قالب وردپرس دانلود آبجکت 3Dmax پرنده فناوری

معایب تیک تاک

1,467 بازدید

اگر علاقمند به استفاده از شبکه‌های اجتماعی باشید. حتما با ویدیوهای کوتاه ۳ الی ۱۵ ثانیه‌ای در صفحات مختلف برخورد کرده‌اید. تمامی این کلیپ‌ها توسط شبکه اجتماعی تیک تاک ضبط شده اند. و در فضای مجازی دست به دست می‌شوند. تیک تاک یک اپلیکیشن چینی است. و تمرکز اصلی آن بر روی ویدیوهای کوتاه است. این اپلیکیش با رشد بسیار بالای خود در مدت زمان کوتاهی توانست به رقیبی جدی برای سایر شبکه‌های اجتماعی همچون اینستاگرام یوتیوب و حتی فیسبوک بدل شود. در ادامه این مقاله می‌خواهیم به معایب تیک تاک بپردازیم. اما ابتدا باید در مورد چیستی و تاریخچه این شبکه اجتماعی اطلاعاتی را بدست آوریم. پس با ما همراه باشید.

 

تیک تاک چیست؟!

اپلیکیشن تیک تاک را می‌توان یکی از پرطرفدارترین شبکه‌های اجتماعی در سال‌های اخیر دانست. کاربران این اپلیکشن با ضبط فیلم رقص یا لب خوانی یک آهنگ و صداگذاری بر روی آن ویدیوهای جالبی را خلق می‌کنند. که همین ویژگی را می‌توان برگ برنده‌‌ای بزرگ برای جذب کاربر بیشتر توسط این اپلیکیشن دانست.

تیک تاک امکانات بسیار فراوانی در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد. تا با استفاده از آن‌ها ویدیوهای زیباتر و جذابتری را به اشتراک بگذارید. از جمله این امکانات می‌توان به افکت‌های تصویری بسیار متنوع و رایگان آن اشاره کرد. که شما را به استفاده از این نرم افزار ترغیب می‌کنند.

در این نرم افزار نیز همچون اینستاگرام امکان درج نظرات در زیر ویدیوها برای کاربران فراهم شده است. امکان اشتراک گذاری ویدیوها در سایر شبکه‌های اجتماعی همچون فیسبوک، توییتر و اینستاگرام در آن وجود دارد. همچنین رابط کاربری آسان آن را، می‌توان از ویژگی‌های متمایزکننده آن نسبت به سایر شبکه‌های اجتماعی چینی دانست.

این اپلیکیشن چینی با رشد بسیار بالای خود در مدت کوتاهی توانست سر و صدای بسیاری را حتی بین سیاست مداران ایجاد کند. تیک تاک امروزه در بیش از ۱۵۰ کشور دنیا و به ۷۵ زبان زنده دنیا در حال فعالیت است. بی دلیل نیست که شرکت گوگل در پی خرید یک اپلیکیشن ویدیویی برای رقابت با تیک تاک است.

ما همچنین مقاله ای برای تبدیل حساب کاربری خود به حساب خصوصی در تیک تاک تهیه کرده ایم.

معایب اپلیکیشن تیک تاک

تاریخچه تیک تاک؟!

شبکه اجتماعی Vine را می‌توان پایه گذار ویدیوهای کوتاه دانست که انقلابی را در حوزه مجازی به وجود آورد. این شبکه اجتماعی در سال ۲۰۱۲ وارد بازار شد. و توانست کاربران زیادی را جذب خود کند. اما این پایان کار نبود. و در مدت کوتاهی در سال ۲۰۱۴ اپلیکیشن دیگری به نام Musical.ly پای به عرصه گذاشت. و با انتشار میلیونی ویدیوهای کوتاه توانست شهرت و محبوبیت بسیاری را برای خود فراهم آورد.

اپلیکیشن تیک تاک در ابتدا با نام Douyin معرفی شد. که فقط در دسترس کاربران چینی قرار داشت. اما با افزایش رضایت کاربران توسعه دهندگان این نرم افزار به فکر جهانی کردن آن افتادند. و برای اولین بار تیک تاک به صورت رسمی در سال ۲۰۱۷ در جهان شروع به کار کرد.

در ادامه توسعه دهندگان تیک تاک به فکر ادغام این اپلیکیشن با Musical.ly افتادند. و با عملی کردن آن توانست سیل عظیمی از کاربران را از Musical.ly سرازیر تیک تاک نمایند. می‌توان این تصمیم را یکی از دلایل اصلی موفقیت تیک تاک در سال‌های اخیر دانست.

حال که با چیستی و تاریخچه این اپلیکیشن آشنا شدیم، در ادامه قصد داریم به برخی از معایب این نرم افزار اشاره کنیم. پس در ادامه همراه ما باشید.

معایب تیک تاک

معایب تیک تاک

نمی‌توان هیچ شبکه اجتماعی فعال در فضای مجازی را بی عیب و ایراد دانست. تمام شبکه‌های اجتماعی فعال، در کنار سودهایی که برای کاربرانشان دارند. می‌توانند عواقب سو و زیان باری را نیز برای استفاده کننده‌های خود به همراه داشته باشند. تیک تاک نیز از این قاعده مستثنا نبوده و نیست. بهتر است با آشنایی از ضرر و زیان‌های احتمالی هر یک از شبکه‌های اجتماعی با آگاهی مناسب نسبت به استفاده از آن‌ها اقدام کنیم.

 

۱٫ سوء استفاده در تیک تاک

شرط ثبت‌نام در تیک تاک داشتن حداقل سن ۱۳ سال است. با این شرایط نیز کاربران زیادی در جهان و حتی ایران وجود دارند که زیر ۱۳ سال سن دارند. تیک تاک در اطلاعیه‌هایی اعلام کرده است که به این موضوع رسیدگی می‌کند. و حتی قوانین سفت و سختی همچون مسدود کردن حساب کاربری را وضع کرده است. اما هیچگاه درباره نحوه شناسایی متخلفان صحبتی نکرده است.

تیک تاک امکان اهدای هدایای الکترونیکی تا سقف ۶۰ دلار را از سوی طرفداران به تهیه کنندگان ویدیوها می‌دهد. زمانی که تعداد طرفداران (فالوران) به بیش از ۱۰۰۰ نفر برسد. امکان پخش زنده فعال می شود. و این اهدای هدایا از طریق پخش زنده صورت می‌گیرد. هر یک از اجراهای زنده می‌تواند تا چند هزار دلار هدیه برای اینفلوئنسر‌ها به همراه داشته باشد.

در برخی موارد گزارش شده است که اینفلوئنسرها در ازای دادن شماره تلفن همراه خود، اقدام به سوء استفاده و فریب کودکان برای پرداخت هدیه کرده‌اند. تیک تاک اعلام کرده است که در مقابل چنین سوء استفاده‌هایی اقدامات جدی را انجام خواهد داد. ولی در حال حاظر اقدام موثری در این باره اتخاذ نشده است. که این مورد را می‌توان یکی از بزرگترین معایب تیک تاک دانست.

۲٫ امنیت اطلاعات شخصی در تیک تاک وجود دارد؟

این شبکه اجتماعی که شهرت خود را از تولید ویدیوهای نوجوانان بدست آورده است. اعلام کرده است که اکثر کاربران ۱۶ الی ۲۴ ساله هستند. ولی شواهد نشان می‌دهند کاربران زیر ۱۳ سال درصد بالایی را به خود اختصاص می‌دهند.

این شبکه اجتماعی در دادگاه‌های آمریکا به اتهام دستبرد و جمع آوری اطلاعات کودکان زیر ۱۳ سال جریمه شده است. اما شواهد موثقی مبنی بر این تخلف وجود ندارد. و تنش سیاسی بین چین و آمریکا در سال‌های اخیر نیز می‌تواند از علل اتهام زنی دادگاه‌های آمریکایی به تیک تاک باشد. در هر صورت باید به صورت هوشیار عمل کرد تا از سوء استفاده‌های احتمالی جلوگیری شود.

برای اطلاع از روش های افزایش امنیت اکانت تیک تاک خود به مقاله ما در سایت مراجعه کنید.

 

۳٫ آیا تیک تاک در ایران مسدود است؟

با این که تیک تاک در هیج یک از اطلاعیه‌های رسمی خود اعلام به مسدود کردن اپلیکیشن برای کاربران ایرانی نکرده است. اما مدتی است گزارشاتی مبنی بر غیرفعال شدن این نرم افزار در ایران دریافت شده است. که کاربران ایرانی را گیج و سردرگم کرده است.

هرچند که نقشه Downdetector قطعی شبکه تیک تاک در نقاط مختلف جهان و تا حدودی ایران را نشان می‌دهد. اما هنوز هم جواب معتبری برای این مشکل وجود ندارد.

 

نکاتی برای استفاده امن از تیک تاک:

  • توسعه دهندگان تیک تاک امکان محدود کردن فرزندان توسط والدین را فراهم آورده است. به این صورت که والدین می‌توانند زمان استفاده فرزندشان از این نرم افزار را در بازه‌های زمانی ۴۰، ۶۰، ۹۰ و ۱۲۰ دقیقه در روز تنظیم کنند.
  • اینترنت فضایی است که در آن تمامی رفتارها و عملکردهای شما ثبت و ذخیره می‌شوند. چه بسا چیزی که امروز برای شما جالب و یا خنده دار است، در آینده برای شما دردسرساز شود. پس بهتر است قبل از هرکاری به عواقب و پیامدهای آن بیاندیشید.
  • هیچگاه از ابزارهایی که اطلاعات شخصی شما را مانند شماره تلفن، عکس خانوادگی، آدرس محل زندگی و… را ثبت و قابل ردیابی کنند استفاده نکنید.
  • اگر می‌خواهید به صورت کاربر عادی و نه به صورت اینفلوئنسر‌ در تیک تاک فعالیت کنید. حتما حساب کاربری خود را به صورت خصوصی (Private) تنظیم کنید.

 

سخن آخر

تعدادی از معایب تیک تاک در بالا بیان شد. بهتر است این معایب را بشناسیم. و با آگاهی بالا اقدام به استفاده از آن کنیم تا در آینده دچار دردسر نشویم.

درباره ی

مطلب پیشنهادی

آموزش نحوه حذف اکانت تیک‌ تاک

آموزش حذف اکانت تیک‌ تاک

در این مقاله قصد داریم که آموزش چگونگی حذف اکانت تیک‌ تاک را خدمت شما …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *