قالب وردپرس دانلود آبجکت 3Dmax پرنده فناوری

مشاوره کسب و کار + علت شکست کسب و کار اینترنتی

3,684 بازدید

مشاوره کسب و کار ، مشاوره راه اندازی کسب و کار، مشاوره کسب و کار اینترنتی، مشاوره کاری رایگان، کسب و کار اینترنتی، دلایل شکست کسب و کار، از شکست تا موفقیت، آموزش کسب و کار اینترنتی، آموزش راه اندازی کسب و کار اینترنتی عبارت هایی هستند که افرادی که می خواهند کسب و کاری شروع کنند و به خصوص کسانی که دنبال شروع کسب و کار اینترنتی هستند به دنبال آن هستند.
در این مقاله از سایت ره آموز علت شکست کسب و کار آنلاین بحث خواهیم نمود که خود نوعی مشاوره است؛
چون در رابطه با تصمیماتی که قبل از شروع کار باید بگیرید حرف هایی به میان آمده است.
و به شما خواهیم آموخت دلایل شکست کسب و کار اینترنتی در ابتدای راه یا حتی در اواسط راه با شکست مواجه می شوند چیست؟
در این مقاله ما ۲۵ علت شکست کسب و کار اینترنتی را بصورت مفصل توضیح خواهیم داد و امیدواریم شما با مطالعه این مقاله به کسب و کاری موفق تبدیل شوید.

 

پیشنهاد ما: کسب و کار اینترنتی خود را چگونه شروع کنیم ؟

 

مشاوره کسب و کار

مشاوره کسب و کار

 

در مشاوره کسب و کار به سوالات زیر حتما باید پاسخ داده شود:

  • انگیزه شما از راه اندازی یک کسب و کار جدید چیست؟
  • واقعاً می‌خواهید در این کسب و کار جدید چه کنید؟
  • با ایجاد کسب و کار جدید چه ارزشی ایجاد می‌کنید؟
  • چه کسی قرار است به شما پول بدهد؟
  • آیا صنعتی را که می‌خواهید در آن فعالیت کنید، می‌شناسید؟
  • تا چه حد با مسائل مالی مرتبط با راه اندازی کسب و کار آشنا هستید؟
  • آیا می‌توان همزمان با راه اندازی کسب و کار جدید به کار قبلی هم ادامه داد؟
  • در مورد حضور کسب و کار من در شبکه های اجتماعی چه توصیه‌ای دارد؟
  • آیا متمم در مورد نکات مربوط به راه اندازی کسب و کار موفق فایل صوتی هم دارد؟
  • چه مطالب دیگری در متمم به نوعی به راه اندازی کسب و کار جدید مرتبط است؟

این ها سوالاتی است که باید از خودتان بپرسید قبل از اینکه کاری را شروع کنید …

 

علت شکست کسب و کار اینترنتی

همانطور که می دانید هر سالانه تعداد بسیار زیادی سایت اینترنتی با هدف کسب درآمد از اینترنت و با هدف کسب درآمد میلیونی از اینترنت شروع به فعالیت می کنند.
مدیران این سایت ها ممکن هست ماه ها برای کسب و کار و سایت خود زحمت کشیده باشند و حتی نزدیک به قله صعود کرده باشند ولی با نزدیک شدن به قله های موفقیت افراد کمی می توانند در اینن چند قدم مانده به راه خود ادامه دهند  و تعداد زیادی از این قله موفقیت و در انتهای راه سقوط می کنند.
ممکن است مدیران سایت ها مدت هاست بر روی کسب و کار خود تلاش میکنند و وقتی تازه می خواهند به موفقیت برسند این راه را نصف و نیمه رها می کنند و در اواسط راه به فکر راه اندازی یک کسب و کار دیگر می افتند.

 

آیا می دونستی تنها کمتر از ۱ درصد کسب و کارهای اینترنتی به کسب و کار موفقی تبدیل می شوند!!!!
آیا دوست داری راز موفقیت این نوع کسب و کارها و دلایل شکست کسب و کارهای دیگه رو بدونی.
با این مقاله همراه ما باش تا به شما  یاد بدیم چگونه جزو ۱ درصد قرار بگیری.

 

شاید این مورد برای علاقه مندان به کسب درآمد از اینترنت بارها و بارها پپیش آمده باشد که یک سایت راه اندازی می کنند و بعد از مدت کوتاهی از فعالیت خود سایت را به کلی فراموش کرده و از کسب و کار خود دلسرد می شوند.
مدیری که روزی بیش از ۵ مطلب در روز ارسال می کرد و کارش ترجمه اختصاصی و نوشتن مقالات اختصاصی بود بعد از دو الی سه ماه به کلی این روال از هم می پاشد و همان مدیر در یک ماه نمی تواند چندین مقاله حتی کمتر از شمار انگشتان دست در سایت خود قرار دهد و نظم فردی خود را از دست می دهد.
فردی که روزانه به صورت منظم مطلب در سایت می گذاشت الان بعد از گذشت چند هفته هنوز مطلبی ارسال نکرده و از کسب و کار خود نا امید شده است!!!

دلیل و علت شکست کسب و کار اینترنتی شما چیست آیا تا به حال فکر کرده اید که چرا یکباره سایت خود را رها کرده اید و دیگر میلی به همان سایتی که با آن همه هزینه و شور و شوق و تلاش متداوم ندارید و به یکباره از سایت خود خسته شده اید و شور و اشتیاق قبلی خود را ندارید. هدف این مقاله واکاوی کلیه این موارد هست و در ادامه همین مطلب دلایل شکست کسب و کار های اینترنتی و آنلاین را در زمان های کوتاه بررسی خواهیم نمود.

مشاوره راه اندازی کسب و کار

از شکست تا موفقیت

۱-عدم علاقه به حوزه فعالیت

دوست عزیز همانطور که بارها و بارها در مقالات خود ذکر کردیم داشتن علاقه به انجام هر فعالیتی باعث موفیقت در آن کار می شود.در مشاوره کسب و کار اولین چیزی که پرسیده می شود علاقه شما به آن کار است.
در کسب و کار اینترنتی نیز این قاعده مستثنی نیست و شما باید برای شروع هر کسب و کاری باید بدان علاقه داشته باشید.
علاقه در کسب و کار باعث می شود هر چقدر کار مورد نظر طاقت فرسا باشد علاقه شما بدان کار باعث می شود با انرژی توصیف ناپذیری به آن کار ادامه دهید.
همیشه به این نکته فکر کنید که هر کسب و کاری چه اینترنتی چه غیر اینترنتی با داشتن تخصص و علاقه کافی به موفقیت های بزرگی خواهد رسید. برخی از دوستان با مشاهده درآمد سایت های بزرگ وسوسه می  شوند و وبسایتی مشابه با همان کسب و کار را راه اندازی می کنند.

مدت زمان زیادی در سایت مورد نظر صرف می کنند این در حالی می باشد که شما بعد از مدت کوتاهی چون به آن  کسب و کار علاقه ای ندارید خسته خواهید شد و در نیمه های راه دلسرد خواهید شد.
با  رشد کسب و کارهای اینترنتی مشاهده می شود که می توان با هزاران روش و کسب و کار از اینترنت درآمد کسب کرد و شما باید به کاری که واقعا بدان علاقه دارید بپردازید نه اینکه رویا پردازی کرده و کسب و کاری را ایجاد کنید که به آن هیچ علاقه ای ندارید یا دانش خاصی نسبت بدان کسب و کار ندارید.

مشاوره کسب و کار

 

۲- عدم تخصص کافی به حوزه فعالیت

تخصص لازمه راه اندازی هر کسب و کاری می باشد مخصوصا در کسب و کار اینترنتی باید تخصص کافی را داشته باشید تا بتوانید در زمان و انرژی خود صرفه جویی کنید.
در برخی کسب و کارها مشاهده می شود مدیر سایت مورد نظر کارهای فنی خود را برون  سپاری می کند و هزینه های گزافی برای حل مشکل خود می پردازند.
این در حالی می باشد که اگر شما دانش و تخصص فنی کافی را داشته بودید ممکن بود در کمتر از چند ساعت مشکل خود را برطرف می کردید و مدت زمان یادگیری حل مشکل نیم ساعت از زمان شما را نمی گرفت.

برای مثال یکی از دوستان تعریف می کرد که می خواستند چند تغییر جزئی در قالب ایجاد کنند و چند افزونه برای سایت خود نصب کنند برای این کار با جستجو در موتور جستجو با یک شرکت قرارداد همکاری می بندند که شرکت مورد نظر متعهد می شود پروژه فوق را کمتر از یک هفته تحویل دهد و مبلغ قرار داد بالغ بر دو میلیون تومان بود. شرکت مورد نظر کار را بخوبی انجام داد و پروزه تحویل مشتری گردید. بعد از مدتی کوتاه با بنده تماس گرفتند و نمی دانستند که بنده به وردپرس نیز آشنایی دارم من نیز بصورت حضوری به شرکت آنها مراجعه نمودم از من خواستند که سایتشان را بررسی کنم و چند امکان و فیلد به بخش تماس با ما اضافه نمایم. در این حین بود که آنها پیشنهاد مبلغ ۵۰۰ هزار تومان برای اختصاصی سازی صفحه تماس با ما و رفع چند اشکال جزئی در سایت به بنده نمودند.

بنده این مبلغ را رد نمودم و در کمتر از یک ساعت مشکلشان را رفع کردم و زمانی که کار پایان یافت و من گفتم کار شما تمام شده سکوت عجیبی کل شرکت را برداشت و بعد از چند لحظه مکس گفتند تمام کردی !!!  به این زودی!!!  

من هم با تعجب گفتم بله تمام شد و هزینه ای نمی خواهد که ناگهان همه بهت زده به من خیره شدند و بعد از چند لحظه داستان برون سپاری خود را برای بنده تعریف نمودند و مشاهده شد برای افزودن چند برگه در وردپرس و طراحی ۵ یا ۶ بنر تبلیغاتی این هزینه سنگین را از آنها گرفته بودند. یعنی مبلغ ۲ میلیون تومان برای نصب یک افزونه تماس با ما و نقشه گوگل و افزونه نمایش تعداد بازدید !!!!!

 

دوست عزیز شما هم لازم نیست برای هر کار کوچکی در سایت و کسب و کارت برون سپاری کنی ابتدا کمی در اینترنت جستجو کن و یا با همکاران تجاری خود مشورت بگیر و میزان سختی کار یا هزینه کار را تحقیق کن.
اگر واقعا دیدید نمی توانید بعد از آن کارهای خود را برون سپاری کنید.
شما باید در هر زمینه ای استاد باشید و قبل از شروع کسب و کار ابتدا مطالعه فرمائید و دانش خود را افزایش دهید و بدون دانش چه فنی و چه غیر فنی به هیچ وجه کسب و کار اینترنتی راه اندازی نکنید که هزینه گزافی خواهد داشت.

 

۳- نداشتن هدف

دوست خوب من شما باید قبل از راه اندازی کسب و کار مدنظر حودتان برای خود هدف گذاری کنید و این کار باید قبل از شروع کسب و کار تا لحظه ای که در سایت خود مشغول به فعالیت هستید را در دفتری یادداشت نمائید.
 در برخی از کسب و کارها ملاحظه می شود که شخص مورد نظر بدون هدف خاص و برنامه روزانه به فعالیت می پردازد و بعد از مدت کوتاهی مشاهده می کند که به هیچ یک از خواسته های خود نرسیده است.
این فرد به آینده و فردای خود فکر نمی کند و درگیر زمان حال می باشد و بدون شک با شکست مواجعه می شود.
هدف باعث رشد کسب و کار و بهبود فردی می شود که در بند زیر نمونه هایی از هدف گذاری در کسب و کار آنلاین ذکر شده است.

قبل از شروع کسب و کار بهتر است به این نکات فکر کنید :

  • هدف من از راه اندازی این کسب و کار چیست ؟
  • بعد از راه اندازی سایت چه هدفی دارم ؟
  • بعد از گذشت مدت زمانی مشخص باید به کدام هدف دست بیابم ؟
  • فردا هدف من چیست و چه کاری باید انجام دهم ؟
  • فردا ، هفته بعد ، ماه بعد ، سال بعد و … باید به کدام هدف خود برسم ؟
  • بعد از انجام کار خاص و هدفی که به آن رسیدم هدف بعدی و بعدی من چیست ؟

بندهای بالا مثال هایی بود که نشانگر هدف شخصی شما در کسب و کارتان می باشد باید هر روز یک برنامه منظمی داشته باشید اگر امروز به هدف خود نرسیدید باید برای فردا فکر کنید که چه کارهایی نکردم و چه ایرادات و نواقصی داشتم که به هدف نرسیدم و آنها را برطرف کنید و روی آن هدف متمرکز شوید نه اینکه دلسرد شوید و هدف و کسب و کار خود را رها کنید.

 

۴- نداشتن نظم فردی

یکی دیگر از علت شکست کسب و کار اینترنتی نداشتن نظم فردی می باشد. نظم فردی یکی از اصول اصلی موفقیت در هر کاری می باشد ، شما باید در کسب و کار اینترنتی خود نیز نظم داشته باشید و تمامی کارهای خود را با نظم و برنامه قبلی انجام دهید.
برای مثال متعهد شوید روزانه باید یک یا چند مطلب در سایت ارسال کنم و هر روز این رویه را ادامه دهم.

نه اینکه بعد از گذشت چند ماه نظم فردی شما بهم بریزد و زنجیره نظم شما متلاشی شود.
در برخی از کسب و کارها مشاهده می شود بعد از مدتی فعالیت و رسیدن به موفقیت تمرکز مدیران دیگر بر تولید محتوا کاسته می شود و به امرهای حاشیه ای دیگر می پردازند.
برای اینکار پیشنهاد می شود برای جلوگیری از هم گسیختگی نظم فردی چند نفر آشنا با تولید محتوا استخدام کنید.

زمان فعالیت در سایت خود را زمان بندی کنید و بر این باور باشید که شما در یک شرکت استخدام شده اید و هر روز باید در ساعات کاری مقرر در شرکت مستقر باشید و فعالیت های روزانه خود را انجام دهید.
زمانی که سایت شما بازدید بالایی گرفت بر این باور نباشید که کار تمام شده و وقت کسب درآمد می باشد و سایر کار ها اعم از تولید محتوا باید کاسته شود شما باید زنجیره نظم را رعایت کنید تا از شکست کسب و کارتان جلوگیری کنید.

 

۵- نداشتن پلان  کسب و کار (Business Plan)

شما باید یک پلان کسب و کار برای خود ترسیم کنید و مراحل رشد و هدف های کسب و کار خود را در داخل آن پلان ترسیم کنید.
در مشاوره کسب و کار پلان کسب و کاری که آماده کرده اید یکی از مهم ترین رکن هاست.
برای ترسیم پلان کسب و کار (Business Plan) باید اهداف بلند مدت و کوتاه مدت خود را بنویسید و مشخص کنید چه زمانی به آنها دست خواهید یافت و مرحله بعدی چه چیزی می باشد. پلان کسب و کار موقعیت کنونی را تشریح می کند و انتظارات و پیش بینی های آینده و اهداف هر کسب و کار را در خود جای می دهد.

 

پیشنهاد ما : کسب درآمد از اینترنت رویا یا حقیقت

 

مشاوره کسب و کار

مشاوره کسب و کار اینترنتی

۶- رویا پردازی فراتر از واقعیت

همه ما دوست داریم رویا پردازی کنیم و روزانه به رویاها و آرزوی های خود فکر کنیم و آنها را در ذهنمان مرور کنیم، اتفاقا این امری خوب و اجتناب ناپذیر می باشد و لذت و اشتیاق ادامه کسب و کار را افزایش می دهد.
تا حد امکان رویا پردازی کنید و به آرزوها و هدف های آینده خود فکر کنید.

در بسیاری از کسب و کارهای شکست خورده مشاهده می شود این رویا پردازی ها فراتر از واقعیت پیش می رود و مدیر کسب و کار که رویای درآمد میلیونی را بعد از مدت زمانی که در نظر داشت، به رویای خود نمی رسد و از ادامه کار خود دلسرد می شود.
شما باید در هر کاری حداقل ها را در نظر بگیرید و به خود امید بیش از حد ندهید که در آینده به چنین درآمد یا خواسته ای نرسیدید دلسرد نشوید.

