قالب وردپرس دانلود آبجکت 3Dmax پرنده فناوری

توییتر فارسی(بیش فعال)

1,260 بازدید

توییتر یکی از شبکه های اجتماعی بزرگ در دنیاست که نه تنها به دلیل حضور زیاد کاربران، بلکه تبدیل شدن این شبکه اجتماعی به محلی برای جنگ های سیاسی و تبادل پیام های مربوط به سران کشورها، مورد توجه بسیاری از مردم دنیا قرار گرفته است. این شبکه اجتماعی قابلیت های زیادی دارد و نسخه فارسی آن برای ایرانی ها به وجود آمده است. در این مقاله قصد داریم به تویتر فارسی بپردازیم با ما همراه باشید.

 

 

پیشنهاد ما: آموزش تغییر زبان توییتر

 

توییتر چیست؟

توییتر فارسی

توییتر در مارس ۲۰۰۶ توسط جک دوروسی برنامه نویس و طراح نرم افزار ۳۰ ساله آمریکایی توییتر ایجاد شد. ابتدا نمونه اولیه این نرم افزار به عنوان یک سرویس داخلی برای کارکنان شرکت odeo مورد استفاده قرار گرقت ولی پس از مدتی یعنی در ژانویه ۲۰۰۶ رسما برای همگان معرفی شد و آغاز به کار کرد.
توییتر نوعی سرویس شبکه اجتماعی و میکروبلاگینگ آنلاین است که به کاربرانش امکان می‌دهد پست‌هایی متن محور تا ۱۴۰ کاراکتر را، معروف به “توییت”، بفرستند و بخوانند. این سرویس به سرعت محبوبیتی جهانی پیدا کرد، با بیش از ۱۴۰ میلیون کاربر فعال از سال ۲۰۱۲، که روزانه بیش از ۳۴۰ میلیون توییت پست و بیش از ۶ میلیون مورد جستار می‌کنند. توییتر را “پیامک اینترنتی” توصیف کرده‌اند.
شرکت توییتر واقع در سان فرانسیسکو است و سرورها و دفاتر دیگری نیز در نیویورک دارد. سایت توییتر به عنوان یکی از ده سایت‌ پربیننده‌ جهان معرفی شده است.

 

توییتر فارسی

 

توییتر فارسی

 

توییتر یکی از شبکه های اجتماعی محبوب در ایران است. این نرم افزار قبل از فیلتر شدن جز ۵ سایت پربازدید در ایران بوده است و با وجود فیلتر شدن هنوز هم کاربران خاص خودش را دارد. تعداد فارسی زبانان در توییتر عدد مشخصی ندارد ولی این افراد بیشتر بین ساعات ۸ تا ۱۲ و ۱۹ تا ۲۴ در توییتر حضور دارند. در میان حساب های فارسی زبان توییتر صفحه بی بی سی فارسی با ۱ میلیون دنبال کننده در صدر لیست قرار دارد. در رتبه بعدی حسن روحانی با ۶۹۰ هزار دنبال کننده قرار دارد و بعد از آن روزنامه شرق با بیش از ۳۸۰ هزار فالوور در رتبه سوم قرار دارد. به طور کلی با جمع بندی های حاصل از لایک و بازدید می توان گفت که کاربران ایرانی در توییتر بیش از ۱ میلیون نفر و کاربران فعال ایرانی توییتر حدود ۲۰ تا ۲۵ هزار نفر هستند. ایرانی ها توییتر را به سه شیف صبح ظهر و شب تقسیم بندی کرده اند. این شیفت ها بر اساس شرایط اجتماعی شغل و نوع زندگی هر فرد درست شده است.

 

 

 

ثبت نام در توییتر فارسی

  • ابتدا به سایت twitter.com وارد شوید.
  •  در صفحه اول مربوط به ثبت نام، اطلاعات شخصی شما دریافت می‌گردد.
  •  پس از گذراندن چند مرحله که با گزینه‌های بعدی و یا قبول قوانین همراه است، به صفحه‌ای خواهید رسید که افراد معروف و مشهور را برای فالو کردن به شما پیشنهاد می‌دهد. شما دو راه پیش رو دارید یا اینکه همه افرادی را که پیشنهاد می‌کند، فالو کنید و یا اینکه این مرحله را به طور کلی رد کنید!
  •  در صفحه بعدی توییتر از طریق اکانت‌های شما در سرویس‌های دیگر مانند جیمیل به یافتن دوستان‌تان می‌پردازد و در صورت تمایل می‌توانید با وارد کردن اطلاعات هر کدام از شبکه‌های اجتماعی خود، دوستان‌تان را بیابید و آن‌ها را در توییتر دنبال کنید. بدیهی است این مرحله نیز قابلیت رد شدن دارد که در پایین صفحه قابل مشاهده است.
  •  در آخرین مرحله اطلاعات تکمیلی مانند تصویر و اطلاعات اکانت از شما دریافت می‌گردد.
  •  مراحل ثبت نام شما کامل شد و اکنون شما به توییتر وارد شدید.

 

اصطلاحات توییتر فارسی

 

توییتر فارسی

 

اکنون دراین قسمت به اصطلاحاتی می پردازیم که کاربران ایرانی توییتر و یا در واقع فارسی زبانان از آن بسیار استفاده می کنند.

آوتار

همان عکس پروفایل است که بعضی به آن آواتار می گویند.

هدر

به عکس پشت نام کاربری گفته می شود. این عکس پشت عکس حساب کاربری قرار می گیرد.

بیو

توضیح مختصر در مورد پروفایل شما( همان بیوگرافی)

فالو

به دنبال کردن کسی در توییتر فالوو گفته می شود. پس از اینکه شما یک نفر را فالوو کردید تمامی لایک ها، ریتوییت ها و توییت های آن شخص را در تایم لاین خود می‌بینید.

تایم لاین

صفحه اصلی توییتر که در آن توییت ها به نمایش داده می شود.

فالوور

به کسانی که صفحه شما را دنبال می کنند فالوور گفته می شود. برای ایرانی ها تعداد فالوور ها بسایر حائز اهمیت است.

فالو انفالو

در یک مدت زمانی که شما افراد زیادی را فالوو کنید و زمانی که آنها به شما فالوو بک بدهند شما آنها را آنفالوو می کنید. این که برای افزایش فالوور است و کار درست و پسندیده ای نیست.

فیو

مخفف کلمه Favorait و اسم قدیمی لایک در توییتر است از زمانی که توییتر آیکون قلب را جایگزین ستاره کرد اسم آن را به لایک تغییر داد. هر توییتی که بیش از ۱۰۰۰ فیو ببخورند به اصطلاح فیو ستار می شوند.

هل دادن

کاربران تازه وارد از با تجربه های توییتر می خواند که آنها را هل بدهند. به نوعی هل دادن به معنای ریتوئیت کردن برای فالو کردن بقیه افراد است.

بلاک انبلاک

وقتی شما کسی را دوست ندارید و نمی خواهید که توییت ها و ریتوییت های شما را بخواند شما او را بلاک انبلاک می کنید. بعد از آن ارتباط آن شخص با شما قطع می شود.

میوت

میوت برای زمانی است که شما یک نفر را فالو کردید با این حال علاقه ای به دیدن توییت های او ندارید با میوت کردن آن دیگر توییت های آن برای شما نشان داده نمی شود.

دی اکتیو

وقتی شما حساب کاربری خود را غیر فعال کنید؛ میگویند حساب کاربری شما دی اکتیو شده است.

توییت

به محتوایی که ارسال می کنید توییت می گویند. این محتوا می تواند هر نوعی از محتوا باشد.

توییت پین

هر شخصی در صفحه شخصی خود توییتی به نام توییت پین دارد که انتخاب این توییت بر عهده خود شخص است.

توییت فاخر

به توییتی که از لحاظ ادبی و محتوایی بسیار مناسب باشد توییت فاخر گفته می شود.

توییت هوایی

وقتی شما حرفی را به یک مخاطب خاص بدون اینکه مخاطبان را اعلام کنید بزنید به این توییت توییت هوایی گفته می شود.

ضد هوایی

پاسخ طرف مقابل شما به توییت شما ضد هوایی گفته می شود.

تق

خلاصه عبارت توییت قبلی به عنوان مثال وقتی توییتی می زنید و بعد به تویییت قبلی خود ارجاع می دهید.

تب

خلاصه عبارت توییت بعدی به عنوان مثال وقتی میخواهید چیزی را بعدا اعلام کنید.

رتق

خلاصه عبارت ریتوییت قبلی کاملا شبیه تق.

کوت

همان ریتوییت است با این تفاوت که میتوانید نظرتان هم بیان کنید.

منشن

به پاسخ به توییت ها منشن گفته می شود.

ترند

هرزمان که یک موضوع در یک منطقه بسیار پر طرفدار می شود و همه در مورد آن حرف میزنند به آن موضوع ترند گفته می شود.

ژانر

به موضوعی اکثرا طنز که میان کاربران توییتر شکل میگیرد و اکثر افراد به صحبت در مورد آن می پردازند ژانر گفته می شود.

باند/ باند بازی

در توییتر گروهی از افراد برای رسیدن به فالوور لایک و ریتوییتر بیشتر اقدام به تشکیل باند میکنند. این فرایند به گونه ای است که هر توییتی به دور از محتوای خود توسط باند ریتوییت و لایک می شود.

رشتو

یا همان رشته توییت که از جمله ویژگی‌های جدید توییتر بوده و به کاربر امکان می‌دهد تا توییت‌هایی با موضوع مشابه و به صورت سلسله‌وار داشته باشید. اینگونه توییت‌ها به کاربر امکان می‌دهد پیرامون یک موضوع و به صورت پیوسته صحبت کرده و مخاطبین نیز بدون بهم ریختگی معمول در توییت‌های جداگانه، این رشتوها را بخوانند!

 

 

پیشنهاد ما: فالوور رایگان توییتر + چگونه در توییتر فالوور جمع کنیم؟

 

 

مطلب پایانی

با قرار گرفتن زبان فارسی در توییتر استفاده از آن برای ایرانی ها بسیار راحت شده است وهمین طور این قابلیت را ایجاد کرده است که به راحتی بتوانید به کل تنظیمات ومحتوای آن دسترسی داشته باشید. در این مقاله به توییتر فارسی پرداختیم امیدواریم که این مطلب برای شما مفید بوده باشد و بتوانید به راحتی از این شبکه اجتماعی پر سروصدا و پرطرفدار استفاده کنید.

درباره ی

مطلب پیشنهادی

خرید شماره مجازی بلیزارد به تعداد دلخواه

گزارشی از سایت فالووران با استفاده از شماره مجازی بلیزارد می‌توانید رقابت را در بازاریابی …

یک دیدگاه

  1. توییتر فارسی مگه وجود داره؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *