در این مقاله شما را با نحوه ساخت اکانت لینکدین و تنظیمات مربوطه آشنا می کنیم.
نام رسانه های اجتماعی که به گوشمان میخورد ذهنمان سریع به سمت اینستاگرام یا تلگرام می رود. مکانی که بیشتر کاربران اینترنتی در حال گشت و گذار اینترنتی هستند.
هر چه صفحات سرگرم کننده تر باشند مردم بیشتر می پسندند. و به تعداد بالایی دیده می شود. اما قرار نیست که همه رسانه های اجتماعی مشابه و مانند هم باشند.
یکی از این رسانه ها که مسیرش را از بقیه جدا کرده است لینکدین است. رسانه ای حرفه ای که برای کسب و کار ها و ارتباطات کار ساخته شده است. شما در لینکدین می توانید زندگی کاری افراد را ببینید یا بشنوید.
لینکدین یک راه عالی برای ارتباط با افراد حرفه ای و پیدا کردن فرصت های کاری است. لینکدین معمولا برای کسب و کار ها و ارتباط های شغلی شکل گرفته است. لینکدین برای بازاریابی و برندسازی مکان مناسب است.
می توانید با ایجاد یک صفحه در لینکدین محصولات و خدمات را با سایر کاربران معرفی کنید. با ما تا آخر همراه باشید.
برای آشنایی با نحوه ارسال پست موقعیت های شغلی در لینکدین مقاله ما را در سایت بخوانید.
نحوه ساخت اکانت لینکدین
این روزها حضور ابزار های اینترنتی در زندگی همه ما از قبل پر رنگ تر شده است. توسعه دهندگان تفاوتی با سرعت بالا از دستاورد های جدیدشان در اینترنت رونمایی می کنند.
کاربران می توانند اقدام به ساخت اکانت لینکدین کنند. و با نوشتن اطلاعات شخصی و معرفی کسب و کار خود در معرض دید دیگران قرار بگیرند.
کسانی که اقدام به ساخت اکانت لینکدین کردند می توانند برای پیدا کردن شغل مناسب و موقعیت های مختلف در این رسانه اجتماعی جستجو کنند. و روزمه خود را آسان تر در اختیار دیگران قرار دهند.
ساخت اکانت لینکدین به صورت رایگان انجام می شود. شما می توانید از طریق وب سایت یا گوشی اقدام به ساخت اکانت لینکدین کنید. در ادامه شما را با مراحل ساخت اکانت لینکدین با گوشی آشنا می کنیم:
- از گوگل پلی یا آپ استور آخرین نسخه اپلیکیشن را با توجه سیستم عامل خود نصب کنید.
- وارد برنامه شوید و NOT A MEMBER? JOIN NOW را لمس کنید.
- برای شما صفحه زیر به نمایش در می آید. بعد از پر بخش های مربوط به نام و نام خانوادگی و ایمیل و پسورد گزینه Agree & Join را لمس کنید.
- سپس کشور و کد پستی مربوط به خود را وارد کنید و گزینه Next را لمس کنید.
- اگر دوست دارید حساب کاربری شما بر پایه اطلاعات تحصیلی باشد گزینه I’m a student را فعال کنید. بعد از آن اطلاعات خواسته شده از شما را وارد کنید. در غیر این صورت در دو بخش موجود به ترتیب نوع کار و کمپانی فعلی یا اخیر خود را وارد کنید. سپس گزینه Continue را لمس کنید.
- کد دریافت شده از طریق ایمیل خود در بخش مشخص شده وارد کنید و بعدا گزینه Agree & Confirm را لمس کنید.
- اگر دوست دارید لیست مخاطبین ایمیل با لینکدین همگام سازی شود Continue را لمس کنید. اگر دوست ندارید همگام سازی شود Skip را لمس کنید. و به مرحله بعد بروید.
- در این مرحله لیستی از افرادی که ممکن است شما بشناسید برای شما نمایش داده می شود. در صورتی که دوست دارید شخصی را به لیست کاربران در ارتباط خود اضافه کنید Connect را لمس کنید. اگر دوست ندارید Skip را انتخاب کنید و به مرحله بعد بروید.
- در این مرحله می توانید Add a Photo را لمس کنید و برای حساب کاربری خود عکس انتخاب کنید. اگر دوست ندارید عکسی را بزارید Skip را لمس کنید.
- با این انجام دادن این کار ها با کار ساخت اکانت لینکدین را به پایان می رسانید. شما می توانید ویژگی های متنوع آن نهایت استفاده را ببرید. پیشنهاد می شود پس از ساخت اکانت لینکدین برای یافتن افراد مرتبط با کارتان اطلاعات دقیق خود را تکمیل کنید.
قسمت های مختلف اکانت لینکدین
بعد از ساخت اکانت لینکدین لازم است با قسمت های مختلف آن آشنا شوید. در ادامه این قیمت های متنوع را بررسی می کنیم.
قسمت Home: روزتان را از اینجا شروع خواهید کرد!
این قسمت شامل بخش های متنوعی است. و کاربرد اصلی آنها نمایش پست ها و فعالیت های کاربرانی است که با آن ها Connected شده اید است. کلمه Connect همان دنبال کردن است اما با کمی تفاوت.
همین قدر بدانید که اگر کاربری با شما Connect باشد، مطالب و پست های شما در بخش Home لینکدین دیگران نمایش خواهد داد.
قسمت My Network: اتصال پیدا کردن با دنیای لینکدین!
در این بخش می توان کاربرانی که با آن ها Connect هستید را مشاهده و مدیریت کنید. البته امکان مشاهده کاربران Connected در بخش پروفایل هم فراهم شده است.
یکی از مهم ترین کاربردهای قسمت My Network، امکان مشاهده کاربران جدید و توسعه دایره ارتباط شما است.
در ستونی در سمت چپ می توانید آماری از کاربرانی که دنبال می کنید. و گروه هایی هم به آن ها پیوسته اید و هشتگ ها را مشاهده کنید. پیشنهاد می شود بعد از ساخت اکانت لینکدین سعی کنید تا Connection خود را افزایش دهید.
تلاش کنید کاربرانی که با کسب و کار شما مرتبط هستند را به دایره ارتباطی خود اضافه کنید. با انجام آن بهره برداری بهتری از محیط خواهید داشت.
بخش Jobs:
برنامه لینکدین در ابتدا با هدف بازاریابی و استخدام پا به عرصه گذاشت. اما پس از مدتی ماهیت آن دچار تغییر شد و هدف های دیگری را دنبال کرد.
این قسمت برای کاربرانی که دنبال کار هستند و کارفرمایان در نظر گرفته شده است.
بخش Me: اتاق کنترل حساب کاربری شما!
با لمس Me یک بخش کوچک برای شما به نمایش در خواهد آمد. در این قسمت تنظیمات مربوط به پروفایل و حریم خصوصی و انتخاب زیان قرار داده شده است.
اگر شما پیچ شرکتی را اداره می کنید امکان انتخاب پنل آن از این مسیر امکان پذیر است.
اگر به دنبال بهینه سازی صفحه شرکت خود در لینکدین هستید، به مقاله ما در سایت سری بزنید.
بخش Messaging: اتاق ارتباط ها.
این قسمت همان طور که از نام آن بر میاد برای ارسال و دریافت پیغام شکل گرفته است. نیازی به توضیح بیشتر نیست و با کمک چت با کاربرانی که در تمام صفحات لینکدین در پایین و در سمت راست هستند می توان در ارتباط بود.
بخش Notification: لازم نیست توضیحی داده شود!
در این قسمت تمام تعاملات از سمت دیگران و تمام اعلان های مهم به صورت یکجا می توانید ببینید.
برای یک تعامل بهتر پیشنهاد میکنیم این بخش رو مرتب چک کنید. با این کار هم زمان کافی برای واکنش دارید و هم می توانید واکنش مناسب بدین.
طریقه وارد کردن اطلاعات پس از ساخت اکانت لینکدین
-
عکس پروفایل
بعد از ساخت اکانت لینکدین انتخاب یک عکس پروفایل جالب و حرفه ای و رسمی مهم است. عکس پروفایل باید به شکل مربع، با کیفیت و واضح و از سینه به بالا باشد.
از عکس های سلفی یا دسته جمعی استفاده نکنید. عکس پروفایل شما باید آینه تمام نما از شخصیت کاری شما باشد. وسواس به خرج دادن برای انتخاب پروفایل وسواس به جا است.
-
نام و نام خانوادگی
حرف اول نام و نام خانوادگی باید حتما به صورت بزرگ باشد. اگر در کسب و کار ترجمه فعالیت دارید و این نکته را رعایت نکنید بهتر است که کسب و کار خود را تعطیل کنید.
اولویت اول برای استفاده زبان نام و نام خانوادگی زبان انگلیسی است. چون که انگلیسی یک زبان بین المللی می باشد.
-
هدلاین حرفه ای
به متن هایی که زیر اسم شما در پروفایل شما قرار گرفته شده هدلاین گفته می شود. هدلاین درباره مسائل کاری و شرکتی و کسب و کاری که در آن مشغول هستند.
هدلاین یکی از قسمت های مهم و اساسی از پروفایل است. پیشنهاد میکنم برای آن وقت بگذارید و جدی بگیرید.
-
شغل فعلی
شغلی که هم اکنون مشغول آن هستند توصیف کنید. البته این قسمت را در هدلاین که بالا توضیح دادیم می توانید استفاده کنید.
-
محل زندگی
خوب برای ما ایران است.
-
زمینه کاری
زمینه کاری که در آن شغل به کار هستید را تایپ کنید. با این کار پیدا شدن شما توسط کاربران راحت تر است.
-
اطلاعات تماس
این بخش شما راه های ارتباطی شما با دیگر کاربران قرار دهید. شامل شماره تلفن ایمیل و آدرس شما در دیگر رسانه های اجتماعی است.
-
درباره من
در این قسمت شما توانید چند خطی از زندگی شغلی خود را برای کاربران بنویسید. شما باید از ابتدا تا کنون توضیحی کامل در مورد شغل فعلی و کار هایی که انجام دهید بنویسید.
توجه داشته باشید متن شما نباید خیلی کوتاه باشد که توضیح کامل نباشد. و نه خیلی طولانی که خسته کننده باشد.
-
سوابق کاری
این قسمت یکی از اساسی ترین و مهم ترین قسمت های پروفایل لینکدین به حساب می آید. این قسمت از قسمت هایی مانند نام شرکت، سمت، توضیح مختصر در مورد کسب و کار که آنجا انجام می دادید و می دهید تشکیل شده است.
این قسمت باید به صورت خلاصه و مفید باشد. اگر نمونه ای از کار های خود را در اختیار دارید می توانید به آن ضمیمه کنید.
در این قسمت لینکدین به صورت اتوماتیک تقدم و تاخر های سوابقتان را مرتب خواهد شد.
-
مهارت ها
در این قسمت شما مهارت های خودتان رو در هر زمینه وارد کنید. شما می توانید از مهارت های تخصصی خود در این قسمت نام ببرید.
-
تحصیلات
در این قسمت شما باید سال شروع و اتمام تحصیل، رشته تحصیلی، دانشگاهی که تحصیل کردید و آخرین مدرک تحصیلی را وارد کنید.
-
دستاورد ها
در این قسمت شما می توایند دستاورد ها یا پروژه هایی که کار کردید را در اختیار کاربران قرار بدید.
-
مدرک ها
این بخش برای کاربرانی که به شما پیام می دهند بسیار مهم است. توصیه می کنم که اگر گواهینامه ای یا مدرکی در ارتباط با تخصص خود دارید حتما وارد کنید. زیرا به کاربران اطمینان خاطر می دهد.
آیا با تگ insight لینکدین آشنا هستید؟ می دانید چقدر بر بازاریابی و تبلیغات لینکدین موثر است؟
کاربرد های لینکدین
-
برندینگ
شما به عنوان یک شرکت و کسب و کار لینکدین فضای عالی برای ایجاد برند قوی ایجاد کرده است.
اگر شما با استراتژی های محتوایی و نحوه کار با لینکدین را یاد بگیرید مطمئن باشید در زمان مناسب به عنوان یک برند خوب و بزرگ شناخته شوید.
-
ارائه روزمه
یکی از کاربردی ترین ویژگی های لینکدین ارائه رزومه کاری است. این ویژگی برای کاربرانی که در زمینه کاری تخصص داشته باشند می توانند رزومه کاری مناسبی ارائه نمایند.
با این کار می توانید توانایی های خود را در معرض دید شرکت های بزرگ که دنبال استخدام نیروی جدید هستند قرار دهید.
-
جستجوی مستقیم شغل
در لینکدین قسمتی با اسم مشاغل وجود دارد. کاربران با کمک این قسمت می توانند فرصت های کاری مربوط به مهارت خود را پیدا کنند. می توانند در لینکدین با شرکت مربوطه ارتباط برقرار کنند. یا حتی رزومه کاری خود را برای آنها ارسال کنند.
کسانی که از مهارت عالی برخوردار هستند با کمک لینکدین هیچ کاربری بیکار نخواهد ماند.
برای آشنایی با قابلیت استوری لینکدین و مزایای آن به مقاله ما در سایت مراجعه نمایید.
نتیجه گیری
ساخت اکانت لینکدین به تنهایی قدم اول برای وارد شدن به بازار کار است. مرحله بعد استفاده از امکانات و قابلیت های آن است. از مخاطبین خود بخواهید شما را به دوستان و آشنایان خود معرفی کنند.
برای پیدا کردن کاربران بیشتر می توانید وارد گروه هایی شوید که گروه های هدف شما هستند. گروه هدف شما بستگی به کسب و کار شما دارد. مثلا اگر خدمات کامپیوتری انجام میدهید گروه های دانشجویی مناسب است.
با این وجود داشتن یک پروفایل حرفه ای در جستجوی شغل به شما خیلی کمک می کند. ولی یادتان باشد به تنهایی کافی نیست. برای استفاده بهینه از لینکدین علاوه بر پروفایل حرفه ای استفاده حرفه ای هم لازم است.
شما می توانید از لینکدین برای نمایش رزومه یا جستجوی فرصت های شغلی بهره ببرید. شما می توانید با ساخت اکانت لینکدین در بزرگی به روی خود باز کنید. در لینکدین علاوه بر مشتریان زیاد کسب و کارهای فراوانی منتظر همکاری با شما هستند.
حتی شما از لینکدین به عنوان برنامه ای برای ارائه رزومه کاری خود میتوانید استفاده کنید. اساسا لینکدین برای ارتباط تجاری و به اشتراک گذاشتن تجربه ها شکل گرفته است. هدف اصلی لینکدین بر روی ایجاد شغل تمرکز دارد.