خانه / شبکه های اجتماعی / آموزش حذف اکانت توییتر
کسب و کار اینترنتی

آموزش حذف اکانت توییتر

توییتر یک رسانه اجتماعی است که در سطح جهانی به‌عنوان بهترین شبکه برای دنبال کردن اخبار روز شناخته‌شده است. به دلیل ویژگی توییتر درزمینهٔ محدود بودن تعداد اشتراک‌گذاری استفاده از آن زمان کمتری از شما می‌گیرد. در ایران این شبکه اجتماعی فیلتر شده است به همین دلیل تمامی افراد نمی‌توانند از آن استفاده کنند و فقط کسانی در حوزه وب و خبرنگاری فعالیت دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
حال ممکن است که شما از این برنامه استفاده کرده باشید و قصد دارید که برای مدتی حساب خود را غیرفعال کنید و یا برای همیشه از آن خارج شوید در این مقاله قصد داریم به آموزش حذف اکانت توییتر از موبایل و کامپیوتر همچنین به آموزش دی اکتیو کردن و یا حذف موقت اکانت توییتر بپردازیم پس با ما همراه باشید.

 

پیشنهاد ما: توییتر چیست ؟ + آموزش قدم به قدم توییتر

 

توییتر چیست؟

توییتر (Twitter) شبکه اجتماعی است که در سال ۲۰۰۶ راه‌اندازی شد. در سال ۲۰۱۲ این شبکه اجتماعی توانست بیش از ۵۰۰ میلیون کاربر جذب کند و طبق آمار در هر روز بیش از ۳۴۰ میلیون توییت یا پست متنی در این شبکه اجتماعی ارسال می‌شد. توییتر برخلاف اغلب شبکه‌های اجتماعی دیگری دارای ضوابط و شرایط استفاده منحصر به فردی است. به عنوان مثال در توییتر (Twitter)، کاربر نهایتا می‌تواند یک متن ۱۴۶ حرفی را پست نماید. به پست‌های ارسالی در توییتر (Twitter) اصطلاحا توییت یا Tweet گفته می‌شود.

 

 

 

آموزش حذف اکانت توییتر با کامپیوتر

توجه داشته باشید که امکان حذف دی اکتیو کردن اکانت توییتر از طریق سیستم‌های عامل دیگر امکان‌پذیر نیست و تنها می‌توانید از طریق سایت اصلی و وب‌سایت این برنامه اکانت خود را حذف یا دی اکتیو کنید.

ابتدا وارد مرورگر خود شوید و به آدرس سایت توییتر Twitter.com بروید. زمانی که به صفحه سایت توییتر وارد شدید باید در فیلد بازشده نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید؛ و log in را بزنید.

 

حذف اکانت توییتر

پس از واردکردن اطلاعات اکانت خود وارد صفحه پروفایل توییر می‌شوید سپس روی تصویر پروفایل خود کلیک کرده و گزینه settings and privacy را انتخاب کنید تا وارد صفحه تنظیمات توییتر شوید.

 

حذف اکانت توییتر

 

با وارد شدن به صفحه تنظیمات در انتهای صفحه گزینه‌ای به‌عنوان deactivate your account وجود دارد که مربوط به دی اکتیو کردن اکانت توییتر شماست. بر روی این گزینه کلیک کنید.
با کلیک بر روی آن صفحه جدید برای شما باز می‌شود که توضیحاتی در رابطه با حذف اکانت توییتر داده است.

 

حذف اکانت توییتر

 

در انتهای این توضیحات گزینه deactivate وجود دارد روی آن کلیک کنید.

سپس در صفحه نهایی توییتر از شما رمز ورود به اکانت شمارا می‌خواهد. رمز اکانت خود را وارد کرده و دکمه deactivate account را بزنید.

بعد از انتخاب این گزینه اکانت شما غیرفعال می‌شود و از توییتر خارج می‌شوید. شما درمدت زمان ۳۰ روز فرصت دارید که دوباره اکانت خود را فعال کنید. که برای فعال‌سازی دوباره نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کرده و از این شبکه استفاده می‌کنید. در غیر این صورت اکانت شما حذف خواهد شد.

 

 

حذف اکانت توییتر با گوشی

در حذف اکانت توییتر از طریق گوشی نیز نمی‌توانید این کار را مستقیماً از خود برنامه توییتر انجام دهید و باید از مرورگر استفاده کنید. برای این کار در ابتدا باید از طریق مرورگر وارد وب‌سایت توییتر شوید.

سپس نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کرده و log in را بزنید تا وارد صفحه پروفایل توییتر خود شوید.

در صفحه توییتر خود روی آیکون Home کلیک کنید.

 

حذف اکانت توییتر

 

در منوی بازشده روی گزینه Setting and Privacy کلیک کنید تا وارد صفحه تنظیمات شوید.

 

 

حذف اکانت توییتر

 

در صفحه تنظیمات بازشده روی گزینه account کلیک کنید تا به صفحه تنظیمات اکانت هدایت شوید.

در این مرحله به انتهای صفحه رفته و گزینه deactivate your account را انتخاب کنید.

صفحه‌ای برای شما باز می‌شود که باید گزینه deactivate را انتخاب کنید.

 

حذف اکانت توییتر

 

سپس پسورد خود را وارد کنید و گزینه deactivate account را بزنید. اکانت توییتر شما با موفقیت حذف شد.

 

 

پیشنهاد ما: فالوور رایگان توییتر + چگونه در توییتر فالوور جمع کنیم؟

 

مطلب پایانی

♦ مراحل حذف و دی اکتیو کردن حساب توییتر به یک‌شکل است.

♦ توییتر مدت‌زمان ۳۰ روز را برای کاربران خود قرار داده است. در این مدت‌زمان اطلاعات حساب کاربری شما حفظ می‌شود اگر در این مدت‌زمان وارد توییتر شوید اکانت شما فعال می‌شود و تمامی اطلاعات شما بازمی‌گردد.

♦ اگر مدت‌زمان ۳۰ روز بگذرد اکانت شما به‌صورت خودکار و برای همیشه حذف می‌شود و برای استفاده از توییتر باید اکانت دیگری تشکیل دهید.

♦ برای تغیر نام کاربری URL توییتر نیازی نیست که اکانت خود را حذف کنید می‌توانید این کار را از طریق تنظیمات توییتر انجام دهید.

♦ درصورتی‌که می‌خواهید از نام کاربری و آدرس ایمیل توییتر در اکانت دیگر توییتر استفاده کنید حتماً قبل از حذف اکانت توییتر آن‌ها را تغییر دهید. در خاطر داشته باشید تا قبل از ۳۰ روز نمی‌توانید از نام کاربری و ایمیل خود در اکانت دیگری استفاده کنید.

♦ حساب کاربری شما پس از حذف اکانت توییتر پاک می‌شود اما ممکن است چند روز بعد از دیلیت اکانت توییتر بعضی از مطالب شما در توییتر قابل‌مشاهده باشد.

امیدواریم که این مطلب آموزشی برای شما مفید بوده باشد در صورت نیاز به توضیحات بیشتر می‌توانید با تیم ره آموز تماس بگیرید.

کسب و کار اینترنتی ره آموز

درباره‌ی سمیه خداپرست

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کسب درآمد از اینترنت با تولید محتوای اختصاصی