قالب وردپرس دانلود آبجکت 3Dmax پرنده فناوری

یوتیوب مارکتینگ

1,280 بازدید

یوتیوب مارکتینگ اغلب توسط بازاریابان شبکه‌های اجتماعی نادیده گرفته می‌شود. برخی فکر می‌کنند یوتیوب به‌عنوان یک شبکه رسانه اجتماعی محسوب می‌شود. سایرین آن را بیشتر یک پلتفرم ویدئویی آنلاین می‌دانند.

درهرصورت، فرصت‌های بی‌شماری برای بازاریابی در یوتیوب وجود دارد. به‌ویژه اگر مخاطبان شما در این سیستم‌عامل باشند و رقبای شما نیز در آن حضور ندارند. دو میلیارد کاربر در سراسر جهان ماهانه در یوتیوب به سیستم ورود می‌کنند. یوتیوب به‌عنوان پرکاربردترین پلتفرم آنلاین در میان بزرگسالان رتبه‌بندی می‌شود.

بنابراین از این نظر، اینکه یوتیوب دارای معیارهای شبکه اجتماعی است یا نه، بی‌اهمیت است. این پلتفرم از همه محبوب‌تر است. اما باوجود آپلود بیش از ۵۰۰ ساعت ویدئو در هر دقیقه، یوتیوب مارکتینگ مؤثر در آن کمی دشوار است.

در اینجا برای شروع کار یک استراتژی بازاریابی ۱۰ مرحله‌ای یوتیوب ارائه شده است. در ادامه بیاموزید که چگونه با تبلیغات یوتیوب و مشارکت با اینفلوئنسران کانال خود را بهینه کنید. همچنین مشترکان کانال خود را افزایش دهید و دامنه خود را گسترش دهید.

مطالعه مقاله کسب درآمد از یوتیوب با روش های فوق العاده توصیه می شود.

 

استراتژی یوتیوب مارکتینگ ۱۰ مرحله‌ای

۱٫       یک کانال یوتیوب تجاری ایجاد کنید.

یوتیوب مارکتینگ

با باز کردن یک حساب برند (Brand Account) در گوگل شروع کنید.

با حساب عادی گوگل خود هم می‌توانید یک کانال یوتیوب ایجاد کنید. اما در صورت ایجاد، فقط شما می‌توانید به آن دسترسی پیدا کنید. به‌علاوه، این حساب تحت نام شما خواهد بود. همچنین بسته به تنظیمات شما، ممکن است بینندگان را به آدرس ایمیل شخصی شما متصل کند.

با یک حساب برند، چندین کاربر مجاز می‌توانند به طور همزمان وارد سیستم شوند. حتی اگر در حال حاضر به این نیاز ندارید، گزینه خوبی است که با رشد کسب‌و‌کار خود در دسترس بمانید. با یک حساب برند می‌توانید چندین کانال یوتیوب را نیز باز و مدیریت کنید.

 

۲٫       درباره مخاطبان خود اطلاعات کسب کنید.

اگر به تازگی در یوتیوب کار خود را شروع می‌کنید، کمی وقت بگذارید تا با اطلاعات جمعیتی آن آشنا شوید.

این شامل داده‌های کمی، مانند محل زندگی اکثر کاربران، محدوده سنی غالب (۸۱٪ از افراد ۱۵-۲۵ ساله) و تنظیمات ترجیحی مشاهده (۷۰٪ از زمان تماشا روی موبایل است) می‌شود. اگر شما به دنبال مخاطبان جوان‌تر هستید، شایان ذکر است که نسل جدید به‌احتمال‌زیاد محتوای کوتاه را جستجو می‌کنند.

یوتیوب مارکتینگ

اطلاعات کیفی را نیز جستجو و جمع آوری کنید. به‌عنوان‌مثال، در سال ۲۰۱۹، بیش از ۹۹ میلیون ساعت فیلم هدایت شده مشاهده شده است؟ یا اینکه بین سال‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۹ بیننده فیلم‌های دارای کلمه “صرفه‌جویی” در عنوان ۱۰ برابر افزایش یافته است.

با داشتن یک کانال یوتیوب تجاری، به یک برگه Analytics دسترسی دارید. اگر قبلاً یکی از آنها را فعال کرده‌اید، برای کسب اطلاعات در مورد مخاطبان یوتیوب خود از این برگه استفاده کنید. زمان تماشا و آمار جمعیتی موجود را کنترل کنید. آیا آنها فرضیات شما را تأیید می‌کنند؟ چقدر همخوانی مخاطبان در کانال‌های اجتماعی دیگر شما وجود دارد؟

اگر بینندگان نظراتی گذاشته‌اند، آنها را بخوانید تا ببینید در مورد علایق و ترجیحات آنها چه چیزی می‌توانید بیاموزید. از تب Community نیز بازدید کنید. اگر مورد خاصی وجود دارد که می‌خواهید بدانید، این مکان مناسبی برای ارسال سوال یا ایجاد نظرسنجی است.

مخاطبان یوتیوب خود را با سایر مخاطبان اجتماعی خود مقایسه کنید. محتوای مخاطبان خود را که بیشتر با آنها در ارتباط هستند شناسایی کنید. سپس از آنها برای ایده پردازی ایده‌های ویدئویی استفاده کنید. برای ایجاد محتوا برای مخاطبانی که دارید و مخاطب مورد نظر که قصد دارید رشد کند برنامه‌ریزی کنید.

برای بررسی ترفندهای آدرس یوتیوب به مقاله ما در سایت مراجعه نمایید.

 

۳٫       درباره رقبا یوتیوب مارکتینگ خود تحقیق کنید.

گزینه بعدی، تجزیه‌و‌تحلیل رقابتی است. مانند هر سیستم‌عامل، یوتیوب فضای رقابتی است. با انجام حسابرسی از رقبا، می‌توانید نحوه اندازه‌گیری کانال خود را شناسایی کرده و فرصت‌ها را شناسایی کنید.

یوتیوب مارکتینگ

 

رقبا را شناسایی کنید.

با شناسایی سه تا پنج رقیب شروع کنید. اگر مطمئن نیستید، برنامه کلمات کلیدی رایگان Google Ads را امتحان کنید. بدین ترتیب ببینید کدام شرکت‌ها را برای کلمات کلیدی مرتبط با نام تجاری شما رتبه‌بندی می‌کنند. یا ببینید چه کانال‌هایی در جستجوهای یوتیوب برای کلمات کلیدی مشابه نشان داده می‌شوند. پس از زدن روی جستجو، نتایج را با کانال فیلتر کنید.

معیارهای کلیدی مانند تعداد مشترکین و آمار بازدید را ضبط کنید. حال می‌توانید از آنها به عنوان معیارهای کانال خود استفاده کنید. به عناوین و توضیحات نگاه کنید تا ببینید از چه کلمات کلیدی استفاده می‌کنند. نظرات این ویدئوها را بخوانید تا ببینید مردم چه می‌گویند. به‌احتمال زیاد مخاطبان آنها با مخاطبان شما مطابقت دارد.

 

SWOT را انجام دهید.

تجزیه‌و‌تحلیل SWOT را برای شناسایی نقاط قوت، ضعف، فرصت‌ها و تهدیدات ارائه شده توسط هر رقیب انجام دهید. این یک چارچوب خوب برای تشخیص اینکه چه چیزی موثر است و چه چیزی نامناسب است، می‌باشد. همچنین کجا می‌توانید موقعیت مناسب کانال یوتیوب خود را ایجاد کنید.

نکته حرفه‌ای: اطمینان حاصل کنید که رقبا در ویدئوهای شما تبلیغ نمی‌کنند! در صورت وجود، امکان مسدود کردن آنها در Google’s ad manager وجود دارد.

 

۴٫       یوتیوب مارکتینگ را از کانال‌های مورد علاقه خود بیاموزید.

مشترکان و سابقه یوتیوب خود را مرور کنید. به همین منوال تکنیک‌ها و قالب‌هایی را که توجه شما را جلب می‌کنند، یادداشت کنید. چه چیزی مانع بازگشت شما به این کانال‌ها می‌شود؟ چگونه محبوب‌ترین کانال‌ها بازدیدها، اشتراک ها و تعاملات را ایجاد می‌کنند؟

به ویدئوهای پرطرفدار یوتیوب نگاهی بیندازید. حتی اگر این ویدئوها هیچ ارتباطی با تجارت و صنعت شما نداشته باشند، چیزهای زیادی می‌توانید از آنها یاد بگیرید. آیا همه این ویدئوها کیفیت تولید بالایی دارند یا بیشتر به‌طور معمول ضبط می‌شوند؟ بیشترین طول این فیلم‌ها کدام است؟ آیا آنها میزبان دارند؟ آیا جلوه‌های ویژه یا متن اضافه می‌کنند؟

یوتیوب مارکتینگ

برندهای مورد علاقه خود را جستجو کنید و همان تمرین را انجام دهید. شروع به فکر کردن در مورد استراتژی محتوای یوتیوب خود کنید. چه نوع محتوایی برای برند شما منطقی است؟ آیا قصد دارید از یوتیوب مارکتینگ برای قصه‌گویی، ارائه آموزش‌ها یا ایجاد برند خود به عنوان یک مد روز استفاده کنید؟ یا همه موارد را که ذکر شد را می‌خواهید؟

 

۵٫       ویدئوهای خود را برای به دست آوردن بازدید بهینه کنید.

یوتیوب موتور جستجوی ویدئو است. مانند گوگل- که اتفاقاً مالک یوتیوب است- نتایج ویدئوها براساس عناوین، کلمات کلیدی، توضیحات و سایر عوامل رتبه بندی می‌شوند. سپس الگوریتم پیشنهادی/توصیه یوتیوب تقریبا ۷۰٪ از آنچه مردم تماشا می‌کنند را تعیین می‌کند.

ویدئوهای خود را بهینه کنید تا بهترین فرصت برای نمایش در نتایج جستجو و بازدید بیشتر را داشته باشند. در اینجا چند نکته سئو برای شروع وجود دارد:

 

یک عنوان قوی بنویسید.

عنوان یکی از سیگنال‌های اصلی الگوریتم یوتیوب است و بینندگان برای ارزیابی ویدئوی شما به آن نگاه می‌کنند.

کلمات کلیدی مرتبط را وارد کنید. افرادی که برای یافتن کانال شما در منابع ترافیک در Analytics یوتیوب از چه کلماتی استفاده می کنند، بررسی کنید. به Google Trends و Google Ads ’Keyword Planner نیز نگاهی بیندازید. ببینید آیا یکی از این عبارات جستجوی محبوب می‌تواند به عنوان شما اضافه شود.

اما از clickbait خودداری کنید. تبلیغات دروغین به‌طور معمول منجر به کاهش میزان ماندگاری می‌شود، که به نوبه خود منجر به پایین آمدن رتبه می‌شود. اگر کلمات کلیدی یافت شده با موضوع شما مطابقت ندارند، کمی بیشتر در تحقیق درباره کلمات کلیدی خود تحقیق کنید. روی موضوع و محتوا تمرکز کنید.

نکته: پینترست مکان خوبی برای بررسی است. یک کلمه کلیدی مانند “هالووین” را جستجو کنید و ببینید چه موارد دیگری ظاهر می‌شود.

یوتیوب مارکتینگ

مهمترین کلمات کلیدی را در ابتدا قرار دهید. اگر قسمت‌ها یا بخشی از یک سریال را شماره‌گذاری می‌کنید، آن را در پایان عنوان ذخیره کنید. یوتیوب ۷۰ کاراکتر را مجاز می‌داند. اما ما توصیه می‌کنیم که ۶۰ کاراکتر داشته باشید. به این ترتیب عنوان شما در ویدئوهای پیشنهادی، جستجو و نتایج موبایل نیمه نمایش داده می‌شود. علائم نگارشی بیش از حد و زبان مبتذل یا تکرار مترادف کلمات تاثیر منفی دارد.

پیشنهاد می کنم مقاله ۱۱ ترفند موثر برای افزایش بازدید یوتیوب را نیز مطالعه نمایید.

 

یک تصویر پیش فرض برجسته ایجاد کنید.

حتی قبل از عنوان، تصاویر پیش فرض کوچک اولین چیزی است که مردم می‌بینند. نود درصد ویدئوهای با بهترین عملکرد در یوتیوب در مورد تصاویر پیش فرض یک مورد مشترک دارند! آنها سفارشی شده هستند.

با یک خلاقیت سفارشی، به‌احتمال زیاد تصویر پیش فرض کوچک شما برجسته می‌شود. مزیت دیگر این است که تصویر و عنوان شما را به‌طور همزمان به صورت موثر کار می‌کنند. اگر ویدئو شما نحوه انجام یک کار را نشان می‌دهد، نتیجه نهایی یا تصویر کوچک قبل و بعد را نشان دهید. این باعث پیش‌بینی می‌شود: مردم تماشا می‌کنند تا ببینند چگونه به نتیجه نهایی می‌رسید.

یوتیوب مارکتینگ

اطمینان حاصل کنید که تصویر پیش فرض کوچک شما تا حد ممکن با وضوح بالا (حداکثر ۲ مگابایت MB) است. مشخصات آن باید ۱۲۸۰ در ۷۲۰ پیکسل باشد.

 

توضیحات مملو از کلمات کلیدی بنویسید.

چند خط اول شرح خود را اولویت‌بندی کنید تا خلاصه‌ای از موضوع ویدئوی خود ارائه دهید. در اولین فرصت، کلمات کلیدی را که یافته‌اید، در متن بگنجانید. سعی کنید خیلی اسپم به نظر نرسید. با جملات منسجم و با لحن طبیعی بنویسید.

یوتیوب تقریباً ۳۰۰ حرف (حدود سه خط) را پیش از دکمه Show More نشان می‌دهد. کاربران برای دیدن توضیحات کامل شما باید روی آن کلیک کنند. اینجاست که باید پیش زمینه بیشتری برای ویدئوی خود اضافه کنید. به‌عنوان مثال، اگر از چندین محصول استفاده می‌کنید، لینک‌هایی به آنها ارائه دهید.

همچنین لینک‌هایی به وبسایت و کانال های اجتماعی خود اضافه کنید. می‌توانید یک لینک کوتاه مشترک شدن خودکار را نیز اضافه کنید. یا با سایر ویدئوها و لیست های پخش که ممکن است مرتبط باشد آن را متصل کنید. اگر فیلم شما طولانی است، “جدول مطالب” زمانی  را ایجاد کنید، بنابراین بینندگان می‌توانند به بخش‌های مورد نظر خود بروند.

از ۵۰۰۰ شخصیت و ۱۵ هشتگ استفاده کنید. اما به یاد داشته باشید که قوانین هشتگ یوتیوب را دنبال کنید.

یوتیوب مارکتینگ

 

کارت، صفحه نمایش انتهایی، تبلیغات و واترمارک ها را اضافه کنید.

کارت‌ها، صفحه‌های انتهایی، تبلیغات و واترمارک‌ها، CTA های قابل کلیک هستند که می‌توانید به ویدئوهای یوتیوب خود اضافه کنید. این عناصر به ویدئوهای شما کمک می‌کنند تا اقدامات را پیش ببرند و افراد را در کانال شما نگه دارند.

در اینجا خلاصه‌ای از گزینه‌های مختلف شما وجود دارد:

کارت‌ها: CTA های کوچک و شفاف که با کلیک بر روی آنها گسترش می‌یابد. برای هدایت بینندگان به وبسایت، جمع‌آوری کمک‌های مالی، لیست پخش و موارد دیگر، می‌توان در هر ویدئو حداکثر پنج مورد استفاده کرد.

صفحه‌های پایان/انتهایی: حداکثر چهار فریم قابل کلیک که در ۵ تا ۲۰ ثانیه آخر ظاهر می‌شوند. از آنها برای تبلیغ محتوای مرتبط، وبسایت، اشتراک ها و غیره استفاده کنید.

تبلیغات بامپر: تبلیغات ویدئویی شش ثانیه غیرقابل رد کردن در ابتدا یا انتهای یک ویدئو ظاهر می‌شوند.

واترمارک: دکمه‌های اشتراک سفارشی که فقط برای غیر مشترکان قابل مشاهده است. برای افزودن آنها به ویدئوهای خود، دستورالعمل‌های یوتیوب را دنبال کنید.

 

لایک، کامنت و اشتراک را به بینندگان یادآوری کنید.

دلیلی وجود دارد که بسیاری از ویدئوهای یوتیوب با دعوت میزبان به بینندگان برای “لایک، اشتراک گذاری و اشتراک” پایان می‌یابد. این امر موثر است. گاهی اوقات افراد به یک یادآوری مفید احتیاج دارند. به‌علاوه، این نوع تعامل با الگوریتم یوتیوب امتیاز کسب می‌کند.

 

۶٫       ویدئوهای خود را آپلود و برنامه ریزی کنید.

اکنون که ویدئوهای خود را ایجاد و بهینه سازی کرده‌اید، وقت آن است که برای انتشار آنها برنامه ریزی کنید.

برای بیشتر افراد ۱۸ تا ۳۴ ساله، یوتیوب جای تلویزیون سنتی را گرفته است. اما لزوماً جایگزین انتظارات نشده است. مردم هنوز انتظار دارند فیلم‌ها – به ویژه وبسایت‌ها و مجموعه‌ها – با یک برنامه قابل‌اطمینان در دسترس باشند.

یوتیوب مارکتینگ

تجزیه‌و‌تحلیل کانال خود را بررسی کنید تا ببینید آیا روزی یا ساعتی وجود دارد که تمایل به تماشا و جذابیت بالایی دارد. هنگامی که بهترین زمان ارسال را مشخص کردید، ویدئو خود را به‌طور منظم در این بستر منتشر کنید.

ابزارهای برنامه‌ریزی به شما امکان می‌دهند تا هنگام هدایت خودکار ثبات خود را حفظ کنید. می‌توانید ویدئوهای یوتیوب خود را از قبل از Creator Studio یا با ابزارها آپلود و برنامه ریزی کنید. این به شما امکان می‌دهد انتشارات ویدئویی خود را با ارسال در کانال‌های اجتماعی دیگر از همان داشبورد تبلیغات متقابل کنید.

برای نحوه ضبط ویدئوهای خود در یوتیوب مقاله ما را در سایت بخوانید.

 

۷٫       برای جذب فالوور در یوتیوب مارکتینگ کانال خود را بهینه کنید.

با بهینه سازی کانال خود، یافتن و پیگیری خود را در یوتیوب برای افراد آسان‌تر کنید. در اینجا چند روش برای اول بودن حساب خود برای جستجو، بازدیدها و فالو شدن آورده شده است.

 

پروفایل یوتیوب خود را تکمیل کنید.

اگر هنوز این کار را نکرده‌اید، مشخصات نهایی را در پروفایل یوتیوب خود اضافه کنید. قسمت‌های زیر را پر یا اضافه کنید:

شرح کانال: در برگه “درباره” پروفایل خود، یک نمای کلی غنی از کلمات کلیدی از آنچه افراد می‌توانند هنگام عضویت در کانال شما انتظار داشته باشند، ارائه دهید. لینک ها به وبسایت و حساب‌های اجتماعی خود را نیز در اینجا وارد کنید.

آیکون کانال: نسخه با وضوح بالا از آرم خود را آپلود کنید.

هنر کانال: برای استقبال از بینندگان کانال خود از این فضای بنر استفاده کنید. این منطقه مکان خوبی برای تبلیغ برنامه کانال شما، یا نمایشگاه آینده، راه‌اندازی محصول یا خدمات است.

یوتیوب مارکتینگ

همچنین می‌توانید لیستی از کانال‌های برجسته را به پروفایل خود اضافه کنید. سایر کانال‌های یوتیوب متعلق به خود را مشخص کنید. یا به مشترکان دسترسی آسان دیگری به منابع یوتیوب که ممکن است به آنها علاقه داشته باشند بدهید. با این کار نام تجاری خود را با شرکت‌های مجازی همسو می‌کنید و به صفحه خود ارزش می‌بخشید.

 

لینک های شبکه های اجتماعی را به بنر خود اضافه کنید.

بنر یوتیوب شما موقعیت اصلی برای افزودن چند لینک کلیدی است. از این قسمت برای لینک دادن به وبسایت، کانال‌های اجتماعی دیگر یا حتی درخواست اشتراک خودکار استفاده کنید. آنچه را که بیشترین اهمیت را برای شرکت شما دارد در ابتدا قرار دهید.

 

برای کانال تریلر ایجاد کنید.

درست مثل یک پیش پرده فیلم، تریلر کانال یوتیوب شما فرصتی برای پیش‌نمایش کانال شما است. تریلرهای کانال وقتی بازدیدکننده‌ای که مشترک نیست در صفحه شما قرار می‌گیرد به‌طور خودکار برای آنها پخش می‌شود. بنابراین بهتر است تصور کنید که آنها در صفحه شما و احتمالاً برند شما جدید هستند.

یوتیوب مارکتینگ

نام تجاری خود را به بینندگان جدید معرفی کنید. زیرچشمی آنچه بینندگان می‌توانند از کانال شما انتظار داشته باشند ردیابی کنید و ارائه دهید. یک توصیف تجاری پررنگ ارائه دهید. از همه مهمتر، دلیل خوبی برای به بینندگان برای مشترک شدن ارائه دهید.

 

ویدئوها را در لیست های پخش سازماندهی کنید.