ممکن است این راه کمی زمان بر و سخت تر از حد انتظار شما باشد به تبلیغات در سایر سایت ها گوش ندهید که کسب درآمد از اینترنت آسان و فرآیند زمانی مشخصی دارد.
هر نوع کسب و کاری سختی های خود را دارد و کسب و کار اینترنتی آسان نیست و نمی توان ره صد ساله را در یک شب رفت.
شما باید تلاش و پشتکار قوی داشته باشید به این نکته توجه داشته باشید که رویا پردازی فراتر از واقعیت یکی از علت شکست کسب و کار اینترنتی می باشد.
برای کسب درآمد از ابنترنت نمی توان مبلغ دقیقی ذکر نمود چون پیش بینی آینده کاری دشوار و غیر ممکن می باشد.
همیشه به کمیت ها فکر کنید و به کیفیت ها توجه کنید. رویا پردازی نکنید که من بعد از ۶ ماه به درآمد میلیونی می رسم به این فکر کنید که بعد از ۶ ماه حد الامکان خواهم توانست اولین محصول و خدمات خود را ارائه دهم و اگر باز هم نتوانستم با پشتکار و تلاش بیشتری ادامه خواهم داد.

 

۷- نداشتن صبر و حوصله کافی

کسب و کار اینترنتی آسان نیست و هیچ پولی به آسانی به دست نمی آید.
این جمله را در ذهن خود بسپارید در بسیاری از تبلیغات مشاهده می شود کسب درآمد روزانه چند صد هزار تومان در روز با صرف یک ساعت کار در منزل !!!

  • فردی که می تواند روزانه چند صد هزار تومان در روز درآمد داشته باشد چرا آموزش خود را می فروشد؟
  • چرا با قیمت های کمتری این آموزش با ارزش را می فروشد؟
  • چرا برای خود چند نفر استخدام نمی کند تا خود را از فقر نجات دهد و آنها به جای اینکار به فکر فروش این آموزش ها با مبالغ زیر ۵۰ هزار تومان می باشند.

کسب درآمد از اینترنت به این صورت نیست که شما از روز اول به درآمد برسید و اگر جزو آن دسته از افرادی می باشید که به سود دهی زود بازده در این نوع کسب و کارها هستید، کسب و کار آنلاین به شما پیشنهاد نمی شود.
کسب و کار اینترنتی نیازمند صرف تلاش بعلاوه زمان کافی می باشد. شما باید صبر کافی را داشته باشید و روزانه به فکر خلق ایده های جدید باشید.
بسیاری از کسب و کارها که انتظار سود زود بازده بودند بعد از مدتی دلسرد می شوند و صبر نمی کنند ثمره و میوه صبر و حوصله خود را برداشت کنند و باعث شکست کسب و کارشان می شود.

 

۸- عدم وجود اطلاعات کافی در حوزه فعالیت

یکی دیگر از دلایل شکست یک کسب و کار نداشتن اطلاعات کافی در حیطه فعالیت خود می باشد.
مدیر کسب و کار با دانش فنی کمتر نسبت به رقبا شروع به فعالیت میکند و نظم فردی و صبر و حوصله و تمامی آیتم های دیگر را رعایت می کند ولی چون دانش و اطلاعات کافی در حوزه خود ندارد باعث تولید محصولات و محتواهای بی کیفیت می شوند که جامع و کامل نمی باشند و بعد از مدت کوتاهی کاربران سایت خود را از دست می دهد.

قبل از شروع کسب و کار ابتدا دانش خود را افزایش دهید و این کار را هر روز ادامه دهید و سعی کنید میزان مطالعه و یادگیری خود را افزایش دهید. فکر نکنید که دانش شما کافی نمی باشد و نیاز به یادگیری بیشتر ندارید.
قبل از شروع هر کاری یا تولید محتوا یا محصول خاصی چندین منبع را مطالعه فرمائید و سعی کنید با ادغام و ترکیب و تکمیل آنها محتواهای خود را تولید کنید.

 

۹- عدم بررسی رقبا

دوستان عزیز شما باید رقبای تجاری خود را بررسی کنید و حتی قبل از شروع کسب و کار بازار هدف خود را مشخص کنید و تحقیق کنید رقبای شما تا چه حدی توانسته اند نیاز بازار هدف را تامین کنند و نقاط ضعف و قوتشان کدام موارد می باشد.
آیا رسیدن به رقبا کاری دشوار می باشد یا کاری آسان یا اینکه برای اولین بار می خواهید خدمات خود را ارائه دهید. نقاط ضعف رقبای خود را در کسب و کار خودتان قوت بخشید و سعی کنید همیشه بهتر از آنها عمل کنید.

در برخی از کسب و کارهای نوپا بدون بررسی رقبا و میزان سختی کار شروع به فعالیت نموده و حتی ضعیفتر از آنها عمل می کنند و بعد از مدتی مشاهده می شود کسب و کارشان با شکست مواجه می شود و چیزی که انتظار داشتند به آن نرسیده اند و بررسی رقبای خود را فراموش کرده اند.
برای مثال رقبای تجاری شما در شبکه های اجتماعی و بازاریابی خیلی قوی بودند این در حالی بود که شما فقط سایتشان را دیده بودید و فکر می کردید سایتشان ضعیف بوده و مطالب کمتری دارند و شما هیچ صفحه ای در شبکه های اجتماعی ایجاد نکرده و تمرکز خود را بر روی سایت سپرده بودید و از این بازار عظیم غافل مانده بودید.

 

پیشنهاد ما: ۵ کسب و کار اینترنتی بدون سرمایه

 

۱۰- ایده نامناسب

دوستان عزیز یکی دیگر از علت شکست کسب و کار اینترنتی نداشتن ایده نو و خلاق می باشد. دیگر وقت آن رسیده کپی برداری را فراموش کنیم و به فکر خلق ایده های جدید باشیم.
دیجی کالا را فراموش کنید چرا همگی اسم یک فروشگاه به زبان ها می آید می گوئید یک سایت مثل دیجی کالا می خوام داشته باشم یا قالب مشابه دیجی کالا را باید در فروشگاه خودم نصب کنم.
یا مثلا یک سایت مثل آپارات ، یک سایت مثل پونیشا ، یک سایت مثل ره آموز و یک سایت مشابه سایر سایت ها … شما باید یک ایده جدید را در ذهن خود پرورش دهید نه اینکه از روی دیگران تقلید کنید.

برای خود فرصت ها را ایجاد کنید نه اینکه کپی برداری برندهای بزرگ را بکنید.
واقعا تصمیم بگیر چه چیزی در حال حاضر در اینترنت ایران ضعیف عمل می کند و خلاء در آن مشاهده می شود و هنوز کسب و کاری مشابه آن ایجاد نشده است.
پیش خود فکر کنید به چه چیزی تخصص دارم و هنوز هیچ آموزش کاملی در اینترنت در مورد آن وجود ندارد و من باید آن را تکمیل کنم و به بهترین کسب و کار در آن حوزه تبدیل شوم.
روی ایده خود وقت بگذارید و واقعا قبل از شروع کار به تمام جوانب آن فکر کنید و با دانش کامل وارد آن حوزه شوید.

مشاوره کسب و کار

درباره ی تیم محتوای ره آموز

عشق به یادگیری، چونان شعله‌ای در دل شب است که هر چه بیشتر می‌سوزد، راهی بیشتر در پیش رو روشن می‌کند. این تشنگی برای دانایی، مسیری است بی‌پایان به سوی کشف رازهای هستی و درک عمیق‌تر خود و جهان.

مطلب پیشنهادی

spotify-free-music-download

دانلود آهنگ از اسپاتیفای چگونه انجام می شود؟

یکی از محبوب‌ترین پلتفرم‌های پخش موسیقی در جهان، اسپاتیفای است که با ارائه‌ی میلیون‌ها آهنگ، …

4 دیدگاه

  1. مقاله جامع و مفیدی بود خیلی خیلی ممنون از خدمتی که می کنید.

  2. مشاوره کسب و کار اینترنتی هم میدید؟

  3. علت شکست در کسب و کارها واقعا چی میتونه باشه؟ علت اصلی

  4. در رابطه با کسب و کار در حال حاضر چه کسب و کاری هست که آینده خوبی داشته باشه و بتونه نیازهای زندگی رو برآورده کنه؟؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *