام
  • دارای چند پلتفرم برای استفاده درگوشی و رایانه
  • امکان ساخت گروه و کانال
  • فضای ابری نامحدود
  • نسخه وب جهت استفاده بدون نصب
  • سرعت‌بالا
  • پشتیبانی از ربات و API
  • جستجو در میان کانال‌ها

 

امن ترین پیام رسان های جهان در سال ۲۰۱۹

امروزه مردم بیش از پیش به حریم خصوصی و امنیت خود اهمیت می‌دهند. شرکت‌ها دائما در حال جمع آوری داده‌های کاربران هستند و بسیارسخت میتوان به آنها اعتماد کرد. هر روز محصولات جدیدی به بازار عرضه می‌شوند و شرکت‌ها در حال تلاش برای حفظ حریم خصوصی و جلب رضایت کاربران هستند. یکی از مهمترین و پرکاربردترین برنامه‌هایی که عموم مردم از آن استفاده می‌کنند پیام‌رسان‌ها هستند. تمامی برنامه‌هایی که در این لیست قرار دارند دارای ویژگی‌های مشابهی هستند و از رمزگذاری End To End استفاده می‌کنند که این امر باعث می‌شود کاربرانشان به سطح بالایی از امنیت دست یابند. هرکدام از این برنامه‌ها دارای نقاط قوت و ضعف‌هایی هستند؛ به همین دلیل پنج مورد از امن‌ترین پیام‌رسان‌های اندروید را انتخاب کرده‌ایم تا با آنها آشنا شده و بهترین آنها را متناسب با نیازتان انتخاب کنید.

پیام‌رسان سیگنال

سیگنال یکی از محبوب‌ترین و امن‌ترین پیام‌رسان‌های جهان است. این برنامه نیز مانند دیگر برنامه‌ها دارای نقاط ضعف و قوت بوده و مشکلات خود را دارد اما در کل کیفیت بسیار بالایی دارد. شما به کمک پیام‌رسان سیگنال قادر هستید تماس صوتی و تصویری گرفته و با دیگران به گفتگوی متنی بپردازید. سیگنال از رمزگذاری End To End برای حفظ حریم شخصی کاربرانش استفاده می‌کند. از دیگر ویژگی‌های این پیام‌رسان را میتوان به گروه‌ها، رایگان و متن باز بودن آن اشاره کرد.

پیام‌رسان تلگرام

تلگرام یکی دیگر از گزینه‌های بسیار محبوب و امن برای استفاده است که اکثر ویژگی‌های سیگنال را داراست. این پیام‌رسان دارای رمزگذاری End To End در گفتگوهای مخفی است و امکاناتی مانند گروه، کانال، ربات و تماس صوتی را در اختیار کاربرانش قرار می‌دهد. در تلگرام امکان ارسال پیام‌های نابودشونده در گفتگوهای مخفی و همچنین عکس و فیلم‌های نابودشونده در گفتگوهای عادی خواهید بود. این برنامه کاملا رایگان بوده و فاقد تبلیغات درون برنامه‌ای است و به گفته سازندگانش تلگرام یک پیام‌رسان غیرتجاری است و هیچگاه قصد کسب درآمد از آن را نخواهند داشت.

پیام‌رسان واتساپ

واتساپ بی شک محبوب‌ترین پیام‌رسان حال حاضر دنیاست که از رمزگذاری End To End در تمامی بخش‌هایش استفاده می‌کند و امنیت بسیاربالایی را برای کاربرانش به ارمغان می‌آورد. از ویژگی‌های این پیام‌رسان می‌توان به تماس‌های صوتی و تصویری، گروه‌ها و امکان ارسال فایل‌های مختلف اشاره کرد. همچنین به کمک واتساپ قادر خواهید بود تا از وضعیت پیام‌های ارسالی خود به دیگران مطلع شوید؛ این ویژگی به شما کمک می‌کند تا از زمان دریافت و زمان خواندن پیامتان توسط افراد دیگر آگاه شوید. هم اکنون واتساپ رایگان بوده و فاقد تبلیغات درون برنامه‌ای است.

پیام‌رسان اسنپ چت

متفاوت‌ترین پیام‌رسان حاضر در این لیست، اسنپ چت است. این برنامه به شما این امکان را می‌دهد تا برای دیگر کاربران حاضر در این پیام‌رسان عکس و فیلم ارسال کنید، تماس صوتی بگیرید و با آنها به گفتگوی متنی بپردازید. اسنپ چت دارای قابلیتی به نام استوری است که به کمک آن می‌توانید یک سری موارد را برای مدت ۲۴ ساعت با دیگران به اشتراک بگذارید. همچنین به کمک اسنپ چت قادر هستید با استفاده فیلترها، استیکرها و ابزارهای مختلفی که در اختیارتان میگذارد تصاویر و فیلم‌های بامزه‌ای بسازید و آنها را با دیگران به اشتراک بگذارید. شما می‌توانید یک زمان مشخصی را برای مدت زمان نمایش عکس و فیلم ارسالی به دیگر کاربران اسنپ چت مشخص کنید؛ این بدین معناست که عکس یا فیلم ارسالی پس از گذشت مدت زمان مشخص شده حذف می‌شود و دیگر هیچکس نمی‌تواند به آن دسترسی داشته باشد.

پیام‌رسان وایبر

یکی دیگر از پیام‌رسان‌های محبوب و امن جهان وایبر است که در اکثر نقاط جهان محبوبیت بسیاری دارد. وایبر نیز مانند سایر پیام‌رسان‌های لیست، از رمزگذاری End To End استفاده می‌کند؛ از امکانات آن میتوان به تماس صوتی و تماس تصویری، گفتگوی متنی، گروه و موارد جالب دیگری مانند استیکرها نام برد. وایبر دارای پرداخت‌های درون برنامه‌ای است که با استفاده از آن می‌توانید برچسب‌های بیشتری خریداری کنید. همچنین شما می‌توانید پیام‌های ارسالی خود در وایبر را حذف کنید و گفتگوها را در بخش دیگری از برنامه پنهان کنید.

سخن آخر:

هر یک از این پیام رسان‌ ها علاوه بر آنکه خودشان درآمد زیادی نصیبشان می‌شود. افرادی که در آن‌ها حضور دارند و کاربر آن‌ها هستند نیز می‌توانند درآمد کسب کنند. راه‌های مختلفی برای درآمدزایی از طریق بهترین پیام رسان دنیا که معرفی شد وجود دارد که در مقاله‌ای جداگانه روش‌های درآمدزایی از هرکدام را آموزش خواهیم داد.

 

درباره ی تیم محتوای ره آموز

عشق به یادگیری، چونان شعله‌ای در دل شب است که هر چه بیشتر می‌سوزد، راهی بیشتر در پیش رو روشن می‌کند. این تشنگی برای دانایی، مسیری است بی‌پایان به سوی کشف رازهای هستی و درک عمیق‌تر خود و جهان.

مطلب پیشنهادی

spotify-free-music-download

دانلود آهنگ از اسپاتیفای چگونه انجام می شود؟

یکی از محبوب‌ترین پلتفرم‌های پخش موسیقی در جهان، اسپاتیفای است که با ارائه‌ی میلیون‌ها آهنگ، …

13 دیدگاه

  1. مرسی بابت مقاله مفیدتون
    به نظر من فیسبوک مسنجر از همشون بهتره

  2. من دقیقا نمی دونم کدامشون بهتر از بقیه است، چون با خیلی هاشون کار نکردم
    منتها حالم از تلگرام بهم می خوره… با نگاه و دید افراطی به موضوع جاسوسی، و تأمین امنیت پیام ها، بیش از پیش، سوءظن و حس بدبینی را به کاربر تلقین می کنه و افراد را نسبت به هم شکاک می کنه.

    اخیراً تلگرام قابلیتی را اضافه کرد که در نظرسنجی رسمی خود تلگرام، ۵۰ درصد شرکت کنندگان، مخالفت کردند. اینکه مخاطب شما، علاوه بر حذف پیام های خودش، امکان حذف پیام های شما را هم دارد.
    این مسئله از نظر امنیتی هم مشکلات بسیار زیادی را می تونه ایجاد کنه برای صاحبان مشاغل و بنگاه ها…
    به هر حال، با اضافه شدن این قابلیت به تلگرام، به شخصه استفاده از تلگرام را متوقف می کنم و از پیام رسان های دیگری استفاده می کنم.

  3. خیلی عالی بود مقاله تون
    ممنون از اینکه وقت میگذارید

  4. حسین راضی

    به خاطر مقاله خوب و مفیدتون تشکر می کنم

  5. هنوز نتونستیم جایگزین خوبی برای تلگرام پیدا کنیم…
    اگه پیدا کردید معرفی کنید لطفا

  6. سلام به عزیزان جان دل هم ادمین ها و کاربران این سایت چند نکته میگم در باب شبکه های اچتماعی از چند دیدگاه اول اینکه همیشه کیفیت خدمات خوب برای یک انسان در هر نقطه از جهان جذاب و لذت بخش.اینکه نمیخوام پلی به گذشته بزنم و پیداییش انواع شبکه ها ولی این شاید عجیب باشد کشور ما وکلا همه چیزش خاص وعجیب هست به هر حال کشوری هستیم رو به توسعه و نوپا و اگر دقت کرده باشید علاقه مردمان ما علاقه و تشنه چیز جدیدن در هر حوزه ای خودرو و اپشن/بخش ای تی سوشیال مدیا و… این یک خوبی بدی داره که بدیش اینه وفا دار نیستن گاها مثلا نگاه کنید کاربران واتس اپ و فیس بوک.تاقبل از تلگرام همه اپ ات اپ داشتن یا داشتیم بعد تلگرام کم رنگ ترشد واتس اپ و حال بعد از فیلتر تلگرام باز چی جان دل روجوع به همون واتس اپ به شخص سعی در تست برسی شبکه های اچتمایی همیشه هستم الان هم یک شبکه اچتماعی که تلبلغ نشه البته نه مثل تلگرام ولی جذابیت خودش داره موفق باشید جانان دل

    • امین اسم زاد

      سلام دوست عزیز
      ممنون از شما به خاطر نظرتون در مورد شبکه های اجتماعی

  7. دنبال مسنجری جایگزین برای چت هستم که ساده و سریع و قابل نصب بر روی ویندوز هم باشد . بدون فیلترینگ

  8. بهترین پیام رسان خارجی جایگزین تلگرام بعد این کاری با تلگرام کردن رو دوستان کسی می دونه!!؟

  9. سلام
    لطفا راهنمایی بفرمایید مسنجر تریما رو از کجا باید تهیه کرد. هیچکدام از ورژنها نصب نمیشه.
    ممنون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *