قالب وردپرس دانلود آبجکت 3Dmax پرنده فناوری

انواع کسب و کار اینترنتی (نوع کسب و کار اینترنتی خود را مشخص کنید)

2,189 بازدید

انواع کسب و کار اینترنتی را در این مقاله بررسی می کنیم و اینکه شما باید در ابتدای راه مسیر خود را انتخاب کنید که کدام کسب و کار اینترنتی مناسب شما می باشد. پلان کسب و کار خود را رسم نموده و نوع کسب و کار اینترنتی را مشخص کنید. این موضوع این مقاله آموزشی سایت ره آموز می باشد که قصد داریم در مورد آن با شما صحبت کنیم.

 

پیشنهاد ما : طرح تجاری کسب و کارتان را مشخص کنید

 

کسب و کار چیست ؟

انواع کسب و کار
انواع کسب و کار

 

تعریف خلاصه از کسب و کار:

  • خرید
  • فروش
  • مبادله کالا با کالا
  • کسب سود
  • کسب ارزش محصول

به تعریف ویکی پدیا کسب و کار (به انگلیسی: Business)، یک سازمان است که برای فراهم کردن کالا، خدمات یا هر دو به مشتری ایجاد شده‌است. کسب و کار در اقتصاد سرمایه‌داری حکم‌فرماست، بیشتر کسب و کارها که مالک آن‌ها بخش خصوصی است برای این ایجاد شده‌اند که سودساز باشند و دارایی صاحب‌شان را بیشتر کنند. کسب و کارها می‌توانند ناسودبر باشند یا مالک آن‌ها دولت باشد. از کسب و کاری که چندین فرد در دارایی آن شریک باشند با عنوان شرکت یاد برده می‌شود، هر چند که این واژه تعریف دقیق‌تری نیز دارد. پترس و پلومن، از صاحب نظران این حوزه، بر این باورند که هر نوع خرید و فروش کسب وکار نیست، بلکه کسب وکار هر نوع تبادل تکرار شونده و تجدید پذیر است.
معمولاً کسب و کار در شکل خصوصی آن نمود پیدا می‌کند که تلاش دارد بر سود بیشتر یا فروش بیشتر تمرکز کند و سهم بیشتری از بازار را به خود اختصاص دهد. اما در شکل دولتی آن بیشتر مشارکت تعداد بیشتری از افراد جامعه اهمیت دارد.

بطور خلاصه سه روش برای شروع یک کسب و کار وجود دارد:

  • راه اندازی کسب و کار از صفر
  • خرید کسب و کار موجود از شخص دیگر
  • نمایندگی یا فرانچایز (فرانشیز)

 

انواع کسب و کار اینترنتی

انواع کسب و کار
انواع کسب و کار

 

  1. کسب درآمد اینترنتی از طریق فریلنسینگ (آزاد کاری)
    این مدل کسب درآمد بیشتر درآمدزایی اینترنتی هست تا یک کسب و کار اینترنتی.
  2. کسب و کار اینترنتی با فروش محصولات فیزیکی
    مدل دوم کسب درآمد از اینترنت، راه اندازی کسب و کار اینترنتی بر پایه فروش محصولات فیزیکی است.
  3. کسب و کار اینترنتی با فروش محصولات آموزشی
    مدل سوم کسب درآمد از اینترنت، راه اندازی کسب و کار اینترنتی بر پایه فروش محصولات آموزشی است.
  4. کسب و کار اینترنتی با فروش محصولات دیگران
    شاید بگویید که هیچ محصولی برای فروش ندارید. آیا شما هم می توانید درآمد اینترنتی داشته باشید.
  5. کسب و کار اینترنتی با فروش خدمات و مشاوره
    مدل پنجم کسب درآمد از اینترنت، راه اندازی کسب و کار اینترنتی بر پایه فروش خدمات و مشاوره است.
  6. کسب و کار اینترنتی با فروش تبلیغات
    مدل ششم کسب درآمد از اینترنت، راه اندازی کسب و کار اینترنتی بر پایه فروش تبلیغات است که یکی از شناخته شده ترین و متداول ترین مدل هاست.

 

پیشنهاد می شود این مطلب را بخوانید : کسب و کار اینترنتی یا کسب و کار محلی

 

اولین قدم برای مشخص نمودن نوع کسب و کار اینترنتی

انوع کسب و کار
انوع کسب و کار

 

پس دیدیم که انواع کسب و کار اینترنتی زیاد است و تنوع این حوزه باعث سردرگمی خیلی از افراد می شود. پس اولین قدم در یک کسب و کار اینترنتی مشخص نمودن نوع کسب و کار اینترنتی و حوزه فعالیتی شما می باشد. هیچ وقت عجولانه نسبت به افتتاح سایت و انتخاب حوززه فعالیت خود نپردازید برای شکل گیری یک کسب و کار حتی اگر شده ماه ها وفت بگذارید و یک بیزینس پلان طراحی کنید و مراحل و ایده های خود را یاداشت نموده و در مورد آنها با دیگران صحبت نموده و به اشتراک بگذارید و با افراد متخصص صحبت نمائید. همیشه سعی کنید با افراد مطمئن در مورد ایده های خود صحبت کرده و مشاوره کنید.
هر روز پلان کسب وکار خود را جلوی خود بگذارید و بررسی کنید و سایت های رقبا را چک کنید و معایب و مزایای پلان کسب و کار خود را نسبت به کسب کارهای دیگر و رقبای خود بیابید.

واقعا به کاری که به آن علاقه دارید بپردازید و در صورت نداشتن تخصص از افراد متخصص در آن رشته همکاری نمائید.

بعد از مطالعه، بحث و مشاوره هایی که نمودید باید تصمیم بگیرید که حیطه کاری شما نیاز به سایت دارد یا خیر؟ بعضی از کسب و کارها را می توان از طریق شبکه های اجتماعی موجود ادامه داد و نیازی به سایت نیست. ولی اگر می خواهید یک سایت افتتاح کنید با آموزش های بعدی ما همراه باشید تا به شما مبانی طراحی سایت و شکل گیری آن را آموزش دهیم.

انواع کسب و کار
انواع کسب و کار

اگر واقعا اطمینان دارید که می توانید خودتان به تنهایی یا با تشکیل گروه به کسب درآمد بپردازید و کسب و کار خود را رونق دهید دیگر وقت آن رسیده است که برای دیگران کار نکنید بگذارید آن ها برای شما کار کنند. (منظور این نیست که کسب و کار فعلی خود را تعطیل نموده و به فکر کسب درآمد اینترنتی بروید چون درآمد اینترنتی نیازمند زمان بیشتری برای شناخته شدن و به درآمد رسیدن می باشد. برای مثال سایت هایی مثل کسب درآمد از همکاری در فروش و بازاریابی  و سایت های پاپ آپ و کلیکی را کلا از ذهن خود بیرون کنید وقت طلاست و نباید در این سایت ها هدر شود باز هم ذکر میکنم که اگر واقعا به خود اطمینان دارید تنها در این صورت کسب و کارهای قبلی را رها کنید).
این سایت به هیچ گونه کسب و کاری بی احترامی نمی کند و هر نوع کسب و کاری در جای خود ارزش خاص خود را دارد و هدف استعداد یابی و ایده یابی می باشد و تبدیل آنها به کسب و کارهای موفق می باشد.

نوع کسب و کار را بسته به فعالیت خود انتخاب کنید دزر زیر تعدادی از کسب و کارها را معرفی خواهیم نمود و در مقاله های آینده در مورد آنها بحث خواهیم نمود :

  • بازاریابی
  • فروش کالا
  • مقالات آموزشی
  • فروشگاه اینترنتی
  • امور خدماتی
  • طراحی سایت
  • فروش هاست و دامنه
  • سایت های فریلنسر
  • همکاری در فروش
  • شرکت تبلیغاتی
  • نیازمندی و کاریابی
  • و ….

 

و هزاران نمونه دیگر که هم اکنون در ایران و جهان به فعالیت می پردازد و سایت های داریم که ماهانه ده ها میلیون تومان درآمد دارند. پس اولین قدممان این بود که نوع کسب و کار اینترنتی خود را مشخص کنیم و در مقاله های بعدی ره آموز به آموزش های تکمیلی اشاره خواهیم نمود.

 

پیشنهاد ما : مشاوره کسب و کار + علت شکست کسب و کار اینترنتی

 

کلام آخر :

پس در نتیجه فهمیدیم انواع کسب و کار چیست و اینکه نوع کسب و کار خود را مشخص کردید و اگر به سمت کسب و کار اینترنتی میل داشتید انواع کسب و کار اینترنتی را برای شما گفتیم. پس از شما دوستان انتظار می رود که با استواری و پشتکار و صبر کاری را که به آن علاقه مندید و از آن خسته نمی شوید را برگزینید و با قدرت ادامه دهید و اگر این گونه رفتار کنید؛ مطمئنا شما به موفقیت دست خواهید یافت.

درباره ی تیم محتوای ره آموز

عشق به یادگیری، چونان شعله‌ای در دل شب است که هر چه بیشتر می‌سوزد، راهی بیشتر در پیش رو روشن می‌کند. این تشنگی برای دانایی، مسیری است بی‌پایان به سوی کشف رازهای هستی و درک عمیق‌تر خود و جهان.

مطلب پیشنهادی

spotify-free-music-download

دانلود آهنگ از اسپاتیفای چگونه انجام می شود؟

یکی از محبوب‌ترین پلتفرم‌های پخش موسیقی در جهان، اسپاتیفای است که با ارائه‌ی میلیون‌ها آهنگ، …

3 دیدگاه

  1. مقاله جامع و مفیدی بود ممنون

  2. صادق روحی

    من می خوام یک تعمیرگاه اینترنتی بزنم به نظره دوستان خوبه؟؟؟

  3. خیلی ممنون منو به فکر انداختید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *