صفحه فرود یکی از مهم ترین صفحات برای هر کسب و کار اینترنتی می باشد. صفحه فرود شما باید ۸ ویژگی منحصر به فرد داشته باشد تا بتوانید بهترین بهره وری را داشته باشید. در این مقاله آموزشی در مورد ۸ نکته کلیدی صفحات فرود یا لندینگ پیج (Landing Page) بحث خواهیم نمود و اصولی را به شما آموزش خواهیم داد تا با رعایت این نکات بتوانید بهترین صفحلات فرود را طراحی کنید.
پیشنهاد ما مطلعه مقاله : دریافت ایمیل بازدیدکنندگان سایت با ۸ روش
صفحه فرود چیست ؟
ممکن است یک سایت فقط یک صفحه فرود داشته باشد یا چندین صفحه فرود در یک سایت موجود باشد و بسته به نوع سایت ممکن است متفاوت باشد. صفحات فرود ممکن است برای یک محصول خاص باشد یا برای مناسبت های مختلف برای محصولات سایت طراحی شوند و در برخی موارد با تخفیف کالاهای مورد نیاز بفروش می رسانند.
صفحه فرود یا Landing Page چیست؟
صفحه فرود نخستین صفحه ای است که بازدیدکنندگان سایت / وبلاگ شما، از طریق آن وارد فضای محتوای شما میشوند.
یا به عبارت دیگر صفحه فرود یا Landing Page، صفحهای ساده و مجزا در وبسایت شماست که به هدف جذب کاربر یا یک تبدیل (Conversion) ساده ایجاد شده است.
معمولاً بازدیدکنندگان، پس از مشاهدهی صفحه فرود یکی از سه کار زیر را انجام میدهند:
- محتوای صفحه را مرور میکنند و آن را میبندند.
- از طریق لینک هایی که در صفحه قرار دادهاید، به بخش دیگری از سایت / وبلاگ شما میروند.
- یک اقدام (Action) دیگر (غیر از مشاهدهی سایر صفحات) انجام میدهند.
مثلاً ایمیل خود را در سایت شما ثبت میکنند یا یک فایل پیشنهادی شما را دانلود میکنند یا در زیر مطلب شما کامنت میگذارند یا با شماره تلفنی که در صفحه قرار دادهاید تماس میگیرند یا محصولی را که معرفی کردهاید، میخرند.
۱- فیلد های اضافی را حذف کنید
در ساخت و طراحی صفحات فرود سعی کنید از فیلدهای ضرروری استفاده کنید و از فیلد های غیر ضروری پرهیز کنید. برای مثال برای صفحه فرود یک فایل دانلودی اصولا باید از ایمیل و نام استفاده نمود و از فیلدهای اضافی مانند شماره تلفن یا آدرس و سایر مشخصات پرهیز نمود تا بیشترین بازدهی را داشته باشید. برای مثال برای صفحه فرود یک سمینار شما باید اطلاعات تماس را دریافت کنید مانند شماره تلفن، نام و آدرس تلفن کفایت می کند. هر چقدر میزان فیلد ها زیاد باشد کاربران دلسرد می شوند و ممکن است صفحه فرود شما را ترک کنند.
۲- صفحه فرود ساده و زیبا طراحی کنید
صفحات فرود شما باید ساده و زیبا طراحی شود و از ایجاد صفحات فرود سنگین و شلوغ پرهیز کنید. لندینگ پیج شما باید در عین سادگی و زیبایی بهترین بازخورد را داشته باشد. صفحات فرود شما باید از چندین تصویر و حد الامکان یک ویدئو معرفی و توضیحات کامل و کوتاه باشد. سعی نکنید در صفحات فرود خود از تصاویر بیش از حد و ویدئوهای زیاد و توضیحات طولانی استفاده کنید. هر چقدر لندینگ پیج شما ساده باشد میزان تاثیر بسزایی خواهد داشت و مخاطبان زیادی جذب خواهد نمود.
۳- پاپ آپ در صفحه فرود استفاده نکنید
در صفحه فرود سعی کنید از پاپ آپ استفاده نکنید و از تبلیغات اضافی پرهیز کنید. در کل باید سعی کنید در هیچ یک از صفحات وب سایت خود از پاپ آپ استفاده نکنید. تبلیغات پاپ آپ دارای تبلیغات نامربوط و برای بسیاری از کاربران آزار دهنده می باشد و تاثیر منفی بر روی سایت شما خواهد داشت.
۴- صفحه فرود واکنش گرا استفاده کنید
به این نکته توجه داشته باشید که بازدید کنندگان شما همیشه از کامپیوتر های شخصی وارد سایت شما نمی شوند و مقدار زیادی از کاربران با موبایل و سایر دستگاه ها وارد سایت شما می شوند و اگر شما صفحه فرود واکنش گرا طراحی نکنید بسیاری از مشتریان خود را از دست خواهید داد. صفحه فرود واکنش گرا باعث می شود در تمامی دستگاه ها قابل دسترسی و نمایش باشد و کاربران شما براحتی بتوانند از آنها استفاده کنند.
پیشنهاد ما : تأثیر طراحی سایت ریسپانسیو بر سئو
۵- پیشنهاد هدیه و تخفیف در صفحه فرود فراموش نشود
اصول طراحی صفحات لندینگ پیج بر اساس معرفی یک کالا یا یک رویداد می باشد. شما سعی کنید در این صفحات تعامل بیشتری با کاربران خود داشته باشید و از تخفیفات ویژه یا پیشنهاد های هدیه در این صفحات غافل نشوید. همیشه سعی کنید قبل از فروش محصول اصلی خود یک هدیه رایگان را در قالب صفحات لندینگ پیچ معرفی و هدیه دهید. تخفیفات باعث می شود مشتریان زیادی را جذب کنید و یکی از اصول اصلی بازاریابی و افزایش فروش در کسب و کار اینترنتی می باشد.
۶- رنگ بندی و کاربر پسندی فراموش نشود
یکی از اصول اصلی طراحی رنگ بندی مناسب صفحات و کاربر پسندی صفحات لندینگ می باشد. شما باید رنگ بندی را به طور کامل رعایت کنید و صفحاتی زیبا طراحی کنید که کاربر را جذب کند و از شلوغی اضافی در صفحات خود پرهیز کنید. صفحه شما هر چقدر ساده تر و زیباتر باشد تاثیر بیشتری خواهد داشت.
پیشنهاد ما : محتوای کاربر پسند در کسب و کار اینترنتی چیست ؟
۷- اطلاعات کافی را از مخاطبان دریافت کنید
دوستان عزیز شما باید اطلاعات مورد نیاز و ضروری را دریافت کنید و از گرفتن اطلاعات اضافی پرهیز کنید. در برخی از صفحات فرود ایمیل، نام و نام خانوادگی و شماره موبایل می تواند یکی از اطلاعات مورد نیاز باشد و در برخی از صفحات می تواند فیلدهای تاریخ تولد، آدرس ، شهر و استان و … نیازهای آن صفحه باشد. شما باید با توجه به نیاز خود از هر صفحه لندیگ خود اطلاعات مورد نیاز خود را دریافت کنید.
۸- دقت در دکمه Call To Action یا فراخوان
دکمه فراخوان یا Call To Action مهمترین دکمه در صفحات فرود شما می باشد و باید به صورت فونت ضخیم و مناسب به همراه رنگ بندی جداگانه نسبت به کل صفحه باشد به طوری که براحتی هر کاربری بتواند فرم فراخوان و دکمه فراخوان شما را پیدا کند. سعی کنید از کلمات فارسی و جذاب استفاده کنید و حد الامکان از کلمات انگلیسی در دکمه Call To Action استفاده نکنید.
افزونه صفحه فرود
افزونه وردپرس ساخت صفحه فرود Elementor Page Builder
به جرات می توان گفت بهترین افزونه صفحه فرود وردپرس Elementor Page Builder نام دارد.
این افزونه به طور کامل با زبان فارسی و راست چین سازگاری دارد و براحتی میتوانید با کشیدن و رها کردن المان های مختلف در بخشهای دلخواه صفحه، لندینگ پیج مورد نظر را طراحی کنید. برای کارکرد صحیح افزونه باید از وردپرس نسخه ۴٫۵ به بالا به همراه هاست دارای php نسخه ۵٫۴ به بالا و MySQL نسخه ۵ به بالا استفاده کنید.
افزونه صفحه فرود وردپرس WordPress Page Builder – Beaver Builder
افزونه صفحه فرود وردپرس Beaver Builder گزینه بسیار مناسبی برای ساخت انواع لندینگ پیج است.
پس از نصب و فعال سازی افزونه با مراجعه به بخش ساخت برگه تازه گزینه ای با نام ساخت برگه Page Builder را در کنار ویرایشگر دیداری وردپرس مشاهده خواهید کرد که از طریق آن می توانید براحتی انواع صفحات فرود دلخواه را بسازید. از ویژگی های مهم افزونه میتوان به قابلیت ساخت برگه با کشیدن و رها کردن المانهای مختلف در برگه اشاره کرد این قابلیت باعث می شود تا حتی کاربران تازه وارد نیز بتوانند براحتی برگه های دلخواه شان را بسازند.
افزونه وردپرس ساخت لندینگ پیج WordPress Landing Pages
WordPress Landing Pages افزونه ای برای ساخت انواع صفحه فرود در وردپرس است.
این افزونه بر اساس فریمورک قدرتمند Advanced Custom Fields که برای ساخت انواع زمینه دلخواه کاربرد دارد، ساخته شده است.
نمونه صفحه فرود :
برای دیدن نمونه کارهای بیشتر که انجام داده ایم با پشتیبانی آنلاین پیام دهید.
برای ساخت صفحه فرود ( Landing Page ) با پشتیبانی آنلاین سایت تماس بگیرید
پیشنهاد ما مطلعه مقاله : ۱۶ دلیل موفقیت در کسب و کار اینترنتی در ایران
جمع بندی نهایی
دوستان عزیز ما به شما ۸ نکته کلیدی طراحی صفحه فرود (لندینگ پیج) را آموزش دادیم و امیدواریم این ۸ نکته بتواند به شما کمک کنند صفحات لندینگ اصولی را طراحی کنید و به بیشترین بهره وری برسید. در مقالات آینده به شما آموزش ساخت صفحات حرفه ای لندینگ را نیز در سایت قرار خواهیم داد.
امیدواریم این مقاله مورد پسند شما واقع شده باشد. نظرات، سوالات، پیشنهادات و انتقادات خود را می توانید در انتهای این مطلب با ما در میان بگذارید.
سایت خوبی داری ولی از برچسب داری اشتباه استفاده میکنی. منم تازه فهمیدم .یه سرچ کن ضرر نداره