قالب وردپرس دانلود آبجکت 3Dmax پرنده فناوری

مشاوره کسب و کار + علت شکست کسب و کار اینترنتی

3,324 بازدید

دلایل شکست کسب و کار

۱۱- تبلیغات ضعیف

برخی از دوستان بر این باور هستند که بدون نیاز به تلیغات نیز می توان به درآمد دست یافت.
تبلیغات هزینه نیست سرمایه گذاریست. در مشاوره کسب و کار حتما به قسمت تبلیغات با جزئیات بیشتر پرداخته می شود.
دوستان عزیز برای موفقیت در هر کسب و کار شما باید این اصل مهم را به یاد داشته باشید که همیشه بازاریابی و تبلیغات لازم می باشد که حتی در برندهای بزرگ نیز مشاهده می شود در صورتی که نیازی به تبلیغات ندارند باز هم در عین حال تبلیغاتشان را در سایر سایتها مشاهده می کنیم.

برای مثال کمپین های تبلیغاتی دیجی کالا را می توان در اکثر سایت های بزرگ و کوچک مشاهده نمود این در حالی می باشد که دیجی کالا یکی از بزرگترین فروشگاه های اینترنتی می باشد و در ذهن همه از پیر تا جوان نامی ماندگار شده است و نیازی به تبلغات ندارد ولی با عین حال باز هم تبلیغات می کند و میزان فروش خود را افزایش می دهد. پس این باور غلط را که نیازی به تبلیغات نیست را کنار بگذارید.

حتی اگر شما برند موفقی هستید و فروش روزانه خوبی دارید تبلیغات و بازاریابی را فراموش نکنید چون باعث افزایش فروش شما می شود و باعث افزایش ارجاع مشتریان جدید به سوی کسب و کارتان می شود.
برای تبلیغات نهراسید و واقعا ریسک کنید و نتیجه این ریسک را خواهید دید و شگفت زده خواهید شد.
در سایت های بزرگ ممکن است هزینه های گزافی برای تبلیغات از شما گرفته شود ولی در عین حال مشتریان زیادی برای شما سرازیر خواهد شد که اصلا تصورش را نمی کردید و در همان روز ها و هفته های اول هزینه تبلیغات به حسابتان برگشت داده می شود.
زمانی شروع به تبلیغات کنید که حرفی برای گفتن داشته باشید نه اینکه چند محصول و خدمت ساده در سایت خود دارید.

 

۱۲- بازاریابی ضعیف

یکی دیگر از دلایل ضعف و شکست یک کسب و کار عدم آشنایی با متدهای بازاریابی و عدم آپدیت روش های بازاریابی با متدهای بازاریابی امروزه می باشد.
شاید همگی یک صفحه اینستاگرام برای کسب و کار خود ایجاد کرده باشیم و تعدادی فالوور برای خود جذب نموده باشیم ولی در صفحه شخصی خود هیچ ویدئوی معرفی کسب و کارمان قرار نداده ایم یا از محتوا و تصاویر بی کیفیت استفاده کرده باشیم.

باید بر روی بازاریابی شبکه های اجتماعی مدت زیادی رو صرف کنیم و حتی از روش های بازاریابی عصبی یا بازاریابی محتوایی نیز استفاده کنیم. در این بین بازاریابی ایمیلی و بازاریابی ویدئویی یا همان ویدئو مارکتینگ را فراموش نکنیم.
اگر در مورد هر یک از این روش ها اطلاعات کافی نداریم از امروز در مورد آنها تحقیق کنیم و بوسیله روش های جدید شروع به بازاریابی کسب و کار خودمان کنیم.

 

۱۳- عدم ایمان به خود

برخی از ما به خودمان ایمان نداریم و همیشه می ترسیم که شکست بخوریم.
هیچ وقت خود را محک نزده ایم و همیشه ترس این را داریم که اگر شکست بخورم چه می شود و دیگران در مورد من چه می گویند.
دوست من قبل از هر کاری به خودت ایمان داشته باش و پیش خودت بارها و بارها تکرار کن من می توانم چون به خودم ایمان دارم.
به مرحله خود باوری برسید و واقعا به این فکر کنید که من می توانم موفق شوم و کسی جلودار من نیست.

این باور را در ذهن خود پرورش دهید که اگر فلانی موفق شده من هم چیزی از آن شخص مورد نظر کم ندارم و حتما در آینده ای نزدیک بهتر از او خواهم بود و موفق خواهم شد.
باور به خود مرز محدودیت ها را بر می دارد و شما می توانید در هر کسب و کاری موفق شوید. کمی روی خود کار کنید و بینش های خود را تغییر دهید.
افکار منفی را دور بریزید و نگوئید امکان نداره مثل این کسب و کار موفق شوم و سرمایه و دانش کافی ندارم.
به این فکر کن که من می توانم سرمایه کافی برای راه اندازی این کسب و کار رو بدست بیاورم و تلاش کنم و قرار نیست دقیقا عین همان کسب و کار عمل کنم و باید بهتر از آن باشم دیگر کپی برداری نمی کنم و با ایده خود سعی می کنم بهتر از آن باشم.

 

مشاوره کسب و کار

 

۱۴- کیفیت نا مطلوب مطالب و محصولات

یکی دیگر از دلایل عدم موفقیت کسب و کار اینترنتی ارائه محصولات و خدمات بی کیفیت می باشد.
شما اگر می خواهید در یک کسب و کار موفق شوید باید بهترین محصولات و با کیفیت ترین محصولات را برای مشتریان خود ارائه کنید.
اگر سایت شما خدماتی می باشد باید کیفیت و سطح خدمات خود را افزایش دهید تا باعث جذب مشتری و ماندگاری مشتریتان شود.

اگر شما یک سایت محتوا محور دارید باید سعی کنید محتواهایی کامل و با کیفیت تولید کنید تا کاربر اشتیاق مطالعه مقاله و محتوای شما را داشته باشد اگر هر یک از موارد بالا دارای کیفیت نامطلوب و نا کافی باشد عملا محکوم به شکست هستید و مشتریان شما را ترک خواهند نمود.
کیفیت باعث جذب مشتریان دائمی برای کسب و کارهای شما خواهد شد و موفقیت برای شما رقم خواهد زد، چون هر مشتری قبل از خرید به دنبال سایر سایت های رقیب نیز می رود و محصولی که کامل و جامع باشد را خریداری خواهد نمود.

 

۱۵- عدم داشتن میل و کار کردن با اجبار

برخی دیگر از مدیران کسب و کار از روی اجبار روی سایت خود فعالیت می کنند و امیال خود را دنبال نمی کنند.
اگر شما جزو این دسته از مدیران هستید پیشنهاد می شود با میل بیشتری در کسب و کارتان فعالیت کنید اگر در ابتدای راه هستید ترس را کنار گذاشته و کسب و کار جدیدی که به میل شماست را نیز در کنار این نوع کسب و کار ادامه دهید و سعی کنید با این کار روحیه خود را افزایش دهید.

چنانچه در کسب و کار فعلی خود هزینه های زیادی را پرداخت نکرده اید یک سایت جدید راه اندازی کنید و کسب و کار خود را با میل بیشتری ادامه دهید و به موفقیت های بزرگی برسید اینگونه هست که می توان موفق شد.
برای هیچ کسب و کاری اجباری وجود ندارد اعمال هر گونه فشار و اجبار در یک کسب و کار روزی شما را واقعا دلزده خواهد نمود.
اگر می خواهید این بار سنگین یعنی اجبار را از روی دوش خود بردارید بهترست کمی خلاقیت نشان دهید و کسب و کار خود را به سوی میل های خود هدایت کنید تا به موفقیت برسید.

 

پینشهاد ما : سرمایه مورد نیاز برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی

 

۱۶- ترس از سرمایه گذاری و ریسک

برخی از کسب و کار ها ترس از سرمایه گذاری دارند و می ترسند تمام داشته های خود یک شبه بر روی یک کسب و کار و یک سایت از دست بدهند و عملا ورشکست شوند. شما باید حد الامکان میزان سرمایه اولیه برای راه اندازی یک کسب و کار کاهش دهید.
این نکته را در ذهن خود بسپارید شاید گران ترین قیمت ها در طراحی سایت نشانگر کاملترین آنها نباشد و افرادی باشند با قیمت کمتر خدمات هزینه طراحی سایت را کاهش دهند و خدمات بهتری ارائه دهند.

همیشه کل موجودی خود را در یک کسب و کار سرمایه گذاری نکنید و سعی کنید مدیریت مالی را یاد بگیرید و با کمی پرس و جو در اینترنت و مشاوره هزینه های طراحی سایت را جویا شوید و سپس شروع به راه اندازی کسب و کار خود کنید.

شروع هر کاری ریسک خود را می طلبد و هر کسب و کاری ریسک های مربوط به خود را دارد از ریسک نترسید و دل به دریا بزنید و اگر با برنامه پیش بروید ده ها برابر سرمایه اولیه خود را بدست خواهید آورد.
تبلیغات و بازاریابی ریسک نیست یک اصل اساسی در هر کسب و کار می باشد که باید انجام داد تا به میزان درآمد و فروش بالایی رسید.

 

مشاوره کسب و کار

 

۱۷- لشکر تک نفره هستید

اکثر شما دوست دارید تمامی کارهای کسب و کار خود را به تنهایی انجام دهید و از انجام کار های تیمی و پروژه محور یا همان برون سپاری هراس دارید. در مشاوره کسب و کار به کار گروهی امتیاز بیشتری می دهند.
برای مدیریت زمان و انرژی بهتر است یک کسب و کار اینترنتی را بصورت تیمی انجام دهید مشاهده خواهید نمود چقدر در زمان و انرژی شما صرفه جویی می شود و می توانید روی کارهای فرعی زمان بیشتری را صرف کنید.

شما لازم نیست هم تولید محتوا کنید از سوی دیگر شبکه های اجتماعی را مدیریت کنید، سئو سایت خود را به تنهایی اتنجام دهید، محصولات را به تنهایی تولید کنید و یا به پشتیبانی مشتریان برسید این امری خسته کننده و بسیار وقت گیر خواهد بود و مشاهده خواهید کرد وقت های خالی شما بسیار کمتر می شود.
برای این کار بهتر است کارها را تقسیم بنده کرده و به هر فردی یک وظیفه خاص بدهید تا از بار وظایف شما کاسته و تمرکز بهتری داشته باشید.

 

۱۸- یادگیری و مطالعه کمتر

برخی از مدیران فکر می کنند که آنها دانش کاملی در مورد کسب و کار خود دارند و احساس می کنند این دانش تا مدت زمان زیادی برای آنها کافی می باشد و نیازی به مطالعه بیشتر و یادگیری بیشتر ندارند.
این عقیده کاملا اشتباه می باشد و شما باید هر روز روی مطالعه خود وقت کافی گذاشته و سطح دانش خود را افزایش دهید.
اگر سایت شما آموزش محور باشد باید محصولات آموزشی خود را بعد از مدتی آپدیت کنید و متدهای روز را به پکیج های آموزشی خود اضافه کنید.

فردی که به سایت شما مراجعه می کند و مشاهده می کند که پکیج های آموزشی شما بعد از گذشت چندین ماه و حتی سال همان پکیج های قدیمی می باشد اعتماد خود را از دست می دهد.
چون انسان هر روز به فکر تکامل و یادگیری نکات جدید می باشد.
در وقت های خالی و آف تایم خود سعی کنید به مطالعه و تحقیق بپردازید و دانش و دانسته های خود را با توجه به زمان فعلی بروز رسانی کنید.

 

۱۹- آموزش روش های اشتباه

شاید برخی از وبمستران و مدیران یک کسب و کار زمان زیادی را صرف یادگیری می کنند و کماکان هیچ پیشرفتی در کسب و کار آنها دیده نمی شود و احساس دلسری و شکست می کنند.
برای جلوگیری از این کارها باید ببینید که آیا نحوه یادگیری شما صحیح می باشد یا غلط.
اگر احساس می کنید هیچ پیشرفتی نمی کنید باید روش یادگیری خود را تغییر دهید.
برای مثال اگر به خواندن کتاب و مقالات متنی می پردازید یا از یک سایت و محصولی دیگر استفاده می کنید باید روش کار را تغییر دهید و به فکر آموزش های جدید باشید.

آموزش های صوتی و ویدئویی را فراموش نکنید چون ماندگاری بیشتری دارند و بصورت عملی نیز می توانید برخی چیزها را یاد بگیرید.
روش هایی که احساس می کنید اشتباه می باشد را حذف کنید و به فکر روش های جدید باشید.

 

مشاوره کسب و کار

 

۲۰- عدم استفاده از تجارب دیگران

همیه سعی کنید از تجارب افراد موفق استفاده کنید و بیم آن را نداشته باشید که به شما جواب رد می دهند.
سعی کنید در زمان خالی این افراد از تجارب و دانسته های فنی آنها استفاده کنید و زمانی از وقت خود را با آنها صرف کنید.
همیشه سعی کنید اگر می خواهید از تجربه یک نفر استفاده کنید مرتبط با حوزه فعالیت شما باشد تا بتوانید بهترین نتیجه را بگیرید.
آموزش کوچکترین چیزها از این افراد باعث می شود شما دوباره همان اشتباه این افراد را تکرار نکنید یا اینکه بتوانید راحت تر مشکلات پیش روی خود را حل کنید.

سعی کنید از افراد دلسوز مشاوره بگیرید و افراد اشتباهی به جای آنها انتخاب نکنید تا شما را از مسیرتان منحرف کنند و اطلاعات غلط و نا درست به شما بدهند.
شما نیز در آینده تجاربی به دست خواهید آورد و ممکن است به درد سایر دوستانتان بخورد. سعی کنید در مورد نکات ضعف و شکست های خود صحبت کنید تا آنها شما را راهنمایی کنند که چگونه توانستند این موارد را پشت سر گذاشته و در کار خود موفق شوند.
مشاهده می شود که افراد با استفادده از تجربه های دیگران به مسائل جدیدی دست می یابند.
در حالی که روش خود اتکایی را انتخاب می کردند باید زمان متمادی زیاد و هزینه های هنگفتی را صرف بدست آوردن تجربه می کردند.

پس شما می توانید با استفاده از تجارب دیگران به نتایج شایسته و ارزنده ای دست پیدا کنید.

از تاثیرات استفاده از تجارب دیگران دو مورد می باشد :

  • رفع نقایص تجربات گذشتگان
  • رسیدن به تجارب تازه و غیر منتظره

 

۲۱- ترس نسبت به حرف هایی که پشت سرتان می گویند

ممکن است مدیران از این نکته برنجند که پشت سرشان حرف هایی را زمزمه می کنند شما باید نسبت به این حرف ها بی تفاوت باشید.

 

آیا می دانید چرا دیگران پشت سر شما حرف می زنند :

  1. شما فردی موفق شده اید و دیگران توانایی رسیدن به آن را ندارند و پشت سر شما صحبت می کنند.
  2. به  جنبه های موفقیت در زندگی شما حسودی می کنند چون نمی توانند بدان برسند.
  3. کار بهتری برای انجام دادن ندارند.

 

شما باید در صورت مقابله با آنان این کارها را انجام دهید :

  1. هیچ کاری نکنید
  2. بدانید که آنها هیچ اهمیتی ندارند
  3. وقتی از کنار آنان عبور می کنید با عتماد به نفس لبخند بزنید
  4. به حرف هایشان بخندید
  5. احساس سر افکنده شدن و قربانی شدن نکنید
  6. برای رویارو شدن با آنها آماده باشید و برنامه ریزی کنید

 

۲۲- باورهای غلط و نگرش منفی

برای مثال فرض کنیم شما این باور را داشته باشید: «برای اینکه شخص ارزشمندی باشم باید در زندگی موفق شوم » بسیاری از مردم جامعه ما چنین باوری دارند.
این باور به سال های گذشته بر می گردد. موضوع از این قرار است که اگر تنبل باشید بی ارزش هستید و مردم به شما به دید تحقیر نگاه می کنند.
بر عکس اگر سخت کوش باشید انسانی خوب و ارزشمند به حساب می آیید.
آیا شما چنین نگرشی دارید؟
آیا شما عزت نفس خود را مبتنی بر کار، هوش، فراست و موفقیت های تان می دانید؟

این ذهنیت منافعی از آن خود دارد. اگر زیاد کار کنید و پر تلاش باشید از دستاورد های تلاش تان بهره مند می شوید.
هرچه موفق تر باشید احتمالا احساس ارزشمندی بیشتری می کنید.
اما اگر باورهای غلط و رازهای نهفته آن را نشناسید، خطراتی نیز در کار است.
اگر شکست بخورید ممکن است افسرده شوید و احساس بی ارزش بودن بکنید.
اگر در حد انتظارتان موفق نشوید ممکن است خود را حقیر بپندارید و نسبت به کسانی که موفق تر بوده اند، حسادت کنید.
اغلب این نگرش ها در اصل شمشیر دولبه اند. یک سمت سالم و سمت دیگر مخرب.

بعضی ها عزت نفس خود را بیشتر به روابط شخصی منوط می کنند تا به کار.
فرض کنیم شما بر این باورید: «برای اینکه ارزشمند باشم دیگران باید مرا دوست بدارند».
این باور در جامعه ما نیز به شدت رواج دارد. بسیاری از افراد ممکن است بر این باور باشند که اگر مورد انتقاد واقع شوند، اگر کسی به آنها محبت نکند، اگر تنها شوند، نشانه آن است که کمتر ارزشمند هستند و در نتیجه محکوم اند که ناخشنود باشند.
این همان ناآگاهی از باورهای غلط و رازهای نهفته است.
بر عکس اگر دوستان فراوان داشته باشند و با اشخاصی که آن ها را دوست دارند روابط حسنه ایجاد کنند، ممکن است خود را شاد و ارزشمند بدانند.
آیا چنین ذهنیتی دارید؟
آیا مبنای عزت نفس خود را مبتنی بر روابط با دیگران می گذارید؟

 

۲۳- دانش فنی کم

برخی از افراد بدون دانش فنی و مطالعه یک کسب و کاری راه اندازی می کنند و با مفاهیم پایه آشنایی ندارند.
شاید از آنها بپرسید سئو چیست نتوانند به شما پاسخی صحیح یا دقیق دهند و ممکن است ماه ها بر روی سایت و کسب و کار خود وقت گذاشته باشند  و هیچ کدام از مطالب آنها سئو و بهینه سازی نشده باشد و هیچ وقت نتوانسته اند به نفرات اول در موتور های جستجو برسند.
دوست من پیشنهاد بنده این می باشد که قبل از شروع هر کسب و کاری دانش فنی خودت رو ارتقا بده و بدان به چه چیزهایی نیاز داری و سعی کن آموزش های خاص آن را یاد بگیری و در کسب و کارت استفاده کنی.

 

علت شکست کسب و کار اینترنتی

 

۲۴- عدم پیش بینی مشکلات آینده و تغییرات پیش رو

یکی دیگر از این موارد که منجر به شکست کسب و کار اینترنتی می شود عدم پیش بینی مشکلات آینده می باشد.
بارها مشاهده شده که مدیران نسبت به تغییرات ناگهانی آمادگی قبلی ندارد و به کلی سر در گم می شوند و افسار از دست آنها میگریزد و برنامه کلی آنها بهم می ریزد.
برای مثال شاید یک زمانی فرا برسد که محصولات و کالاهای شما به یکباره منسوخ شود و دیگر طرفداران خاص خود را نداشته باشد شما باید از قبل تمامی این مشکلات را پیش بینی کرده باشید و راه چاره ای اندیشیده باشید.

پیش خود بطور کامل فکر کنید اگر در سایت و کسب و کار ما این مشکل بوجود آمده باشد آیا تمهیدات خاصی در نظر گرفته ام؟
آیا می توانم این مشکلات را در کوتاه ترین زمان حل کنم یا مدت زمان زیادی می طلبد.
شما باید در کسب و کار اینترنتی خود تمامی احتمالات منفی را در نظر گرفته باشید و از قبل نیروی پشتیبان داشته باشید که یکباره کسب و کار شما نابود نشود.

 

۲۵- واقع گرا نیستید

اکثر ما واقع گرا نیستیم و همیشه بهترین ها را می خواهیم و در ذهن خود حتی یک درصد فکر نمی کنیم که این مشکل نیز ممکن هست بوجود آید و به خواسته خود نرسم.
سعی کنید همیشه حداقل ها را در نظر بگیرید و برنامه ریزی و هزینه های خود را با آن مبالغ کم انجام دهید.
بسیاری از مدیران فکر می کنند به فرض مثال بعد از ۶ ماه می توانم ۱۰ میلیون تومان کسب درآمد کنم و مشاهده می شود حتی ده درصد این مبلغ نیز نتوانسته بدست آورد و با همان ذهنیت همان مبلغ ۱۰ میلیون تومان را از فرد دیگری به امانت گرفته باشد و به شدت شکست روحی می خورد و نمی تواند بدهی یا چک های خود را پاس کند.

 

پیشنهاد ما: ۱۶ دلیل موفقیت در کسب و کار اینترنتی در ایران

 

کلام آخر:

منتظر سوالات، نظرات، پیشنهادات و انتقادات ارزنده شما هستیم.
امیدواریم خسته نشده باشید و جواب عبارت های:
مشاوره کسب و کار ، مشاوره راه اندازی کسب و کار، مشاوره کسب و کار اینترنتی، مشاوره کاری رایگان، کسب و کار اینترنتی، دلایل شکست کسب و کار، از شکست تا موفقیت، آموزش کسب و کار اینترنتی، آموزش راه اندازی کسب و کار اینترنتی
را گرفته باشید و منجر به موفقیت کسب و کاری که می خواهید شروع کنید بشود.

درباره ی تیم محتوای ره آموز

عشق به یادگیری، چونان شعله‌ای در دل شب است که هر چه بیشتر می‌سوزد، راهی بیشتر در پیش رو روشن می‌کند. این تشنگی برای دانایی، مسیری است بی‌پایان به سوی کشف رازهای هستی و درک عمیق‌تر خود و جهان.

مطلب پیشنهادی

خرید شماره مجازی بلیزارد به تعداد دلخواه

گزارشی از سایت فالووران با استفاده از شماره مجازی بلیزارد می‌توانید رقابت را در بازاریابی …

4 دیدگاه

  1. مقاله جامع و مفیدی بود خیلی خیلی ممنون از خدمتی که می کنید.

  2. مشاوره کسب و کار اینترنتی هم میدید؟

  3. علت شکست در کسب و کارها واقعا چی میتونه باشه؟ علت اصلی

  4. در رابطه با کسب و کار در حال حاضر چه کسب و کاری هست که آینده خوبی داشته باشه و بتونه نیازهای زندگی رو برآورده کنه؟؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *