قالب وردپرس دانلود آبجکت 3Dmax پرنده فناوری

تاثیر شبکه های اجتماعی بر روی سئو سایت

2,329 بازدید

در این مقاله به جزیئات شبکه اجتماعی می پردازیم و محبوب ترین شبکه های اجتماعی جهان و هم چنین محبوب تر ین شبکه های اجتماعی در ایران می پردازیم. تاثیر شبکه های اجتماعی بر روی سئو کسب و کار اینترنتی ، شاید برای شما جالب باشد که شبکه های اجتماعی و فعالیت در آنها هم یکی از مهم ترین فاکتورها برای سئو می باشد. شاید قبلا با شبکه های اجتماعی کار نمی کردید وقت آن رسیده که از امروز فعالیت خود را در شبکه های اجتماعی شروع کنید. شبکه های اجتماعی باعث محبوبیت کسب و کار و برند شما می شود و این محبوبیت را گوگل شناسایی می کند و شما را در صدر نتایج خود قرار می دهد.

 

پیشنهاد ما : ۳۷ آمار منحصر به‌ فرد از ۳ شبکه‌ی بزرگ اجتماعی

 

شبکه اجتماعی چیست ؟

شبکه اجتماعی

 

بنابر تعریف ویکی پدیا، شبکه اجتماعی مجازی بستری برای ارتباط نزدیک و تبادل نظر فرد با فرد ،سازمان با سازمان و فرد با سازمان می باشد.

بنابراین تمامی افراد و سازمان ها در بستری یکسان پس از ایجاد حساب کاربری می توانند برای رسیدن به اهداف خود برنامه ریزی و اقدام کنند. بطور مثال یک کمپانی بزرگ و یک گرافیست فریلنسر بدون هیچ تفاوتی باید پس از ایجاد حساب کاربری نسبت به گسترش ارتباطات خود اقدام نموده و چه بسا فرد گرافیست بدون هیچگونه منبع انسانی و مالی، درآمد بیشتری از این راه کسب کند.

 

لیست شبکه های اجتماعی

چرا به دنبال لیستی از شبکه های اجتماعی باشیم؟
همیشه سئو کاران به دنبال یافتن سایت هایی با بازخورد بالا برای انتشار و اشتراک گذاری مطالب وبسایتهای خود هستند.

معرفی لیست ۱۳ شبکه اجتماعی دنیا
در زیر ما به معرفی لیست ۱۳ شبکه اجتماعی دنیا می پردازیم. سعی می کنیم به ترتیب از نظر اولویت و مهم بودن لیست شبکه های اجتماعی را معرفی کنیم و برای هر کدام توضیح مختصری خواهیم داد:

  1. فیسبوک : بزرگترین شبکه اجتماعی دنیا با بیش از ۲ میلیارد کاربر فعال در ماه است.
  2. واتس آپ : واتس آپ یک شبکه اجتماعی مبتنی بر پیام است که الان جزئی از فیسبوک می باشد و در سال ۲۰۱۷ بیش از ۱ میلیارد نفر کاربر فعال داشته است.
  3. مسنجر فیسبوک : بخشی از فیسبوک است که برای چت و گفتگو استفاده می شود و تا بحال بیش از ۱.۲ میلیارد نفر کاربر داشته است.
  4. لینکدین : یک شبکه اجتماعی مرتبط با مشاغل و صاحبان کسب و کار است که متعلق به ماکروسافت بوده و تا کنون بیش از ۵۰۰ میلیون عضو دارد.
  5. گوگل پلاس : گوگل پلاس یکی از سرویس های شرکت گوگل است که شما پس از ایجاد جی میل می توانید از آن بهره ببرید.
  6. توییتر : توییتر دارای بیش از ۱۴۰ میلیون کاربر است که بیشتر در کشور آمریکا محبوب بوده و کاربران می توانند تا ۱۴۰ کاراکتر را برای هم به همراه عکس و ویدئو توییت کنند.
  7. اینستاگرام : شبکه اجتماعی متکی بر عکس و ویدئو که متعلق به فیسبوک بوده و بیش از ۳۷۵ میلیون عضو دارد و در کشور ما ایران نیز بسیار محبوب است.
  8. پینترست : یک شبکه اجتماعی مبتنی بر اشتراک گذاری تصویر و ویدئو از سایت های دیگر است که به قول خود سایت، آنها را پین می کند و در آلبوم هایی که شما تعیین می کنید نمایش می دهد. این شبکه اجتماعی روی سئو بسیار تاثیر گذار است.
  9. اسنپ چت : یک پیام رسان اجتماعی با بیش از ۱۵۰ میلیون کاربر فعال روزانه است.
  10. کوئرا : یک شبکه اجتماعی پرسش و پاسخ است که کاربران می توانند سوال بپرسند یا به سوالات پاسخ دهند. کوئرا بیش از ۲۰۰ میلیون کاربر فعال دارد.
  11. گب : یک شبکه اجتماعی تبلیغاتی است که به کاربران اجاره می دهد مطالب را با محدودیت ۳۰۰ کاراکتری که به گب معروف اند بنویسند و بخوانند. این شبکه اجتماعی بیش از ۲۰۰ هزار کاربر فعال دارد.
  12. ردیت : یک شبکه اجتماعی با بیش از ۵۰۰ میلیون بازدید ماهانه است. پست های متنی و یا لینک مستقیم می تواند در سایت به اشتراک گذاشته شود و توسط اعضا برای تعیین محبوبیت رای داده شود.
  13. مای اسپیش : یک شبکه اجتماعی محبوب در زمینه موسیقی است که بین نوازندگان و خواننده ها بیشتر محبوب است.

 

پیشنهاد ما : ردیت (Reddit) چیست و مواردی که درباره آن باید بدانید !

 

بهترین شبکه های اجتماعی

شبکه اجتماعی

 

۱۰ شبکه اجتماعی برتر جهان، آمار و ارقام جالبی منتشر کردند که به قرار زیر بازگو می شود.

  • فیس بوک
  • توییتر
  • LinkedIn
  • Google Plus
  • یوتیوب
  • Pinterest
  • اینستاگرام
  • Tumblr
  • Flickr
  • Reddit

 

محبوب ترین شبکه های اجتماعی در ایران

اینستاگرام – Instagram

شبکه اجتماعی
اینستاگرام یک شبکه اجتماعی تصویری و متعلق به فیسبوک ست. پس از تلگرام، دومین شبکه اجتماعی محبوب در ایران است. اما بعد از فیلتر شدن تلگرام به اولین شبکه اجتماعی محبوب ایران تبدیل شد. (معرفی شبکه ی اجتماعی اینستاگرام )

تلگرام –Telegram
در آگوست ۲۰۱۳ در روسیه تلگرام راه اندازی شد. این شبکه در ابتدا بیشتر و فقط یک پیام رسان ساده بود و به تدریج با پدیدار شدن امکاناتی همچون گروه ها و کانال ها میتوان آن را یک شبکه اجتماعی تلقی کرد.

واتس آپ – Whatsapp
در ابتدای شروع فعالیت سازندگان آن اعلام کردند که استفاده از خدمات این برنامه بمدت یکسال بصورت رایگان است ولی با به روی کار آمدن دیگر اپلیکیشن های پیام رسان رایگان آنها را از این تصمیم منصرف کرد و واتس آپ بصورت رایگان باقی ماند.

لاین – Line

شبکه اجتماعی

بعد از شبکه های گفته شد یکسری اپلیکشین شبکه های اجتماعی وارد شدند و جای خود را بین کاربران ایرانی باز کردند. (امان از فیلتر شدن ها که این شبکه اجتماعی هم از دور خارج شد.)

توییتر – Twitter
به دلیل یکسری از محدودیت های این شبکه اجتماعی در حال حاضر بیشترین و اصلی ترین طرفداران این شبکه خبرنگاران و سیاست مداران هستند.

فیسبوک – Facebook
به عنوان بزرگترین شبکه اجتماعی موجود در اینترنت میتوان این برنامه را نام برد و البته خیلی زود هم کاربران خود را از دست داد. اوج فراگیری فیس بوک در ایران، سال ۱۳۹۰ بود که تعداد ۱۷ میلیون کاربر ایرانی در آن عضو بودند که با به روی کار آمدن دیگر شبکه ها فیس بوک کاربرانش را از دست داد.

 

تحلیل شبکه های اجتماعی

تحلیل شبکه های اجتماعی (Social Network Analysis) که گاهی به اختصار به آن SNA هم گفته می‌شود به معنای فرایند بررسی و ارزیابی ساختارهای یک شبکه اجتماعی به عنوان یک گراف از ابزارها یا انسانهاست که با خطوط ارتباطی به یکدیگر متصل هستند.
این خطوط ارتباطی می‌تواند رابطه دوستی، انتقال ویروس بیماری، رابطه ارسال و دریافت پیام و پیامک، تبادل نظر در زمینه رای دادن در یک انتخابات، رابطه ارسال و دریافت بسته های اطلاعاتی و یا هر نوع رابطه دیگری باشد.
همانطور که در تعریف شبکه های اجتماعی اشاره شده، تحلیل شبکه های اجتماعی با استفاده از دانش ریاضی و نظریه گرافها، شکلی بسیار علمی و ساختاریافته به خود گرفته است و در حال حاضر تحلیل شبکه های اجتماعی از جمله گران‌ترین و پرسودترین تخصص های بشری محسوب می‌شود.

 

تاثیر شبکه های اجتماعی بر سئو

اگر مطلبی در سایت خود منتشر نمودید سعی کنید همان مطلب را در شبکه های اجتماعی نیز باز نشر کنید. اگر شما یک پیج مشهور دارید باعث انتشار در صفحه سایر کاربرانتان خواهد شد و شما به مرور زمان بر محبوبیت شما افزوده خواهد شد و سایت شما با روند صعودی رو به جلو حرکت خواهد کرد. هر چقدر میزان لایک و نظرات در زیر مطالب شما در شبکه های اجتماعی بیشتر باشد امتیاز بیشتری دریافت خواهید نمود و همین امر باعث بوجود آمدن نگرش مثبت در گوگل می شود و به اصطلاح Social Signals بهتری خواهید داشت و بطور غیر مستقیم سئوی خود را بهبود کرده اید و با کمترین هزینه سایت خود را سئو کرده اید و تاثیر شبکه های اجتماعی را مشاهده خواهید کرد.

 

شبکه اجتماعی

 

سعی کنید در انتهای مطالب خود از کلید های انتشار در شبکه های اجتماعی استفاده کنید. برخی از شبکه های اجتماعی مشهور عبارتند از :

فیس بوک ، تویتر ، پین ترست و گوگل پلاس که تاثیر بسیار زیادی بر روی کسب و کار شما خواهند داشت. سعی کنید اگر ویدئویی می سازید در اینستاگرام ، تلگرام و حتی سایت های اشتراک ویدئو مانند یوتیوب و آپارات استاده کنید. اگر در هنگام انتشار فیلم در شبکه های اشتراک ویدئو از کلمه کلیدی هدف در عنوان خود استفاده کرده باشید به صفحات اول و دوم گوگل دست خواهید یافت و ویدئوی شما مشهور خواهد شد. اگر در فیلم خود مطالب کاملی قرار دهید کاربر به محض مشاهده فیلم شما به سایتتان مراجعه کرده و به احتمال زیادی مشتری شما خواهد شد. سعی کنید در انتهای توضیحات مربوط به ویدئو بارگذاری شده لینک سایت و توضیحات کاملی قرار دهید. در مقاله قبلی خود در مورد تاثیر ویدئو مارکتینک نیز یک مقاله منتشر کرده ایم که مطالعه آن خالی از لطف نخواهد بود.

 

امروزه با همه گیر شدن تلگرام و همیچنین وجود تعداد  بسیار زیادی از هموطنان عزیز ایرانی در این شبکه اجتماعی توصیه می شود این شبکه اجتماعی محبوب را هرگز فراموش نکنید و برای سایت خود یک کانال تلگرام بسازید و  ویدئو ها و مطالب جدید خود را در کانال قرار دهید کافیست یک ویدئو عالی تولید کنید و بازنشر همین ویدئو بین کاربران مشتریان بسیار زیادی برای شما سرازیر خواهد کرد که از حد انتظارتان خیلی فراتر می باشد.

 

پیشنهاد ما : تاثیر پشتیبانی آنلاین روی کسب و کار و افزایش فروش

 

مدیریت شبکه های اجتماعی

شبکه اجتماعی

شما به‌عنوان یک کاربر یا مدیر امروزی قطعا با شبکه‌های اجتماعی مختلف اعم از اینستاگرام و توییتر آشنایی دارید. اما آیا در مورد چگونگی استفاده از این شبکه‌ها و خاصیت رسانه‌ای آنها در رشد کسب‌وکار نیز اطلاعات دارید؟ آشنایی با مدیریت این رسانه‌ها و انتخاب هوشمندانه‌ی کانال‌ها برای بازاریابی شرکت، قدمی مثبت در گسترش کسب‌وکار، افزایش مخاطبان و نرخ تبدیل آنها به مشتری است.

نوع محتوا و زمان‌بندی انتشار آن فاکتورهای اصلی مدیریت رسانه‌ها هستند
در تعریف ساده مدیریت رسانه‌های اجتماعی فرآیند مدیریتی ارتباطات و انتشار محتوا در شبکه‌های اجتماعی مانند توییتر، فیسبوک، اینستاگرام، لینکدین و غیره است. این مدیریت، فرآیندی فراتر از پست کردن محتوا در پروفایل شبکه‌های اجتماعی شرکت است. اکرچه ارسال محتوا نقشی اساسی دارد، اما مدیریت رسانه‌ای موارد دیگری همچون جذب مخاطب و افزایش دسترسی به برند و شناخته‌ شدن هرچه بیشتر آن را نیز شامل می‌شود. در ارتباط با این موارد، وظایف اصلی در مدیریت رسانه‌های اجتماعی عبارتند از:

  • انتخاب پلتفرم مناسب رسانه‌های اجتماعی
    نوع محتوا و زمان‌بندی انتشار آن فاکتورهای اصلی مدیریت رسانه‌ها هستند
  • تدوین استراتژی رسانه‌های اجتماعی
    قدم اول تعیین استراتژی، تعیین شبکه‌ی مناسب برای کسب‌وکار است
  • برنامه‌ریزی زمانی انتشار محتوا
    ثبات در انتشار محتوا کلید اصلی موفقیت و جذب مخاطب دائمی است

 

پیشنهاد ما : ✔️ انتخاب شیک ترین اسم برای پروفایل

 

کلام آخر :

حتما برای شبکه های اجتماعی وقت بگذارید و تاثیر شبکه های اجتماعی بر روی کسب و کار اینترنتی را آنالیز کنید و ببینید که چگونه می توانید ترافیک هوشمندانه و خوبی به سوی سایتتان روانه کنید. بعد از مدت کمی با سرعت زیادی سایت شما رشد و فروش بسیار زیادی را برای خود فراهم خواهید ساخت.

درباره ی تیم محتوای ره آموز

عشق به یادگیری، چونان شعله‌ای در دل شب است که هر چه بیشتر می‌سوزد، راهی بیشتر در پیش رو روشن می‌کند. این تشنگی برای دانایی، مسیری است بی‌پایان به سوی کشف رازهای هستی و درک عمیق‌تر خود و جهان.

مطلب پیشنهادی

خرید شماره مجازی بلیزارد به تعداد دلخواه

گزارشی از سایت فالووران با استفاده از شماره مجازی بلیزارد می‌توانید رقابت را در بازاریابی …

یک دیدگاه

  1. خیلی خوب بود متشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *