خانه / شبکه های اجتماعی / آموزش دیلیت اکانت فیس‌بوک
کسب و کار اینترنتی

آموزش دیلیت اکانت فیس‌بوک

دیلیت اکانت فیس‌بوک چگونه است؟ با زیادشدن شبکه‌های اجتماعی مثل اینستاگرام، واتس اپ و… که به‌راحتی قابل‌نصب درگوشی‌های موبایل می‌باشند. افراد زیادی هستند که از این شبکه‌های مجازی استفاده کرده و در آن اکانت دارند و می‌توانند پست‌هایی حاوی متن، تصویر، ویدیو را در آن به اشتراک بگذارند و با افراد زیادی ارتباط برقرار کنند. فیس‌بوک نیز یکی از همین شبکه‌های اجتماعی است که کاربران زیادی دارد و مانند سایر شبکه‌های اجتماعی قابلیت‌های متعددی دارد. اگر شما کاربر این شبکه اجتماعی هستید و دیگر قصد فعالیت در این شبکه را ندارید این مقاله را دنبال کنید. در این مقاله به توضیح دیلیت اکانت فیس‌بوک خواهیم پرداخت و شمارا با روش‌های آن آشنا خواهیم کرد علاوه بر آن اگر قصد دارید برای مدت‌زمان کوتاهی از فیس‌بوک خارج‌شده ولی همچنان اکانت خود را حفظ کنید این کار با دی اکتیو کردن اکانت شما در فیس‌بوک امکان‌پذیر است که در ادامه مطلب به توضیح آن خواهیم پرداخت.

 

پیشنهاد ما: آموزش تولید محتوا اختصاصی برای سایت

 

تاریخچه فیس‌بوک

فیس‌بوک یکی از شبکه‌های اجتماعی قدیمی در جهان است. حتی می‌توان گفت که اولین شبکه اجتماعی در دنیا فیس‌بوک بوده است. فیس‌بوک در ۴ فوریه سال ۲۰۰۴ میلادی توسط مارک زاکربرگ و تعدادی از دوستانش در دانشگاه هاروارد نوشته شد. در ابتدا کاربران فیس‌بوک فقط دانشجویان دانشگاه هاروارد بودند اما بعدها استفاده از این برنامه برای عموم آزاد شد. همچنان این برنامه پرچم‌دار اصلی شبکه‌های اجتماعی است و بعد از گذشت ۱۵ سال محبوبیت خود را در بین افراد حفظ کرده است.

 

 

دیلیت اکانت دائمی اکانت فیس‌بوک

حذف دائمی اکانت فیس‌بوک ممکن است دلایل زیادی داشته باشد. ممکن است به خاطر فیلترینگ فیس‌بوک بخواهید اکانت خود را حذف کنید و یا حتی سرعت کم فیلترشکن‌ها در استفاده از این برنامه برای شما غیرقابل‌تحمل باشد و یا هر دلیل دیگری که بخواهید از این برنامه برای همیشه خارج شوید. باید دقت کنید که زمانی که دیلیت اکانت فیس‌بوک را انجام می‌دهید دیگر راه برگشتی نیست. درواقع شما دیگر دسترسی به اطلاعات شخصیتان ندارید و تمامی پیام‌های ارسال‌شده پاک خواهد شد. پس قبل از دیلیت اکانت فیس‌بوک اطمینان حاصل کرده و اقدام به دیلیت اکانت کنید.

 

مراحل دیلیت اکانت دائمی فیس‌بوک

مرحله اول: ابتدا فیلترشکن خود را روشن کرده و وارد لینک دیلیت اکانت فیس‌بوک شوید.(https://www.facebook.com/help/delete_account)

مرحله دوم: با ورود به لینک، صفحه‌ای برای شما باز می‌شود که باید نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید و وارد پروفایل شخصی اکانت فیس‌بوک خود خواهید شد.

مرحله سوم: در تصویری که برای شما نمایان می‌شود گزینه Delete My Account را انتخاب کنید.

دیلیت اکانت فیس بوک

مرحله چهارم: در صفحه بعدی سؤالی از شما پرسیده می‌شود تا فیس‌بوک مطمئن شود که موارد امنیتی برقرار است و شما ربات نیستید. در این قسمت باید سؤالات را بر اساس تصاویر پاسخ دهید. درنهایت گزینه تأیید را انتخاب کرده و اکانت شما حذف می‌شود.

نکته: فیس‌بوک در حذف دائمی اکانت تدبیری اندیشیده است و آن این است که اگر کاربر در مدت‌زمان کمتر از ۱۴ روز از حذف اکانت خود منصرف شود دوباره می‌تواند با همان نام کاربری و رمز عبور وارد اکانت خود شود؛ یعنی به مدت ۱۴ روز فیس‌بوک بعد از حذف اکانت اطلاعات شمارا برای بازگشت دوباره نگه می‌دارد.

 

پیشنهاد ما: تاثیر شبکه های اجتماعی بر روی سئو سایت

 

دی اکتیو یا حذف موقت اکانت فیس‌بوک

 

دیلیت اکانت فیس‌بوک

 

گاهی ممکن است تصمیم بگیرید که برای مدتی از این برنامه خارج شوید و بخواهید که کاربران دیگر نتوانند تصاویر و پروفایل شمارا ببینند و یا فکر کنند که برای همیشه از این برنامه خارج‌شده‌اید. در چنین مواقعی فیس‌بوک این امکان را دارد که بتوانید اکانت خود را برای مدتی غیرفعال کنید. در دی اکتیو کردن اکانت فیس‌بوک اطلاعات شما برای سایر کاربران ناپدید می‌شود و دیگر نمی‌توانند شمارا ببینند اما بعد از بازگشت دوباره به فیس‌بوک اطلاعات شما بازگردانده می‌شود و فقط در مدت‌زمان نبود شما محو خواهد شد.

مراحل دی اکتیو کردن اکانت فیس‌بوک

مرحله اول: ابتدا صفحه اصلی فیس‌بوک را بازکرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید؛ و بر روی Login کلیک کنید.

مرحله دوم: پس از ورود صفحه‌ای باز می‌شود. آیکونی که در گوشه صفحه وجود دارد را بازکنید و روی Setting کلیک کنید.

مرحله سوم: در صفحه تنظیمات گزینه Security را از پنل سمت چپ انتخاب کنید.

دیلیت اکانت فیس بوک

مرحله چهارم: سپس برای دی اکتیو کردن اکانت خود گزینه Deactivate your account را انتخاب کنید.

دیلیت اکانت فیس بوک

 

مرحله پنجم: در این قسمت باید علت دی اکتیو کردن حساب خود را از بین گزینه‌هایی که فیس‌بوک در اختیارتان قرار داده است انتخاب کنید و گزینه Deactivate را بزنید.

دیلیت اکانت فیس بوک

 

 

مرحله ششم: در مرحله بعد از شما پرسیده می‌شود که برای چه مدتی حضور نخواهید داشت مدت‌زمان عدم حضورتان را وارد کنید.

 

دیلیت اکانت فیس بوک

 

مرحله هفتم: در مرحله آخر فیس‌بوک مجدداً رمز عبور می‌خواهد. رمز عبور را وارد کرده و گزینه Deactivate Now را انتخاب کنید.

پایان مراحل: اکانت شما به‌طور موقت غیرفعال می‌شود و هر زمانی که خواستید از اکانت خود استفاده کنید و به فیس‌بوک بازگردید می‌توانید دوباره همان نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کرده و وارد حساب خود می‌شوید.

 

پیشنهاد ما: افراد موفق چگونه برنامه ریزی می کنند؟

نتیجه‌گیری

در این مقاله به توضیح جامعی درباره دیلیت اکانت فیس‌بوک پرداختیم و روش‌های دیلیت اکانت فیس‌بوک را توضیح دادیم. اگر از این برنامه خسته شده‌اید و قصد حذف کردن اکانتتان رادارید از روش‌های گفته‌شده استفاده کنید و به‌راحتی اکانت خود را حذف کنید همچنین می‌توانید برای دی اکتیو کردن اکانتتان نیز از روش‌های گفته‌شده استفاده کنید. برای ورود مجدد باید نام کاربری و رمز عبور ساخته و وارد فیس‌بوک شوید. امیدواریم که این مقاله برای شما مفید بوده باشد.

کسب و کار اینترنتی ره آموز

درباره‌ی سمیه خداپرست

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کسب درآمد از اینترنت با تولید محتوای اختصاصی