خانه / شبکه های اجتماعی / یوتیوب / آموزش حذف و مخفی سازی ویدیو در کانال یوتیوب
کسب و کار اینترنتی

آموزش حذف و مخفی سازی ویدیو در کانال یوتیوب

امروزه سایت ها و شبکه های اجتماعی مختلفی به وجود آمدند. بیشتر آنها قابلیت این را دارند که شما بتوانید با خیال راحت ویدیو خود را در این برنامه ها نشر دهید. یا پس از انتشار حذف نمایید. YouTube از جمله این پلتفرم ها می باشد. که امکان حذف ویدیو از کانال یوتیوب را برای کاربران فراهم می کند.

 

آیا امکان پاک کردن ویدیو در یوتیوب وجود دارد؟

بله پلتفرم یوتیوب این امکان را برای کاربران خود قرار داده است. شما هر زمان که بخواهید قادر هستید ویدیویی که درکانال یوتیوب خود به اشتراک گذاشتید را حذف کنید. اما باید بدانید که اگر ویدیوی خود را پاک کنید، تمامی لایک و کامنت های ویدیو هم همراه با آن از بین می روند. حتی دیگر امکان بازیابی موارد فوقی که ذکر شد وجود ندارد. با این حال اگر تمایل به پاک کردن ویدیو خود دارید در ادامه مطلب با ما همراه شوید.

پیش از آن پیشنهاد می کنم مقاله نحوه ساخت کانال تجاری در یوتیوب را مطالعه کنید.

 

حذف ویدیو از کانال یوتیوب

  • ابتدا پروکسی و یا فیلتر شکن خود را روشن کنید. زیرا همانطور که حتما اطلاع دارید دسترسی به این شبکه در کشور مسدود می باشد. و با سرور یا پروکسی کشور های دیگر می توان وارد یوتیوب شد.
  • وارد حساب کاربری خود در یوتیوب شده و از قسمت تنظیمات وارد کانال خود شوید.
  • حالا  روی ویدیو بزنید. اگر در کانال خود ویدیویی گذاشته باشید حتما این صفحه را مشاهده خواهید کرد.

ویدیو در کانال یوتیوب

  • قبل از حذف ویدیو برای همیشه می توانید از گزینه بارگیری استفاده کنید. و یکبار ویدیو را آپلود کنید. شاید در آینده قصد داشتید مجدد ویدیوتان را به اشتراک بگذارید. برای این کار کافیست بر روی آرم سه نقطه کلیک کرده و گزینه بارگیری را انتخاب کنید. همانطور که مشاهده می کنید ویدیو شما دانلود شد.
  • برای  پاک کردن کلیپ از یوتیوب کافیست بار دیگر بر روی آرم سه نقطه کلیک کنید. حالا بر روی حذف برای همیشه بزنید.

حذف ویدیو از یوتیوب

  • همانطور که مشاهده می کنید ویدیو شما با موفقیت از کانال یوتیوب پاک شد.

حذف شدن ویدیو از یوتیوب

آیا با نحوه بارگذاری ویدئوهای یوتیوب آشنا هستید؟

 

پنهان سازی ویدیو در یوتیوب به چه معناست؟

امروزه بسیاری از شبکه های اجتماعی و سایت ها و برنامه هایی از قبیل یوتیوب، فیسبوک، توئیتر، اینستاگرام و… همواره در حال به روزرسانی شدن و افزودن بر قابلیت های خود هستند. معمولا بسیاری از این برنامه ها وجه اشتراکات مشابهی باهم دارند. مثلا بیشتر آنها قابلیت ارسال پیام، تشکیل گروه چت، ارسال تصویر و صدا، قرار دادن عکس پروفایل و هزاران موارد دیگر را دارا هستند.

اما باید به این نکته نیز توجه داشت که هریک از آنها در نوع خود دارای شایستگی ها و قابلیت های خاص و جذابی هستند. که حداقل تا به امروز کمتر برنامه ای با این ویژگی و در این سطح دیده شده است.

از جمله قابلیت های یوتیوب این است که شما می توانید خودتان مشخص کنید که ویدیو از نظر چه کسانی مخفی بماند. آیا همه آن را مشاهده کنند؟ یا فقط کسانی که شما به آنها اجازه می دهید.

اگر می خواهید در این باره بیشتر بدانید، پس در ادامه مطالب ما را همراهی کنید.

برای آشنایی و بررسی تمامی اپلیکیشن های یوتیوب به مقاله ما در سایت مراجعه نمایید.

 

آموزش مخفی سازی ویدیو در یوتیوب

  • وارد کانال خود در یوتیوب شوید.
  • وارد صفحه ویدیو های خود شوید.
  • در قسمتی که هم اکنون روبه روی شما در صفحه رایانه باز شده است. بر روی قسمت نمایان بودن که مربوط به همین موضوع می باشد کلیک کنید.
  • از بین گزینه هایی که در مقابل شما قرار دارد یکی را انتخاب کنید.
  • اگر نمی دانید که هریک از این موارد به چه چیزی می پردازند. و ویدیو شما را در چه وضعیتی قرار می دهند؛ پیشنهاد می کنیم ابتدا مطالب زیرا را بخوانید. سپس انتخاب کنید. ما با توضیح هرکدام از آنها به شما در تصمیم گیری بهتر کمک خواهیم کرد.

مخفی کردن ویدیو یوتیوب

خصوصی private

در این حالت فقط کسانی که شما را انتخاب و ویدیو های شما را دنبال می کنند می توانند کلیپ های شما را مشاهده کنند.

 

عمومی public

این وضعیت به این معنا می باشد که هرکسی که در یوتیوب سیر می کند. و دارای حساب کاربری می باشد، می تواند ویدیو های شما را مشاهده کند. و اگر متنی که کاربر در قسمت سرچ یوتیوب به دنیال آن می گردد با موضوع ویدیو شما همخوانی داشته باشد. به راحتی می تواند آن را پیدا کند.

 

Unlisted فهرست نشده

فهرست نشده حالتی می باشد که فقط کسانی که با آنها پیوند یا لینک به اشتراک گذاشته باشید می توانند ویدیوی های شما را تماشا کنند. در این حالت حتی با جستجو در یوتیوب و سرچ کردن هم نمی توان ویدیو شما را پیدا کرد.

حالا به مطالب بالاتر بازگردید. حتما تاکنون متوجه تفاوت این سه مورد با یکدیگر شده اید.

انتخاب با شماست که ویدیو شما از دید چه کسانی مخفی باشد.

بر روی هرکدام از گزینه های عمومی، خصوصی و یا لیست نشده کلیک کنید. روی کلمه آبی رنگ انتشار بزنید.

ممکن است به بهترین ابزارهای ساخت و ادیت ویدئو در یوتیوب نیز علاقه مند باشید.

 

معایب و فواید حذف و مخفی سازی ویدیو در یوتیوب چیست؟

همانطور که در موارد بالا به صورت کلی به آن اشاره شد. یکی از بدترین معایب هنگام حذف شدن غیر قابل بازیابی بودن لایک و کامنت های آن می باشد.

تصور کنید فردی کل ساعات روز خود را به ضبط و ادیت کلیپ مهمی گذرانده باشد. سپس آن را در یوتیوب منتشر می کند. با کامنت ها، لایک ها و ویوهای زیادی رو به رو می شود. اگر فرد تصمیم به حذف ویدیو از کانال یوتیوب خود بگیرد. همگی آنها از بین خواهند رفت.

از معایب مخفی سازی ویدیو در یوتیوب می توان به این اشاره کرد که ویدیو آن طور که باید ویو و بازدید نمی خورد. یعنی از نظر بسیاری از کاربران پنهان می ماند. درصورتی که اگر همه می توانستند آن را ببینند و از آن لذت ببرند. این کار می توانست موجب محبوبیت و بالا رفتن بازدید های آن کانال بشود.

یکی از فوایدی که مخفی کردن ویدیو در یوتیوب دارد. این است که این خود شما هستید که انتخاب می کنید ویدیوهای شما را چه کسانی دنبال و پیگیری کنند. شما با این رفتار به نوعی حریم خصوصی خود را ساخته اید. یعنی اجازه ورود و پیگیری را فقط برای کسانی که مایل هستید صادر می کنید.

 

کلام پایانی

در این مطلب سعی کردیم کلیه نکات حذف و پنهان کردن ویدیو در یوتیوب را شرح دهیم. اگر می خواهید نکات بیشتری درباره یوتیوب و دیگر برنامه ها بدانید. و از آموزش های آن استفاده کنید، به سایت ره آموز مراجعه نمایید.

 

کسب و کار اینترنتی ره آموز

درباره‌ی زهرا خدارحمی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کسب درآمد از اینترنت با تولید محتوای اختصاصی