این موارد را به الگوریتم یوتیوب واگذار نکنید. لیست های پخش یوتیوب مجموعه‌ای از ویدئوها را به‌صورت خودکار پخش می‌کند. بنابراین بینندگان می‌توانند بدون هدایت به جای دیگری، ویدئوهای کانال شما را تماشا کنند.

لیست های پخش خود را طوری تنظیم کنید که منسجم باشد و یک پیشرفت منطقی داشته باشد. یک سری آموزش‌ها را از سطح مهارت‌های مبتدی تا پیشرفته سازماندهی کنید. مانند الگوریتم یوتیوب فکر کنید. اگر کسی ویدئوی اول شما را دوست دارد، چه نوع ویدئویی را می‌خواهد بعد از آن تماشا کند؟

لیست های پخش را می‌توان با ویدئوهای خود ایجاد کرد، یا شامل ویدئوهای شرکا شود. به‌همین‌ترتیب، اگر برقراری ارتباط با سایر یوتیوبرها را شروع کرده‌اید، ببینید آیا می‌توانید آنها را ترغیب کنید ویدئوهای شما را به لیست پخش خود اضافه کنند.

می‌توانید لیست های پخش در یوتیوب ایجاد کنید. همچنین می‌توانید آنها را با ابزارهای یوتیوب مدیریت کنید. فراموش نکنید که برای تقویت سئو سایت یوتیوب کلمات کلیدی مرتبط را در عناوین لیست پخش خود بگنجانید.

 

زیرنویس و ترجمه اضافه کنید.

فقط ۳۳٪ از محبوب‌ترین ویدئوهای یوتیوب به زبان انگلیسی هستند. و بیش از ۶۰٪ بازدید کانال یوتیوب در خارج از کشور سازنده است. با ابزار ترجمه داخلی یوتیوب، دسترسی ویدئوهای خود را گسترش دهید.

با افزودن زیرنویس به فیلم های خود شروع کنید. با این کار ویدئوی شما برای افراد غیربومی، افراد کم‌شنوا و افرادی که با صدای خاموش تماشا می‌کنند قابل دسترسی است. یوتیوب همچنین زیرنویس‌های خودکار را ارائه می‌دهد، اما نتیجه آن هرگز کامل نیست. اگر از آنها استفاده می‌کنید، حتماً متن‌ها را برای خطاها بررسی و ویرایش کنید.

آنالیز یوتیوب را بررسی کنید تا مکان‌های برتر و زبان‌های زیرنویس برتر را که افراد برای تماشای ویدئوهای شما انتخاب کردند، پیدا کنید. در نتیجه عنوان، شرح و متن خود را ترجمه کنید تا بتوانید زیرنویس تهیه کنید. می‌توانید این کار را خودتان انجام دهید یا ترجمه‌های خود را از طریق انجمن به صورت گسترده انجام دهید. اما باز هم این گزینه به اندازه مورد اول مطمئن نیست.

اگر برای ایجاد یک ویدئو تلاش کرده‌اید، ارزش ترجمه و ترجمه متن خود را دارد. می‌توانید هزینه اضافی یا هزینه بیشتری را برای آن بپردازید. به مخاطبان اجازه ندهید که فکر کنند مشاغل شما محدود است یا برای تجارتشان ارزشی قائل نیستند.

 

۸٫       برای یوتیوب مارکتینگ، تبلیغات یوتیوب را امتحان کنید.

یوتیوب مارکتینگ

تبلیغات یوتیوب می‌تواند روشی موثر برای گسترش سطح دسترسی به کانال شما باشد. آیا می‌خواهید کانال خود را رشد دهید؟ مخاطبی را هدف خود قرار دهید که فکر می‌کنید ممکن است به مطالب شما علاقه‌مند باشد.

آیا می‌خواهید برند، یک رویداد یا یک محصول جدید را تبلیغ کنید؟ تبلیغات یوتیوب نیز برای آن خوب است. سه برابر بیشتر مردم در مقایسه با تبلیغات تلویزیونی به تبلیغات ویدئویی آنلاین توجه می‌کنند.

تبلیغات یوتیوب در این چهار دسته موجود است:

  • تبلیغات در جریان فیلم قابل رد شدن.
  • تبلیغات در جریان غیر قابل رد شدن (از جمله تبلیغات بامپر).
  • تبلیغات کشف ویدئو (که قبلاً به عنوان تبلیغات در نمایش شناخته می‌شد).
  • تبلیغات غیر ویدئویی (به عنوان مثال، پوشش‌ها و بنرها)

 

۹٫       کار با اینفلوئنسر را امتحان کنید.

یکی از بهترین راه‌ها برای به نمایش گذاشتن نام تجاری خود و جلب مخاطبان بیشتر در یوتیوب، کار با اینفلوئنسر است.

طبق گفته‌های گوگل، ۶۰ درصد مشترکان یوتیوب به‌احتمال زیاد توصیه‌های خرید سازنده مورد علاقه خود را در مورد شخصیت فیلم تلویزیونی مورد علاقه خود دنبال می‌کنند. چرا؟ ارتباط با سازندگان اغلب آسان‌تر است. با مشارکت مناسب، سازندگان می‌توانند این اطمینان و اعتماد را به برند شما منتقل کنند.

وقتی صحبت از این مشارکت‌ها می‌شود، بگذارید اینفلوئنسرها صحبت کنند. هرچه کنترل بیشتری روی مشارکت اعمال کنید، تأثیر بیشتری بر برند اینفلوئنسر خواهید داشت. این باعث می‌شود که آن اصیل و واقعی به نظر نرسد.

یوتیوب مارکتینگ

Schick برای ترویج و راه‌اندازی تیغ جدید، با MsVaughnTV و سایر اینفلوئنسران یوتیوب همکاری کرد. به هر یک از اینفلوئنسرها فرصت داده شد تا ایده‌ای ایجاد کنند که برای آنها طبیعی باشد. این روش باعث کشف محصول و دسترسی طبیعی‌تر نیز شده است. ۵۰٪ از بازدیدهای ارگانیک کمپین از افرادی است که در حال مرور محتوا در یوتیوب هستند.

آیا می دانید چگونه در ویدئوهای یوتیوب لوپ ایجاد کنید؟

 

۱۰٫   تجزیه و تحلیل و تطبیق در یوتیوب مارکتینگ

با راه‌اندازی کانال یوتیوب خود، وقت آن است که موفقیت و شکست‌های خود را بسنجید. یوتیوب مارکتینگ صحیح شامل آزمایش و تجربه است. همه چیز کارساز نیست و اما تا زمانی که از آن بیاموزید اشکالی ندارد.

از آنالیز یوتیوب برای نظارت بر رشد کانال و پیگیری عملکرد ویدئوهای خود استفاده کنید. وقتی ویدئوی جدیدی منتشر می‌کنید، به این موارد توجه داشته باشید:

  • تغییرات قابل توجه در تعداد مشترکان
  • اطلاعات جمعیتی مخاطبان جدید یا د رحال تغییر
  • مکان های پخش فیلم و منابع ترافیک
  • گزارشات دستگاه (تلفن همراه، دسکتاپ، تلویزیون‌های هوشمند و غیره)

آنچه شما پیدا کردید باید استراتژی یوتیوب مارکتینگ شما را در جهت پیشرفت آگاه کند. معیارهای کیفی را نیز دست کم نگیرید. نظرات را بخوانید تا دقیقاً نظر مردم درباره ویدئوی خود را بدانید. برای دیدن آنچه مردم درباره آن صحبت می‌کنند، اغلب از برگه انجمن بازدید کنید.

شاید به مطالعه مقاله چگونه محدودیت سنی یوتیوب را برداریم؟ علاقه مند باشید.

 

۵ ابزار یوتیوب مارکتینگ برای مشاغل

یوتیوب مارکتینگ

با این ابزارها روند یوتیوب مارکتینگ خود را بهبود بخشید.

 

ابزار یوتیوب مارکتینگ کتابخانه صوتی یوتیوب (YouTube Audio Library)

تقریباً هر ویدئوی موفق یوتیوب با موسیقی و جلوه‌های صوتی ترکیب شده است. اما این بدان معنا نیست که استفاده از همه آهنگ ها و صداها رایگان است. با تهیه مستقیم منبع از کتابخانه صوتی رایگان یوتیوب، از نقض حق نسخه‌برداری خودداری کنید.

 

ابزار یوتیوب مارکتینگ  Canva

یوتیوب مارکتینگ

کانال و ویدئو هنری را با الگوهای از پیش ساخته از Canva ایجاد کنید. این ابزار دسترسی به یک کتابخانه عکس گسترده و امکاناتی را فراهم می‌کند که امکان شخصی‌سازی کامل و مارک تجاری را فراهم می‌کند. بهترین قسمت این است که شما مجبور نیستید برای مشخصات تلاش زیادی کنید. Canva مراقبت از آن را برای شما انجام می‌دهد.

 

ابزار یوتیوب مارکتینگ  Hootsuite

یوتیوب مارکتینگ

پلتفرم یوتیوب شامل ابزارهای برنامه ریزی داخلی و تجزیه و تحلیل است. اما اگر چندین کانال رسانه اجتماعی را مدیریت کنید یا با یک تیم کار کنید، Hootsuite کارهای زیادی را از گردش کار خارج می‌کند.

با داشبورد مرکزی، پیگیری تقویم های محتوا و اختصاص وظایف به اعضای مختلف تیم آسان است. ویدئوها را برای یوتیوب و سایر شبکه های اجتماعی خود به‌طور همزمان برنامه‌ریزی کنید. سپس ببینید که چگونه یوتیوب مارکتینگ در استراتژی گسترده شما در شبکه‌های اجتماعی متناسب است.

آیا می‌خواهید زمان بیشتری صرفه جویی کنید؟ همچنین می‌توانید نظرات خود را در مورد ویدئوهای یوتیوب خود از داشبورد Hootsuite تعدیل کنید.

 

ابزار یوتیوب مارکتینگ  Mentionlytics

یوتیوب مارکتینگ

با Mentionlytics ردیابی هرگونه منشن نام تجاری خود را در یوتیوب شروع کنید. با استفاده از این ابزار می‌توانید برگه‌های ویدئوهای ایجاد شده درباره برند خود، کامنت هایی را که از شما نام می‌برند و موارد دیگر را نگه دارید. قدردانی خود را از نظرات مثبت نشان دهید، و همچنین برای بازخورد منفی نیز قدردانی نشان دهید. وقتی شرکت‌ها نظرات خود را جدی می‌گیرند، مشتریان از آن استقبال می‌کنند.

 

ابزار یوتیوب مارکتینگ  Channelview

یوتیوب مارکتینگ

Channelview و ابزار همراه آن Channelview Insights حداکثر ۱۰ کانال مختلف یوتیوب را کنترل می‌کنند. این برای یوتیوب مارکترها که چندین مشتری را مدیریت می‌کنند یا برای برندهایی که کانال‌های مختلفی برای موضوعات مختلف دارند، ایده‌آل است. Channelview به شما امکان می‌دهد جریان کاری خود را ساده کرده و تلاش‌های بازاریابی یوتیوب خود را در سراسر کشور بسنجید. تصویر کاملی از نحوه کارکرد همزمان کانال های یوتیوب خود را دریافت کنید تا بتوانید لیست‌های پخش را اصلاح کرده و مشترکان را تقویت کنید.

 

سخن پایانی

با بیش از یک میلیارد کاربر فعال، یوتیوب دیگر فقط محلی برای ویدئوهای خنده‌دار نیست. ویدئو باعث افزایش ۱۵۷ درصدی ترافیک ارگانیک از موتورهای جستجو می‌شود. یوتیوب یک بستر بازاریابی جدی است. آن به برند شما این امکان را می‌دهد تا محتوا را به روشی کاملاً بصری و جذاب تبلیغ کند.

هنگام بازاریابی از کانال یوتیوب و ویدئوها، تمرین روش‌های بازاریابی ورودی ضروری است. محتوایی ایجاد کنید که داستان جالبی را به اشتراک بگذارد. همچنین اطلاعات ارزشمندی را در اختیار بینندگان خود قرار دهید. این محتوا را از طریق سیستم‌عامل‌های مختلف شرکت خود به بازار عرضه کنید. با گنجاندن کارت‌ها و صفحه‌های انتهایی با CTA مشخص محتوای خود را بهینه کنید.

یوتیوب مارکتینگ ممکن است در ابتدا طاقت فرسا به نظر برسد. اما در اصل این پلتفرم به اشتراک گذاری و هضم مطالب را بسیار آسان می‌کند. مخاطبان شما می‌خواهند از طریق ویدئو یاد بگیرند، سرگرم شوند و با برند شما ارتباط برقرار کنند. بنابراین حتماً یک استراتژی یوتیوب مارکتینگ قوی ایجاد کنید. و نهایت استفاده را ببرید.

درباره ی

مطلب پیشنهادی

مدیریت چند کانال یوتیوب

مدیریت چند کانال یوتیوب

بعد از گوگل دومین وبگاه پرطرفدار در جهان یوتیوب می باشد. یکی از قابلیت های …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *