قالب وردپرس دانلود آبجکت 3Dmax پرنده فناوری

ایمیل مارکتینگ چیست ؟ راهکارهای ساده استفاده از آن؟

2,356 بازدید

ایمیل مارکتینگ یا بازاریابی ایمیلی امروزه به یکی از مهم ترین استراتژی های فروش و بازاریابی اینترنتی مبدل شده است و با نگاهی به کسب و کارهای آنلاین، نیاز مبرم آن ها برای فروش از طریق ایمیل مارکتینگ بیش از پیش دیده می شود. در این مقاله از سایت آموزشی ره آموز می خواهیم شما را با مفهوم ایمیل مارکتینگ یا همان بازاریابی ایمیلی آشنا کنیم و چند راه کار ساده و نیمه حرفه ای و سریع برای شروع ایمیل مارکتینگ بیان کنیم پس با ما همراه باشید و از سرویس ایمیل مارکتینگ برای زنده ماندن کسب و کارتان و حتی برندتان استفاده کنید.

 

پیشنهاد ما مطالعه مقاله : ۱۰ نکته اثر گذار در ایمیل مارکتینگ

 

ایمیل مارکتینگ چیست ؟

ایمیل مارکتینگ

ایمیل مارکتینگ یعنی ارسال ایمیل به مشتریان سابق، مشتریان فعلی یا هر شخص دیگری که خودش با اختیار از راهی مشخص ایمیل خودش رو در اختیار ما قرار داده و به ما اجازه ارسال ایمیل داده، بعد ما باید به ایمیل اون شخص ایمیل هایی ارسال کنیم (مثلا هفته ای یک ایمیل یا روزی یک ایمیل و یا ارسال ایمیل با برنامه ریزی که خودتان برای کسب و کارتان در نظر می گیرید.) و ما بین بعضی از ایمیل ها، پیشنهاد فروش محصولات و خدمات خودمون رو به اونها بدیم.

نکته: هر سایتی بدون ایمیل مارکتینگ نمی تواند فروش خوبی داشته باشد؛ یا بهتر می توان گفت اگر فروش خوبی هم داشته باشد با ایمیل مارکتینگ فروشش بیشتر می شود.

بازاریابی ایمیلی می تواند درآمد شما را به میزان قابل توجهی افزایش دهد، اگر آن را به درستی انجام دهید. این روشی عالی برای مجبور کردن افراد به بازدید از وب سایت یا وبلاگ شما است. ترافیک بیشتر اگر با هدف انجام شود معمولا به معنای درآمد بیشتر است.

 

دلایل استفاده از ایمیل مارکتینگ

یکی از موارد فوق العاده مهم در ایمیل مارکتینگ که به شخصه تجربه داشتم و در دوستان هم مشاهده می کنم بازدید زیاد و جذب ترافیک خوب برای سایت است چرا؟؟؟
چون امروزه اکثر بازدید کنندگان از سایت ها از طریق موبایل می باشد و به این علت که گوشی های هوشمند برای کارایی و امکانات بیشتر کاربر را مجبور به ساخت اکانت ایمیل یا جی میل و … می کنند و همیشه این اکانت ساخته شده در گوشی های هوشمند باید فعال باشند، مثل پیامک یعنی هر ایمیلی که ارسال می شود یک نوتیفیکیشن (Notification) در گوشی می زند و مورد مشاهده کاربر آن گوشی است.

ایمیل مارکتینگ
طبق آمار اعلام شده ۹۴% کاربران اینترنت از ایمیل استفاده می کنند، در حالی که تنها ۶۱% از آن ها از رسانه های اجتماعی استفاده می کنند؛
پس نتیجه می گیریم هر ایمیلی که از طرف صاحبان کسب و کار به ایمیل های جمع آوری شده ارسال می شود، در صد بیشتری برای مشاهده شدن دارد و این را در نظر بگیرید که اگر با صفحه فرود یا لندینگ پیج (Landing Page) این ایمیل را از شخص گرفته باشید آن شخص مطمئنا علاقه به حوزه ی کاری شما داشته و فروش آسان تری خواهید داشت.

 

آموزش ایمیل مارکتینگ

چگونه باید ایمیل بازدید کنندگان سایت خود را جمع آوری کنیم؟

بهترین راه برای دریافت یا جمع آوری کردن ایمیل بازدید کنندگان سایت، لندینگ پیج (Landing Page) یا صفحه فرود هست.
ابتدا باید یک هدیه برای بازدید کنندگان سایت خودتون در نظر بگیرید (مثلا یک کتاب الکترونیکی، یک فایل صوتی، یک فایل ویدیویی و… درست کنید) بعد برای اینکه بازدید کنندگان سایت بتونند هدیه رو دانلود کنند باید قبل از دانلود، ایمیل خودشون رو در اختیار شما قرار بدن، به وسیله صفحه فرود می تونید اینکار رو انجام بدید. روشهای دیگری هم برای جمع آوری کردن ایمیل بازدید کنندگان وجود داره، مثلا اگر سایت شما سیستم عضویت داشته باشه، کاربرانی که در سایت شما عضو میشن ایمیل خودشون رو در هنگام پرکردن فرم عضویت وارد می کنند (ثبت می کنند).
شاید خیلی ها الان به این فکر بیوفتند که شبکه های مجازی بازدید بیشتری دارد. بله شاید حرف شما درست است اما:
طبق تجارب کسب شده از ایمیل مارکتینگ، فروش بیشتر در این زمینه بازاریابی را نشان می دهد. مزیت بزرگ ایمیل مارکتینگ در مقایسه با رسانه های اجتماعی این است که خریداران بالقوه و مشتریان به احتمال بیشتری ایمیل را می بینند. صرف ارسال چیزی به این معنا نیست که همه افرادی که شما می خواهید پیامتان را خواهند دید. پست شما ممکن است حتی در جریان های مخاطبان هدف شما نشان داده نشود. با این حال، ایمیل در صندوق ورودی تا زمانی که خوانده شود (یا پاک گردد) باقی می ماند و این یک مزیت خوب برای بازاریابی ایمیلی به شمار می رود.

 

چرا کسب و کار اینترنتی شما حتما باید صفحه فرود داشته باشد؟

  • تقریبا ۹۰ درصد از بازدید کنندگان شما، هرگز به وب سایت شما بر نمی گردند؟
  • معمولا بازدیدکنندگان در بازدید اول از شما خرید نمی کنند و حداقل باید چندین بار به سایت شما مراجعه کنند تا حاضر به خرید بشن.
    یکی از بهترین راه ها برای تشویق مخاطبان به بازدید دوباره، دریافت ایمیل از اونها توسط صفحه فرود و برقراری ارتباط دوستانه با آنهاست.
  • خیلی از افراد با تلاش فراوان و هزینه های زیاد و انواع اقسام روش ها برای سایت خود ترافیک (بازدید کننده) جذب می کنند و افراد رو برای اولین بار به سایت خودشون می کشند اما به راحتی آنها را از دست می دهند..

 

پس چه کار کنیم آنها را از دست ندهیم!؟؟

باید به وسیله صفحه فرود اطلاعات بازدید کنندگان سایت را دریافت کنید و بعدا با اونها در تماس باشید. البته باید یک هدیه ارزشمند و خوب به اونها بدید چون هدف فقط این نیست که ایمیل دریافت کنید بلکه باید چیز بار ارزشی به اونها هدیه کنید.

ایمیل مارکتینگ

 

یکی از بهترین ها برای ساخت صفحه های فرود یا همان لندینگ پیج  افزونه Layered PopUp در سیستم مدیریت محتوای وردپرس است.

 

 

پیشنهاد ما مطالعه مقاله : روش های افزایش فروش در کسب و کار اینترنتی

 

آموزش بازاریابی ایمیلی حرفه ای

  1. انتخاب عنوان مناسب
  2. عدم استفاده از عکس های سنگین ( اصلا عکس نفرستید ) ( عکس ها باعث اسپم شدن می شود )
  3. استفاده از عنوان در متن ایمیل ( باید باشد ) ( تا احتمال اسپم شما کم شود که ایمیل گول زننده نیستید )
  4. ایمیل ها را شخصی سازی کنید. ( نام و نام خانوادگی طرف ایمیل گیرنده )
  5. استفاده نکردن از جاوا و فلش
  6. بین حروف و کلمات فاصله نگذارید. ( space اضافه نگذارید )
  7. استفاده نکردن از کلمه SPAM ( داخل ایمیل اصلا نگذارید نه فارسی نه انگلیسی )
  8. حداکثر از دو رنگ استفاده کنید. ( با یک رنگ استفاده کنید ) ( رنگ های مناسب وب استفاده کنید )
  9. گزینه لغو عضویت ( unsubscribe ) داشته باشید. ( انگلیسی قرار بدهید بهتر است )
  10. حجم ایمیل ها را حداکثر ۱۰۰ کیلو بایت باشد.
  11. ایمیل فرستنده چه باید باشد؟ ( ایمیل info ارسال نکنید )
  12. امکان پاسخگویی به ایمیل ها را استفاده کنید ( reply )
  13. عدم استفاده از متون بلند و رنگی
  14. عدم استفاده از جدول
  15. عدم استفاده از زبان خارجی
  16. اول به خودتان ارسال کنید
  17. استفاده از قالب های رسپانسیو
  18. سرویس های معتبر را استفاده کنید ( میلیرلایت، میل چیمپ و … )
  19. رنگ ایمیل ها مانند سایت باشد
  20. نرخ باز شدن و کلیک ها را هر روز بررسی کنید ( دو و سه روز بعد )
  21. عدم استفاده از لینک های زیاد ( ۲ الی ۵ لینک نهایتا )
  22. وعده ایمیل های بعدی را بدهید
  23. ارسال ایمیل ها در کدام وقت برای شما بهتر است ( مثلا صبح ها برای ما بهتر است )
  24. ایمیل های پیاپی نفرستید ( مثلا در یک روز دو الی سه ایمیل ارسال کنید ) پس ساعات مشخص و روز مشخص
  25. ایجاد فوریت در عنوان ایمیل ( تنها دو روز فرصت دارید !!! )

ایمیل مارکتینگ

شرکتهای ایمیل مارکتینگ

۱) میل چیمپ (MailChimp)

میل چیمپ از نظر متخصصان، بهترین سیستم ایمیل مارکتینگ در دنیا می باشد!

 

مزایا :
این سیستم، امکانات و قابلیت های فوق العاده زیاد و کاربردی به ما می دهد.
این سیستم، تا ۲۰۰۰ کاربر و ۱۲۰۰۰ ایمیل در ماه را به رایگان در اختیار شما قرار می دهد که عدد بسیار خوبی برای کسب و کارهای کوچک می باشد.

 

معایب :
این سیستم بسیار حرفه ایست و افرادی که تخصص کمتری دارند به سختی می توانند با این سیستم کار کنند. بنابراین برای کسب و کارها در مقیاس کوچک شاید مفید نباشد.
این سیستم آمریکایی است و بنابراین در صورتی که بخواهید حساب کاربری خود را ارتقا بدهید، با مشکل پرداخت مواجه می شوید!
این سیستم محدودیت تعداد ایمیل برای شما قرار داده است. یعنی اگر یک لیست ۲۰۰۰ تایی داشته باشید، بیشتر از ۶ بار در ماه نمی توانید برای همه آنها ایمیل ارسال کنید.

 

 

۲) ای وبر (AWeber)

ای وبر نیز یکی دیگر از سیستم های قدرتمند ارسال ایمیل انبوه است. این سیستم شاید برای وبمستران ایرانی کمی نا آشنا باشد زیرا بنظر من این سیستم مزایای خاصی ندارد!

 

معایب :
این سیستم هیچگونه سرویس رایگانی ندارد بنابراین شاید خیلی از کاربران سمت این سیستم نروند.
قیمت پلن های غیررایگان این سیستم نسبت به سیستم های دیگر کمی زیادتر است.

 

۳) میلرلایت (MailerLite)

میلرلایت بنظر شخصی من بهترین سیستم ایمیل مارکتینگ برای کاربران ایرانی می باشد. این سیستم روسی نیز امکانات فوق العاده ای دارد و به راحتی می تواند نیازهای یک کسب و کار در مقیاس کوچک و حتی بزرگ را برآورده کند.

 

مزایا :
این سیستم در عین اینکه امکانات فوق العاده زیادی دارد، تجربه کاربری بسیار خوبی دارد و به راحتی می توان در کمتر از چندساعت نحوه کار کردن کامل با آن را یاد گرفت.
این سیستم به شما تا ۱۰۰۰ کاربر بصورت رایگان خدمات می دهد و هیچگونه محدودیتی برای تعداد ارسال ایمیل ندارد.
این سرویس روسی بوده و در ایران نیز نمایندگی دارد. شرکت کارزار نماینده رسمی میلرلایت در ایران است و بنابراین اگر شخصی قصد استفاده از پلن های پولی این سیستم را داشته باشد، به راحتی می تواند فرآیندهای پرداخت را انجام دهد.
این سیستم حتی در برخی موارد از سیستم های قدرتمند ایمیل مارکتینگ مثل میل چیمپ نیز امکانات بیشتری دارد

 

معایب :
امکانات میلرلایت از میل چیمپ کمتر می باشد.
تعداد کاربران رایگان این سیستم ۱۰۰۰ عدد بوده در صورتی که در میل چیمپ ما تا ۲۰۰۰ کاربر رایگان می توانیم داشته باشیم.

 

۴) Constant contact

برای استفاده از این ساست می‌توانید به مدت ۶۰ روز و به صورت رایگان از سرویس‌های آن استفاده نمایید و پس از پایان ۶۰ روز می‌توانید از پلن‌های مختلف آن استفاده نمایید. این سایت برای آشنایی مخاطبین با ایمیل مارکتینگ آموزش‌های آنلاین برگزار می‌کند که می‌توانید از آنها استفاده نمایید. از ویژگی‌های این سرویس می‌توان به مدیریت آسان ایمیل‌ها و مخاطبین و دسترسی به گزارش‌ها و آمار مربوط به ایمیل‌های ارسالی و … اشاره نمود.

 

۵) میل چی (MailChi)

سیستم میل چی یک سیستم ایمیل مارکتینگ ایرانی است که بنظر من در مقایسه با سیستم هایی مانند میلرلایت حرفی برای گفتن ندارد. بنابراین حتی با وجود اینکه لازم است از کالای ایرانی حمایت کنیم، بنده حتی تمایلی به بررسی مزایا و معایب این سیستم ندارم!

 

۶) SendInBlue

یکی از بهترین برنامه های بازاریابی ایمیل رایگان که من پیدا کردم! SendInBlue 9،۰۰۰ ایمیل رایگان در هر ماه ارائه می دهد که شامل دسترسی به کتابخانه قالب ایمیل خود، تماس نامحدود و طرح های تلفن همراه می باشد. با این حال، با توجه به ماهیت این طرح، محدودیت ارسال روزانه وجود دارد و آرم SendInBlue در تمام ایمیل ها قابل مشاهده است. لذا نیاز به یک برنامه قوی تر دارید؟ طرح میکرو آنها ارسال ۴۰،۰۰۰ ایمیل در هر ماه و تنها ۷٫۳۷ دلار در ماه می پردازد.
SendInBlue خوانندگان را به تخفیف ویژه ارائه می دهد. از کد تبلیغاتی EMAIL20 استفاده کنید و ۲۰٪ از ماه اول شما در طرح SendinBlue Micro یا برنز صرفه جویی کنید. این کد در حال حاضر از تاریخ ۳۱ مه ۲۰۱۷ معتبر است.

 

سرویس های ایمیل مارکتینگ ایرانی

 

پنل ایمیل مارکتینگ ارزان

به جای اینکه دنبال پنل ایمیل مارکتینگ ارزان باشید؛ توصیه ی برادرانه من این است که ابتدا با سیستم های ایمیلی رایگان کار خود را شروع کنید و وقتی از پلن های رایگان آن ها استفاده لازم را کردید و دیگر جوابگوی شما نبودند سراغ پلن های پولی شرکت های قدرتمند بروید تا بعدها به مشکل برنخورید.

 

ابزارهای ایمیل مارکتینگ

  • اپلیکیشن Hemingway
    شما می‌توانید ایمیل‌های خود را به این ویرایشگر آنلاین اضافه کنید و بازخوردهایی دریافت کنید. این اپلیکیشن، یک استایل مینیمالیست و واضح را برای محتوای شما به ارمغان می‌آورد و به شما کمک می‌کند تا با خواننده خود ارتباط برقرار کنید. این برنامه یک ابزار نوشتاری است که به شما کمک می‌کند تا ویرایش کنید، حالت غلط‌یابی را فعال کنید، دارای خروجی PDF و دارای مزایای دیگر می‌باشد.
  • Cakemail
    اگر مطمئن نیستید چگونه کمپین‌های بازریابی شما می‌گذرد، کیک‌میل همه چیزی که شما نیاز دارید. کار با آن ساده است ـ فقط یک قالب طراحی سفارشی را انتخاب کنید، پیام را بدان اضافه کنید و ایمیل‌ها را به مخاطبان خود ارسال کنید. ویژگی‌های متعدد آن مانند از بین برنده اسپم، تقسیم کردن تست A/B و با داشتن ابزارهای آنالیز کمپین به شما کمک می‌کند تا کمپین خود را به طور مؤثر مدیریت کنید.
  • و …

ابزارهایی زیادی موجود می باشند اما در مقاله به مهم ترین آن ها اشاره شد.

 

پیشنهاد ما مطالعه مقاله : راهکار های افزایش فروش در کسب و کار

 

نتیجه گیری نهایی

و در آخر کار پیشنهاد می کنم که از ابتدای شروع فعالیت کسب و کار آنلاین تان، ایمیل مارکتینگ را به کار بگیرید و مشتری های هدف مند خود را که با میل خود یا شانسی یا هر چیز دیگری به سایت شما هدایت شده اند را از دست ندهید که هر ایمیل می تواند برای شما حکم یک فروش را داشته باشد.

در ادامه سری مقالات از ایمیل مارکتینگ به چزئیات بیشتری از این سیستم بازاریابی خواهیم پرداخت.
پس با ما با مقاله های دیگری از بازاریابی ایمیلی همراه باشید.

درباره ی تیم محتوای ره آموز

عشق به یادگیری، چونان شعله‌ای در دل شب است که هر چه بیشتر می‌سوزد، راهی بیشتر در پیش رو روشن می‌کند. این تشنگی برای دانایی، مسیری است بی‌پایان به سوی کشف رازهای هستی و درک عمیق‌تر خود و جهان.

مطلب پیشنهادی

خرید شماره مجازی بلیزارد به تعداد دلخواه

گزارشی از سایت فالووران با استفاده از شماره مجازی بلیزارد می‌توانید رقابت را در بازاریابی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *